"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 095
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
Е, не.... ooooh! не знам как може да си помислиш, че сериалът е истина...ама като се замисля - с този продуцентски/режисьорски "напън" Laughing

# 361
То остава да е истина и онази Роси да се целува с Митко пред камерата и после да казва Тихо някой ще ни чуе, пък цяла България да я гледа.  Joy

# 362
Предполагам, че това или е шега, или някакви ученици си въобразяват нещо.
Не им ли прави впечатление разликата в имената?

да този тип коментари са предимно от деца 10-12 годишни , но наистина си вярват

# 363
  • Варна
Да сменя малко темата...
Боби уж много праволинеен... Не ще да работи в сервиз, където се подготвят коли за улични гонки, но иначе няма проблем да пребие някого. За всичко звъни на онзи приятел от полицията, ама за този бивш затворник не! Колко пилешко трябва да ти е мозъчето, за да не направиш тези логични връзки! #2gunfire
Някак си очаквах Лили да се обади на София, но това което последва определено не го очаквах. Ти да казваш, че си притеснена за Боби, а първото, което направи е да отиде да взима Митко?!? Какво, по дяволите?! За какво ти е пък Митака? Адвокат да беше намерила, а не да търси адреса на пицарията... Откачена работа! И накрая какво направи - отиде в бара...  ooooh!
Сценаристите описват едни непоследователни действия и доста изнервят!  #2gunfire

# 364
В този ред на мисли, София, какво точно направи, като отиде? Немогат да им дадат информация, само си направиха сбирка пред районното.
Иначе това с адвоката, да търсиш някой, който има познат...предполагам, че повечето така правят. Уж по надежден човек.

# 365
Боби уж  са му сложили роля на по озрял а няма нищо такова в него,опитали са се да направят образ-тип но примерно Теди е адски безразлична и Стела незнам те двете какво търсят в сериала и това с Марио не беше кой знае колко интересно,Симона е ужасна лигла без перспективи незнаеща къде се намира,само заемат време от епизода тези тричките

# 366
  • И аз не знам къде
Е то в медиите остана ли нещо истинско  Rolling Eyes

# 367
  • somewhere near the sea
Нека каже някой от югоизточна България, но ми се струва, че неправилно се подбрали Митко и майка му да са от Свиленград. Там не говорят така.  Crossing Arms

# 368
  • София
Днес чак гледах епизода и направо се фрапирах от две неща - наглостта на Симона (ама защо ли се учудвам де) и предателството на Дани. Нали уж много бил унизен и само заради бебето прие тази работа, ама сега е готов на шантаж и предателство по този начин на човека, който го приюти, за да си остане на работата, където за почти нищо му плащат доста добре.
И аз не разбрах голямата драма с ареста на Боби... И в София няма адвокати ли бе, мама му стара. Голяма мъка да намерели адвокат...
Хареса ми как Рая отряза Симона за работата - евала!
Ноооо в промото чух, че щяла да остава с плужека в Пловдив....е после ми обяснявайте, че не си го търси.

# 369
Нека каже някой от югоизточна България, но ми се струва, че неправилно се подбрали Митко и майка му да са от Свиленград. Там не говорят така.  Crossing Arms
Има ли значение кой от къде е?
Вие не разбрахте ли, че всичко е филм?!

# 370
Да сменя малко темата...
Боби уж много праволинеен... Не ще да работи в сервиз, където се подготвят коли за улични гонки, но иначе няма проблем да пребие някого. За всичко звъни на онзи приятел от полицията, ама за този бивш затворник не! Колко пилешко трябва да ти е мозъчето, за да не направиш тези логични връзки! #2gunfire
Нали казаха, че точно този човек е заминал за чужбина и няма как да им помогне.

# 371
  • Варна
Да сменя малко темата...
Нали казаха, че точно този човек е заминал за чужбина и няма как да им помогне.
Във въпросния ден на ареста, да... А като разбра, че онзи преследва Лили що не звънна? Като го заплаши пред бара...после що не звънна да каже "Брат, еди-какво-си стана.... Той еди-какво-си направи. Кажи какво да правим?". Нищо. Сам реши да се справя със ситуацията.
А сега - след дъжд качулка!

# 372
Избягвам фб страницата,това говорене в 1-во лице е адски дебилно

# 373
Случките около Боби, Лили, Симона, Теди и Марио са ми супер безинтересни

# 374
Случките около Боби, Лили, Симона, Теди и Марио са ми супер безинтересни
Ами то други почти не останаха Joy
А на промото за новата серия, където Боби е в ареста, какво казват точно, че все не мога да чуя, мн набързо го дават newsm78? Понякога и на самия филм ги озвучават лошо и се напрягам, докато разбера какво говорят Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт