Хайде, покажете си спалните 8

• 166 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София /Абсурдистан
В Какаду има много хубави готови
пердета, има и тъни, и дебели, готови за слагане, голям избор на много прилични цени. Какво и е на розовата спалня, това място трябва да е романтично Simple Smile У нас спалнята е в екрю и златисто. Аз отначало се дърпах за цветовете, но стана хубаво.

# 361
В Какаду има много хубави готови
пердета, има и тъни, и дебели, готови за слагане, голям избор на много прилични цени. Какво и е на розовата спалня, това място трябва да е романтично Simple Smile У нас спалнята е в екрю и златисто. Аз отначало се дърпах за цветовете, но стана хубаво.

Може ли снимки Simple Smile

# 362
Аз си мечтаех за бяла спалня в скандинавски стил, бели мебели, бели стени....ама сега пък не ми харесва! Мисля да освежа и "оцветя" с текстилни щори или пердета, да махна бюрцето до гардероба и да сложа скрин, който да декорирам с боя или фолио, но най-вече се чудя за стените. Направихме ги бели, защото стаята е северна и почти няма слънце, само рано сутринта през лятото. Мебелите са сравнително нови, няма да ги сменям, имам предвид леглото и гардероба, пианото също е "закотвено" там, няма друго подходящо място за него в апартамента. Ще съм благодарна да чуя съветите ви!  

# 363
tina d, страхотна е стаята! На Ваше място бих сложила едноцветни пердета - примерно в лилаво, розово, червено, синьо или каквото Ви харесва и много весела, цветна, свежа покривка на леглото с няколко възглавнички в тон с пердето.

# 364
Чудесна е стаята, но може да вкараш още черни елементи Simple Smile
Плътни бежови или бели завеси с черен корниз над прозорците.
Малко сиво и черно и по леглото.
Снимки по стените с черни рамки.
Може и да смениш дръжките на гардероба.
Нещата над гардероба вкарай в такива кутии.

# 365
Благодаря за съветите, наистина цвят лесно мога да постигна с текстил и аксесоари, но какво ще кажете за стените...да ги оставя в бяло или...може пък само стената зад леглото да боядисаме. Иначе много искам щори, но май не е добра идея, заради конденза, който се образува при нас по прозорците. Корниза с пердетата ми хареса 👍

# 366
Можеш да направиш акцентна стена в тюркоаз или тъмно сиво, вкарай малко текстури груби килими ( rugs) и картини.

# 367
Аз много харесвам бели стени. Не бих боядисвала стена, още повече в северна стая, само цвят с пердета и покривка на леглото.

# 368
По принцип в стаи, в които и подът е бял, стените, които гледате по снимките на дизайнерите не са чисто бели. Нюанс на бялото е, леко сиво, което дава мекотата.
Моята спалня я оставих с чисто бели стени, но подът ни е дървен в натурален цвят, таблата на леглото също е така, както и едното нощно шкафче, дръжките на мебелите са като медни, бежови плътни завеси и затова не се усеща натоварващо бялото. Предстои да наслагам и рамки по стената.
Скрит текст:

# 369
Не се сърди човече, много хубава и уютна спалня, подът дава едно  усещане за топлина!
А при нас бялото също беше някакъв нюанс, не е съвсем бяло, но разликата е много малка. Ламинатът пък леко сивее. Но засега ще послушам съветите ви да пробвам само с текстил и декорация, а по-нататък ще видим.

# 370
Скрит текст:

Здравейте, това са двете спални стаи...като по малката мислиме да е за нас Simple Smile Като хора с опит ще ме посъветвате ли за тия размери как е добре да се направи стаята...гардероба на първо гледане трябва да е 160см...толкова е стената...спалня 180/200 или 200/200 с нощни шкафчета 60-70см и остава място за скриин под прозореца...Ако може някой да качи и снимки на подобна с тая с такива размери Simple Smile

Скрит текст:
Може ли предложения къде да са климатиците в двете спални и всекидневната? Като се има в предвид, че тръбите ще се пускат от Антрето, а външните тела ще са изкарани в коридора на входа.
Чудя се в спалните да са над вратите в посока към прозорците и края на спалнята...но така няма ли да духа в краката ? Това е най краткия път заради енергоспестяване и фреона, и да работи по ефективно климатика....Другия вариант е над спалнята но става голямо разстоянието и ще трябва и да мине по ъглите, където попринцип ще има гардероб....

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 21:47 от Не се сърди, човече

# 371
  • до най-прекрасния мъж
Как външните тела в коридора на входа? Това не е ли забранено?

# 372
На по специално място ще са външните тела- изнесени навън от стълбището..не се пада в коридора..реално ще са отвън. Написха го така за да стане ясно че тръбите ще са през антрето.

# 373
  • до най-прекрасния мъж
Ясно, така става дълъг тръбният път и трябва да намерите най-късото разстояние.

# 374
Да и сигурно ще са над вратите в стаите. Не знам като духа в края на леглото дали няма да е неприятно и дали изобщо ще се спи зимата като почне да размръзява климатика.....иначе ако са над спалнята в края на стаята, ще трябва и завесите на прозорците да са съобразени с климатиците Confused

Общи условия

Активация на акаунт