"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 209
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честно, доповръща ми се от това, което гледах  Sick Sick Sick Симона надмина и Коко по наглост и простотия. И какво самочувствие вади - важното е на нея да й е добре Rage Banghead tantrum #Sniper #Sniper #Sniper

# 301
Нямам думи и аз.  

Асен да вземат да му пораснат едни топки най-накрая.

А Рая нали уж не иска да ескалира, какво било, сега щяла да ходи сама с него в Пловдив?!

# 302
Какво е станало между Радостина и Коки? Изпуснах този момент.
Радостина е била на екскурзия и отиде в квартирата, за да му каже, че на екскурзията се е влюбила в друг и че трябва да се разделят  Grinning

И на мен ми стана интересно за пренощуването в Пловдив на Рая и Бранко, можеше да ги поканя да ми дойдат на гости  Joy

# 303
  • I Love You 3000
А, това ли беше всичко от леля Мария?Аз очаквах да остане повече. Сега за какво да го гледам вече? Нито ме интересува Боби с ареста. Нито Симона какви ги върши, само ми е жал за Асен. Марио никога не ми е бил интересен. И неговите две жени също. "Хлебарката" ми е повече от противен, като го дават го превъртам. А от на Коко простотиите ми се  Sick Май само ще ви чета вече. Кажете ако се върне леля Мария или като се съберат Дани и Рая Hug

# 304
Стреляйййй... голяма тъпачка. Много ме хвана яд и на Асен.
 Чудно ми е Марио какво ще направи сега ? newsm78

# 305
  • София
Малееее модераторите на ФБ страницата не си поплюват  #Crazy #Crazy #Crazy
Преди половин час постнах това:
"Не знам кой, откъде и как измисли ролята на Симона, но това минава всякакви граници!!! Това същество, нито дете нито жена, съсипва живота на всички около себе си и само й се разминава. Че и безобразно нагла - важно е на нея да й е кеф и купон!!! Скапвате всичко като показвате такова същество"
И те го изтрили  Grinning Обаче си остава в моя таймлайн!!!
Иначе и там прелива от негативни коментари за Симона

п.п. И продължават да трият. Егати смешниците Joy

# 306
На никого не пожелавам приятели като Дани и Рая.  Sick
За службичка и работа си мълчат и оставят приятелката им да бъде третирана по-зле от селски парцал.

# 307
На никого не пожелавам приятели като Дани и Рая.  Sick
За службичка и работа си мълчат и оставят приятелката им да бъде третирана по-зле от селски парцал.

+1

Рая накрая може и да се пусне на Бранко, то с това нейното поведение.. Sick

И аз мисля, че Стела и Коки ще се вземат.

# 308
  • София
И аз все си мисля,че ще стане нещо между Рая и Бранко.Сега очаквам Стела и Теди да станат първи приятелки.А може Галя и Дани да се награбят докато Бранко и Рая са в Пловдив или най-накрая да и каже всичко.

# 309
И аз мисля, че Стела и Коки ще се вземат.
И аз така  Wink

# 310
"Добре момчета,извинявайте мислехме,че ще си дойдете утре"  Crazy
Е няма такъв наглец като тази Симона  Sick На Асен му симпатизирах до днес.  Naughty

# 311
  • SF
Кой от тух харесваше Асен???? Simple Smile
Тоя през серия е ту лудо влюбен, ту загърбил завинаги Симона....
А на купона присъсваше и Тома!  Joy

# 312
аз не разбрах каква е тази цялата драма и вайкане около ареста на Боби ooooh! ще изкара една 24-часка и ще излезе, чак София ще взима Митко от работа като че ли той ще направи нещо кой знае какво

# 313
  • SF
Да, аз също се учудих къде хукна Митака и каква толкова важна работа свърши той на другарската сбирка пред входа на районното.

# 314
  • София
Най сетне и тук вкараха гей двойка Grinning

Пп. Напоследък пак се зарибих по Модерно семейство  Peace

Общи условия

Активация на акаунт