Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - тема 26

• 134 190
  • 960
  •   1
Отговори
# 105
 Венозна урография, МЦГ, СКЕНЕР? Можеш да направиш всички тези изследвания и в Пирогов, и в Токуда, предполагам и в Александровска болница. Всяка от болниците има сайт и телефони.

# 106
.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 15:03 от Ava_

# 107
marychery детски нефролог е. Запазих час  Praynig

Аз също съм против крайни изказвания. Аз самата работя в сферата на здравеопазването и ми е обидно да се говори така. Знам че ние си го направихме да е така, но не си падам по обобщенията.

# 108
Mother of PrincesS Съжалявам но не съм я чувала като име. Аз водя децата си също в Детско здраве ( или Пирогов ) но при детски уролог д-р Минова. За нея мога много да ти говоря.
Относно лекарите - професията им е достатъчно тежка, изисква голяма всеотдайност и не мисля, че е редно да се използват гръмки думи. Да и аз съм писала и пак пиша има и много които се НЕ ХАРЕСВАМ.  Но все пак трябва умереност. Защото сред БГ лекари аз открих и прекрасни и всеотдайно ХОРА. Точно такива оперираха и лекуваха повече от месец големите ми деца в детската Хирургия на Пирогов без да ни поискат стотинка само срещу думите - "Не печеля от деца"

# 109
Използвал ли е някой Фуролин, от аптека Ерудита? Изписан е на детето, но се чудя защо, след като  се намира в България всички го търсят от чужбина? Дали  няма проблем с качеството?

# 110
 Praynig

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 16:53 от Prestupnici

# 111
Относно консултациите с Джинович- по е-майл безплатно.На място в Сърбия консултацията е Безплатна!!!!От София до Белград са 390 км.Ако харчи колата 10 на 100 км са 78 литра по 1,90=148,20 лева.За един ден се ходи и връща.Не мисля че това е безбожно скъпо!!!След като чуете неговите думи ще разберете,че трябва да  намерите парите за операция!!! Било то 5000 или 10 000 лева!!!Да си доктор е призвание а не професия!!!

# 112
Prestupnici,съжалявам за това,което ви се е случило и напълно те разбирам.Аз съм с 17 годишно урологично досие,броя на операциите вече не ги знам и стъпвайки при Джинович,разбрах как е рязано навсякъде,където не трябва и каквото не трябва и някои органи са за винаги загубени.Но благодарение на него,сега  съм със спасени бъбреци.И не само..
Добре е да се даде информираност тук за него,било то и за 2-ро мнение.Бихме си спестили доста грешки.

# 113
Аз не успорвам качествата на д-р Джинович.  Напротив и аз се бях запътила към него. Не харесвам повечето Бг уролози и основно тези в Пирогов с малки изключения. Адски съм възмутена от безразличието им.Но не мога да кажа че са за затвора.... особено обобщено. Не ме разбирайте погрешно. Не ги харесвам, аз също съм супер възмутена от поведението им и го видях с очите . Съжалявам много за това което се е наложило да изтърпи  детето ти.
 SUN SEE как си?   Hug

# 114
Хей,Маричери,вие как сте?
Аз съм добре и го дължа на теб.Благодарение на теб, се свързах с д-р Джинович.
По мое мнение-мисля,че и това е целта и на Prestupnici,трябва да се даде гласност на д-р Джинович и в тази тема (както в темата с хипоспадията.).Дори и 2-то мнение с него,би спасило доста деца от големи грешки,понякога за съжаление непоправими.Благодарение на Джинович имам спасени бъбреци,а тук никой не откриваше причината за хидронефрозата.Мин.година по това време ,ме планираха и за премахване на мехура.Благодарение точно на теб,че в този момент ми даде и-мейла на Джинович,не съм ощетена и от него.
Това,че такъв специалист е на малко км ,а и парите са далеко от сумите,които ни искат в Турция и Германия,може само да ни радва.

# 115
Аз съм съгласна с вас по принцип. Ще се радвам да се спасят колкото се може повече деца. Това е и целта на темата.  А и моята цел - вече основно пиша тук за да помагам с каквото мога. Повечето майки с които започнахме първата тема отдавна не пишат. Но аз намерих тук голяма помощт и сега искам и аз да съм полезна. Ще напиша координатите на д-р Джинович в началото на темата. Искам просто да чета за излекувани, а не за осакатени деца от лекарите които трябва да ги излекуват.  

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 00:33 от marychery

# 116
Използвал ли е някой Фуролин, от аптека Ерудита? Изписан е на детето, но се чудя защо, след като  се намира в България всички го търсят от чужбина? Дали  няма проблем с качеството?

Здравейте, acer!

Не, разбира се, не става въпрос за качеството на лекарството Нитрофурантоин, а за това, че в аптеката го приготвяме от относително скоро- от около една година. За консервативната медицинска сфера (това не е никак лошо в доста отношения) една година е твърде кратък срок, за да са го научили всички лекари. Но, с времето все повече колеги се обръщат към нас. Само днес сме го приготвили за.... 12 пациента Simple Smile

Работим с вносна сертифицирана субстанция макрокристален нитрофурантоин, което ни гарантира световно ниво на качеството на приготвените капсули (за възрастни) и сиропи (при децата). Миналата година имахме внезапна проверка от Изпълнителната агенция по лекарствата точно за нитрофурантоина и съм горд да споделя, че всички техни анализи показаха пълно съответствие в качествено и количествено отношение!

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 117

Здравейте, acer!

Не, разбира се, не става въпрос за качеството на лекарството Нитрофурантоин, а за това, че в аптеката го приготвяме от относително скоро- от около една година. За консервативната медицинска сфера (това не е никак лошо в доста отношения) една година е твърде кратък срок, за да са го научили всички лекари. Но, с времето все повече колеги се обръщат към нас. Само днес сме го приготвили за.... 12 пациента Simple Smile

Работим с вносна сертифицирана субстанция макрокристален нитрофурантоин, което ни гарантира световно ниво на качеството на приготвените капсули (за възрастни) и сиропи (при децата). Миналата година имахме внезапна проверка от Изпълнителната агенция по лекарствата точно за нитрофурантоина и съм горд да споделя, че всички техни анализи показаха пълно съответствие в качествено и количествено отношение!

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

Много благодаря! bouquet

# 118
 Praynig

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 16:55 от Prestupnici

# 119
Мила, написах ти на лични, но и тук ще ти напиша - пиши в темата, защото всяко мнение е от значение за майките които тръгват по този път. А той е доста тежък, особено за децата тук в България.
Публикувах и координатите на д-р Джинович. Контакта с него става по е -меил адрес. Аз лично му изпратих мейл с кратко описание на английски на заболяването на синът ми, снимки и медицинско заключение на уролог в БГ, който го написа на английски език, както и сканирана уродинамика. 

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 09:48 от marychery

Общи условия

Активация на акаунт