Хайде, покажете си спалните 8

• 166 895
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София /Абсурдистан
Всички извънсезонни дрехи държим под матрака. Леглото ракла е високо и много събира отдолу. За завивките си има отделна ракла зад него, откъм възглавниците, малко тясна, но висока. Който си няма друга работа, нека да чисти под леглото, аз няма да съм. И без това ми е криво в толкова малка спалня.

# 631
  • София
Момичета имам нужда от мнението Ви.
Питането ми е, стената зад спалнята ще е много светъл аквамрин, каква да е таблата на спалнята сива или бяла?

Скрит текст:

# 632
Не е ли ниска таблата...гледам равни с бюрото, което предполагам е 70 см високо.
От опит..по-височка табла е по-удобна. Да си подпреш възглавница и да четеш книжка примерно.. 🙂🙃

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 15:01 от teta75

# 633
  • София
Таблата е на 76см, да като бюрото.
Височината не ме притеснява, трябва утре да кажа цвета, за да започне произвоството на мебелите.

# 634
  • София
Сива,бялото след време пожълтява.Още съжалявам за белите интериорни врати.Не ща да чуя за бяло.

# 635
Момичета имам нужда от мнението Ви.
Питането ми е, стената зад спалнята ще е много светъл аквамрин, каква да е таблата на
спалнята сива или бяла?
 Аз съм за бяла.А какъв цвят ще е корпуса и другата част на обзавеждането?Благодаря!

Скрит текст:

# 636
Сива,бялото след време пожълтява.Още съжалявам за белите интериорни врати.Не ща да чуя за бяло.
След колко време?
Аз съм фен на бялото.

# 637
  • София
Всъщност не е съвсем бяло, а много светъл крем.
Ами бялото ПДЧ в детска на голямата ми дъщеря за 8 години не е мръднало, бяло си е.

Скрит текст:
Имам такъв гардероб от преди:

И срещу спалнята:

# 638
И свутъл крем и светло сиво ще стои добре. Преценете го спрямо останалата част от интериора в жилището.

# 639
geryger, ако основата на леглото е бяла, и таблата ще изглежда добре същия цвят.

След колко време?
Аз съм фен на бялото.
Качествена боя не пожълтява.

# 640
  • София
Благодаря Ви момичета!

# 641
# 642
Като стана дума за височина на табли....130см как ви се струва? При нас височината на матрака ще е 60см и на практика остават 70см за облягане

# 643
  • Mediterraneo
Сива от мен.

# 644
И от мен сива . Моите бели мебели пожълтяха за 6 години , но причина беше слънцето .

Общи условия

Активация на акаунт