Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - тема 26

• 134 228
  • 960
  •   1
Отговори
# 180
Няма място нито за кошарка нито за количка, носих чаршафче за бебчо и завивка ...с антибактериални кърпи бърсах пръчките на болничната кошара..и спирт и ръцете му също.. Майките спят на стол, понякога бебешки. Аз след 12 ч легнах на едно креватче като Снежанка постлано с мой чарфаш и краката долу. Не ми пукаше за условията, само операцията беше важна...и да е чисто. Който е бил в Майчин дом няма да се впечатли. Има места, които и да са стерилни изглеждат не добре..но.. Да са здрави дечицата!

# 181
Няма място нито за кошарка нито за количка, носих чаршафче за бебчо и завивка ...с антибактериални кърпи бърсах пръчките на болничната кошара..и спирт и ръцете му също.. Майките спят на стол, понякога бебешки. Аз след 12 ч легнах на едно креватче като Снежанка постлано с мой чарфаш и краката долу. Не ми пукаше за условията, само операцията беше важна...и да е чисто. Който е бил в Майчин дом няма да се впечатли. Има места, които и да са стерилни изглеждат не добре..но.. Да са здрави дечицата!

Да много е тясно и няма място за нищо. Така,че няма смисъл нито кошарка да вземаш, нито количка, няма да ти разрешат да ги внесеш. Земи си може би наистина чаршафче, по тънки дрешки, прибори. И престилка за теб.

# 182

Да много е тясно и няма място за нищо. Така,че няма смисъл нито кошарка да вземаш, нито количка, няма да ти разрешат да ги внесеш. Земи си може би наистина чаршафче, по тънки дрешки, прибори. И престилка за теб.
Ами казаха ми походно легло да си взема за мен защото не предоставяли легла за майките и за това реших че вместо това легло ще може да сложа нейното,защото аз съм лесна не ме интересува че няма къде да легна на нея само да и е поне малко добре,но като не става ще го изкараме някак

# 183
Не няма как да стане това
там има бебешка кошарка. Тя е за детето ти. А твоето легло ти ще го прибираш сутри и вечер ще го слагаш. Освен това не мисли, че няма да имаш нужда от почивка. Престоят е доста уморителен за майката./ Едно, че ако детето е с катетър ще о вардиш да не го извади, второ че в стаите столчетата на които ще седиш са бебешки. Няма как поне нощем да не легнеш за малко. Аз лично доста страдам от болки в гърба. И за мен престоят там си е доста тежък.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 14:36 от marychery

# 184
Когато ми казаха за походното легло,споменаха за някакви вип стаи но не питах защото не ме вълнуваше тогава това,дали какви са цените за тези вип стаи

# 185
Има боксове, които са малки, но са самостоятелни. Обади се и попитай. Кой лекар ще оперира детето, оба ди му се и попитай него. Аз не съм се интересувала.

# 186
Има боксове, които са малки, но са самостоятелни. Обади се и попитай. Кой лекар ще оперира детето, оба ди му се и попитай него. Аз не съм се интересувала.
Момчилов ще я оперира,на него или на регистратура да се обадя,боже защо сме такава държава защо поне в отделенията за дечицата не направят нещо по добро,аз съм от малък град(Ловеч)и тук когато сме в болницата пренасям половината къща,стаите са големи с легло за дете за майка,самостиятелна баня и тоалетба,чисто е,но пък нямаме доктори,едното за сметка на другото

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 14:49 от Genova8

# 187
  • София
Боксовете ги дават за по-продължителен период от време, т.е. за големи операции.
Ние преди 3 месеца обиколихме 4 стаи за две седмици, но важното е, че всичко мина
ВИП стаи нямаше, понеже болницата беше пълна-иначе е детско боксче+разтегателен диван за майката и май баня с тоалетна (не си представяйте лукс).

# 188
Ами с Момчилов говори. Попитай го колко дена ще ви е престоя, какви са условията за Вип стаите.
А защо са такива условията - какво да ти кажа. Аз  в последно време се чувствам вече изморена от всичко. Нито условията са условия, нито медицината е медицина.... какво да коменторам.
Истината е, че в България няма една нормална самостоятелна детска болница, в която да си лекуваш детето както трябва. Няма нито една.

# 189
Боксовете ги дават за по-продължителен период от време, т.е. за големи операции.
Ние преди 3 месеца обиколихме 4 стаи за две седмици, но важното е, че всичко мина
ВИП стаи нямаше, понеже болницата беше пълна-иначе е детско боксче+разтегателен диван за майката и май баня с тоалетна (не си представяйте лукс).при това което изчетох лукс е далечна величина

# 190
Боксовете са самостоятелни , без баня и тоалетна( ползва се общата), но са за деца до 2 год.възраст.
"Вип" стаята (с балатум) струва 40 лв на ден, майката има легло там. Има и тоалетна и баня вътре, ако е вип стая ном.  1 там е запушена банята, от много години ( не можело да се оправи).
Във всички вип стаи се настаняват по две майки с децата Rolling Eyes
Само мисля че вип стая номер 7 е единична. Другите обикновени стаи се настаняват 4 деца, много са тесни стаите, с майките плюс става…:(

# 191
Да добавя, че в общите стаи за малките деца  - четворки, има самостоятелна баня с тоалетна. В общите стаи за големите деца - тройки, се ползва обща баня и тоалетна в отделението.

# 192
Благодаря ви много за информацията,надявам се само всичко да мине добре и вече да се свършва с мъките,другото ще го изтърпя,дечицата са важни ние вече сме на последно място

# 193
Genova8 , успех ви желая  Hug

# 194
Genova8 , успех ви желая  Hug
благодаря много,успех и на всички вас

Общи условия

Активация на акаунт