Хайде, покажете си спалните 8

• 166 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
То естественото дърво не е най-доброто решение за модерни мебели, но все пак има и по-модерно изглеждащи варианти. Мога да препоръчам Цвети, не работят много бързо, но изпипват нещата, не допускат дефекти по повърхностите (дефекти от дървесината), много добре обработват дървото.

http://www.mebelicveti.com/massive-wood-bedrooms

Работила съм и с Оникс, по-евтини и по-бързи са, но малко по-некачествени и небрежни. Но е важно да спомена, че поръчката беше нестандартна и имаше дискусии кое как да се направи. За стандартна спалня предполагам, че са изчистили бъговете.

http://www.mebeli-oniks.com/new/index.php/portfolio/bedroom/

# 676
Здравейте! Предстой ми да обзавеждам новото си жилище. Бих желала да обзаведа спалнята с мебели от естествено дърво, с красив и съвременен външен вид. Можете ли да ми пледложите производител?
Би ли споделила какви идеи имаш? И при нас се очертава масив. Иначе за да изглежда модерно освен да боядисаш в бяло.....всичко друго е по скоро класически вид. В момента всички правят бели мебели в комбинация с дървесно, както преди 15г всички правеха венге Simple Smile

# 677
Би могло и с натурално дърва да изглежда малко по-модерно (не топ модерно), но не са много опциите.

# 678
  • София
Не разбрах как точно си представяш спалнята си, но в Каза Арт и Адара съм виждала по-нестандартни мебели.

# 679
Здравейте, търся мнение за това легло https://dizma.bg/products/5776
С включен матрак е и ме интересува дали е удобен, както и здравината на повдигащия механизъм.
Скрит текст:

# 680
Матрак се купува след изпробване. Удобното е субективно усещане.
В Пловдив може да се пробва гледам..ако сте от там.

# 681
В София съм, но ще го видя в Еником. Просто ако някой го ползва от повече време, да сподели как е като качество. Прилича ми иначе на сръбските легла, които се предлагат в България.

# 682
Здравейте, момичета:) не съм сигурна, дали въпросът ми е отправен на правилното място, извинете ме ако не е.
Наскоро си закупихме полуобзаведен апартамент, като гардеробите в спалнята не бяха точно по наш цветови вкус, но са големи и функционални и решихме да ги задържим. Чакахме фирма, за да погледнат дали могат да сложат фолио, но след няколко седмици размотаване, реших да взема нещата в свои ръце. Нанесла съм първи слой грунд на Витекс, понеже повърхността бе леко лъскава. Можете ли да ме посъветвате, от кои акрилни бои сте доволни и нужно ли е да се запечата с лак след боята? Ще се радвам, ако можете да ми дадете идеи и за цветове на самите гардероби. Много благодаря за отделеното време!

# 683
Ще се радвам, ако можете да ми дадете идеи и за цветове на самите гардероби.
Резеда или бяло. Но зависи каква ви е цялостната концепция за цвета на спалнята или поне някакви любими цветове нямате ли?

# 684
Ще се радвам, ако можете да ми дадете идеи и за цветове на самите гардероби.
Резеда или бяло. Но зависи каква ви е цялостната концепция за цвета на спалнята или поне някакви любими цветове нямате ли?

Идеята ми беше да бъдат с фолио имитиращо дърво, за да внесе уют в стаята, като бели оставя единствено вратичките под скосения таван, за да бъде като естествено продължение на стената. Но след като преди няколко дни реших да действам на своя глава и повърхностите да бъдат обработени с боя, не съм сигурна за цвета. Стените са бели, взех за проба на вътрешната част слонова кост, но все пак стои много бледо. За това се обръщам за помощ и идеи от вас, понеже ме притеснява да не сбъркам ☺

# 685
Здравейте, момичета:) не съм сигурна, дали въпросът ми е отправен на правилното място, извинете ме ако не е.
Наскоро си закупихме полуобзаведен апартамент, като гардеробите в спалнята не бяха точно по наш цветови вкус, но са големи и функционални и решихме да ги задържим. Чакахме фирма, за да погледнат дали могат да сложат фолио, но след няколко седмици размотаване, реших да взема нещата в свои ръце. Нанесла съм първи слой грунд на Витекс, понеже повърхността бе леко лъскава. Можете ли да ме посъветвате, от кои акрилни бои сте доволни и нужно ли е да се запечата с лак след боята? Ще се радвам, ако можете да ми дадете идеи и за цветове на самите гардероби. Много благодаря за отделеното време!

Аз съм за бяло, и да внесете цвят с покривката на леглото, перденца 🥰
А шкурихте ли преди това?

# 686
# 687

Аз съм за бяло, и да внесете цвят с покривката на леглото, перденца 🥰
А шкурихте ли преди това?

Днес ходих до практикер и взех мноого светло сиво за кухненските шкафчета. В крайна сметка, като се прибрах реших да мажа спалнята с това сиво, което е толкова светло (сякаш по каталог не бе чак така), че ако човек не знае че се води сиво, ще каже че е бяло. Та се надявям утре след втората ръка да даде малко цвят Simple Smile
Не съм шкурила предварително, нито спалнята, нито кухнята. Повърхностите бяха леко лъскави, като за проба почнах гардеробите вътре. След като нанесох две ръце акрилна боя на Сократес, търнах за проба и видях, че се бели лесно. Така разбрах, че въпреки на мен да не ми изглеждаше лъскава повърхността всъщност е била. В практикер ми препоръчаха грунда на витекс, без шкурене. Самият грунд създава леко грапав, матов филм, като покри доста добре оранжево-бежавоте гардероби. Днес с лекота нанесох боята, като се разпредели равномерно, въпреки че оранжевото все пак прозираше леко през грунда. Препоръчвам, лесно се работи, като напълно начинаещ с две леви ръце ☺

# 688
Здравейте, искам да правя ремонт на спалнята и хола. Бих искала да ми препоръчате фирма или дизайнер, който ще ми направи проект. Като ми се иска да ми препоръча позициониране на мебелите и откъде мога да ги закупя, т.е конкретни мебели от конкретен магазин. Единствено гардеробът ще се прави по поръчка, тъй като ще е в съществуваща ниша, но и за него не съм сигурна с кого мога да се свържа. Нямам никакъв опит в тези неща, малко помощ би била супер.

# 689
Здравейте, момичета:)
Извинете ме за въпроса, търсих точна тема, но не открих.
Търся същите или много подобни тв шкафове. За сега неуспешно. Дали можете да ме насочите? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт