"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 072
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Тая Рая сериозно ли?
А Теди и тоя дебил за какво ги дават изобщо? И се чудя как Марио още не е изял шамарите от някой.

# 391
Офф тая Софка всички ги оправя .. егати развъртяната. Mr. Green

# 392
  • Lost in a fairytale ...
Е много е тъпа тая Рая. ..  ooooh!

# 393
Нали !?Галя и тя . Whistling

# 394

Да си призная, в реалния живот, ще си помисля, че направо ѝ се иска.
По сценарий е ясно, че не го иска Бранко, но няма оправдание, че причинява това на приятелката си, дори и по сценарий.

# 395
  • Бургас
Марио и Стела са ми много сладки Embarassed

# 396
Тия сценаристите не си ли следят епизодите? Стела нали каза, че не иска да има нищо общо с Марио вече, че бил насилник и го познавала? А сега - "не си лош, те хората не те познават". ooooh! newsm78

# 397
Марио и Стела са ми много сладки Embarassed
един за друг са си Simple Smile

# 398
Тия сценаристите не си ли следят епизодите? Стела нали каза, че не иска да има нищо общо с Марио вече, че бил насилник и го познавала? А сега - "не си лош, те хората не те познават". ooooh! newsm78
ами не го е виждала в такова състояние ...беззащитен станало и е мъчно... Mr. Green пък и дал нейния номер, а и тя си го харесва отпреди

# 399
Май само аз останах, която никога няма да хареса Марио или Стела. Mr. Green

# 400
Марио е свиня. Много ги тача такива левенти, които ходят да притискат жени по ъглите. Отврат.

# 401
Гледах,нещо ми доскучаха последните епизоди  Thinking
Теодора ми е страшно противна с тези фейсбук игрички,патка  ooooh! Не,че Марио не е виновен,просто се дразня на тъпотиите и.
По скоро по навик го гледам,нито глупостите за 6 години затвор за побой,нито лапешките номера на Симона,още по малко въртиопашката Рая ме интересуват.
Коко ще попадне на някоя леля/баба главата си залагам  Mr. Green
Ина все още седи на интрото,има надежда да я върнат,един здравомислещ човек в квартирата.И на мен ми липсва  Tired

# 402
  • Варна
Марио е свиня. Много ги тача такива левенти, които ходят да притискат жени по ъглите. Отврат.

На мен ми се иска повече да го дават Марио, реално неговите сцени са или в леглото с някоя, или как  ги притиска по стени и ъгли.... Тази вечер каза, че животът го направил такъв. Е, на мен ми е любопитна и неговата история. Реално около повечето има някаква история, но около Марио нищо...

# 403
  • I Love You 3000
Какво направила Рая? Не съм гледала днешната серия. Нещо загубих интерес, като ми дават само Коко, Симона и ония тримцата , който са ми голям пълнеж. Реших да го загледам пак като има някакво развитие м/у Дани и Рая и като се върне Сабина. Та ме интересуват само те. Ако може да споделите как се движат те в тази серия:)

# 404
  • Варна
Сабина ще се връща ли?

Общи условия

Активация на акаунт