"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Мъжете в тоя сериал ги изкараха някакви прежаднели секс-вълци, не подбира, все е гладен, и все не може да се контролира и отвътре му идва. Дани, Коко, Митака, Марио, Бранко, сега и бащата на Теодора.

Не е като да не познавам и доста такива образи в реалния живот. Rolling Eyes

# 631
И аз познавам не един такъв образ, но в сериала всички са такива. Няма голямо разнообразие на герои, всички правят едни и същи тъпотии. 

Предвид че и подрастващи го гледат тоя филм (в това число и тинейджъри), не виждам как допринася идеята че всеки спи с всеки, никой не е верен на никой, и трябва просто да се отдаваш на изкушението, без да помислиш и 5 секунди напред в живота си.

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 20:19 от clockwork_blue

# 632
  • София
Някой видя ли какво взе София от кухнята когато прекъсна Стелчето и бащата на Теди :Д защото на мен ми заприлича на тостера :Д

Друго не мога да разбера аз , големите приятелки на Дани - Галя и Рая , защо да не му помогнат да събере поне половината от парите (3,000 лв) нали Галя е много успешен модел, а Рая разработва проекти един след друг , а очакват Бранко , който въобще не се понася с Дани да плати всичко ??

# 633
Някой видя ли какво взе София от кухнята когато прекъсна Стелчето и бащата на Теди :Д защото на мен ми заприлича на тостера :Д

Друго не мога да разбера аз , големите приятелки на Дани - Галя и Рая , защо да не му помогнат да събере поне половината от парите (3,000 лв) нали Галя е много успешен модел, а Рая разработва проекти един след друг , а очакват Бранко , който въобще не се понася с Дани да плати всичко ??

Е как, к'во са шес' хил. лева за неговата фирма. Да имаш пари добре, ама трябва да имаш наистина много, за да раздаваш наляво и надясно по 6 бона за болни бащи и майки. Съвсем изкривяват представата за всичко. Това че си изпълнителен директор някъде и имаш пари, не означава че тея пари за него са нищо. Освен ако някъде из сериала не съм 'подразбрал' че бранко е буквално милионер, който междудругото живее в жилището на приятелката си.

# 634
Мн се смях с това "донор на течен сапун" и с "не ме гледай като гърмян заек".  Митко пуска лафове.

И аз се зачудих как служителката бързо разбра, че е течен сапун.
 hahaha

Родителите на Теди уж големи мангизлии, а не си взеха хотел.. ooooh!

И трябваше пискливото Теди да ги хване, а не мерудията София.

На мен пък в последно време Стела ми е по - симпатична от преди. Според ММ е ужасно грозна. Thinking

# 635
  • София
Консистенцията, визкозитет... цвета...е друг. Това за "сапуна" Laughing

# 636
Според ММ е ужасно грозна. Thinking
И според моя, не може да я гледа  Mr. Green

# 637
За тези които се чудят,защо родителите на Теди не са в хотел,а в квартирата припомнете си ,че те искаха,но тя им предложи да останат при нея и те се съгласиха. Peace

# 638
Да, но уж за 1 нощ.

# 639
Май май сценаристите ще ги задържат колкото бащата на Теди да преспи със Стела, да стане скандала и чак тогава да ги махат.

# 640
София взе метална кутия.  Най-вероятно в нея държат хапчетата.   Peace

# 641
Да, това, което София взе беше аптечка. Каза, че нещо я боляло.

# 642
# 643
  • Sofia
И на мен напоследък Стела ми се види по-лицеприятна,но кожата на лицето й  Sick.

Видях "таткото" на ТедитУ днес, пазаруваше си кротко в Лидл, без да се оглежда  Mr. Green. Съпровождаше една по-възрастна госпожа.

# 644
И на мен напоследък Стела ми се види по-лицеприятна,но кожата на лицето й  Sick.

Видях "таткото" на ТедитУ днес, пазаруваше си кротко в Лидл, без да се оглежда  Mr. Green. Съпровождаше една по-възрастна госпожа.
Грозен си е татко и на Тедито и туй то.

Общи условия

Активация на акаунт