Крем за около очи - 7 тема

• 171 025
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Чукарландия
Благодаря за темата! bouquet

И аз тук, да ви следя... изкъсо. Mr. Green

Ползвам отскоро SubQ Eyes на hylamide. Hug

# 46
  • 1st floor
Имате ли отзиви за кремовете на Himalaya и тези на Талодерма? newsm78

# 47
И аз си търся крем за околоочния контур. Проблемът са ми клепачите, последно време ги усещам по-отпуснати и вече по-трудно слагам очна линия. Под очите нямам бръчици. Засега ползвам един серум и различни масла, но нямам никакво подобрение.
Някой с подобен проблем да е намерил подходящ продукт?  Peace

# 48
  • Варна
 Аз искам да реабилитирам кремчето на Клиник - Clinique smart custom-repair eye treatment.
Взех го заради подпухналост и торбички под очите.В началото мислих,че нищо не прави.Ползвах го вечер,а сутрин слагах по-хидратиращ крем под грима.В един момент реших,че искам бързо да го изразходя заради друг крем,който си купих и исках да започна / на Кларанс/
И тогава забелязах,че този крем е чуден за моя проблем.Торбичките под очите се прибраха,сутрин изглеждат отпочинали и озарени.Финните линии пак са си там,но аз не съм се и надявала,че ще изчезнат.Обаче имам чувството,че по-малко се забелязват,заради добрия,отпочинал и озарен вид в тази зона.Доволна съм и бих го повторила пак напред във времето.

# 49
  • София

Ползвам този на Галеник и ми е поизгладил фините бръчици, при положение, че само вечер си слагам и то не съм много стриктна, имам пропуски.

Отскоро ползвам и маслото на Нукс и него вечер го пръскам, за да си попива спокойно и да не ми размазва грима   Sunglasses

# 50
  • София
От доста време използвам околоочния на Алтея, доволна съм:
http://www.zoya.bg/Bio-Damascena-%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7 … teya-Organics-m46

Вечер редувам 3 био масла: таману, черно ямайско рициново и шипково. Понякога мажа направо цялото лице, кожата ми е смесена.

# 51
Днес си взех този Avene и се надявам на видим ефект. До сега ползвах гелът на Lumene и този на Avon. Доволна съм от овлажняващите им свойства, но работя и нощем, понякога спя малко, нося лещи... Изобщо, стресирам лицето си всякак и с някои от нуждите на околоочната ми зона тези кремчета не се справят. Сега ще видя дали това, което обещават от Avene за новия си крем е вярно и той ще се справи с проблемната ми кожа под очите.

# 52
Звездичка, що да не отидеш при козметик за да те консултира, какъв точно тип кожа имаш и какви точно грижи ти трябват?

# 53
ПИНКО,този околоочен за 210лв е чудодеен!Веднага ми се опънаха бръчките като видях цената  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз ползвам масло смес от таману, шипка и японска камелия. доволна съм, по-запълнени изпглеждат малките бръчици около очите, освен ако вече не е вечер Peace

# 54
И аз си търся крем за околоочния контур. Проблемът са ми клепачите, последно време ги усещам по-отпуснати и вече по-трудно слагам очна линия. Под очите нямам бръчици. Засега ползвам един серум и различни масла, но нямам никакво подобрение.
Някой с подобен проблем да е намерил подходящ продукт?  Peace
и аз бих помолиа за отг тук Simple Smile

# 55
  • Варна
В момента привършвам този:

Не е лош, гелообразен е и не прави кир ефект, но и не е кой знае какво.
Затова съм в търсене на нов околоочен.

# 56

На Хималая според мен е отврат, никога не бих го взела пак. Що се отнася до Талодерма едно време като бях по-млада ползвах един околоочен гел и бях много доволна, но тогава ми стигаше само хидратация. Сега съм на 42 и ползвам силнички и богати кремове. Ако говориш за гела им и си около 30-те ще ти свърши работа според мен. Успех в пазаруването!

# 57
На Талодерма съм пробвала крема им за под очите в синята кутийка, и крем и гел от серията "Ройбос". Кремовете нито са добри, нито са лоши- никакви, но то повечето кремове от мас- маркет са такива, гела ми по- хареса, не е лош за лятото, когато има жеги, овлажнява без да е мазен, леко намалява торбички и тъмните кръгове, ми и това е за 5 лв.  Simple Smile

# 58
  • София
На мен най-много ми допадат продуктите на LANCOME. Освен крем, ползвам и серума - Genefique Eye.

Всичко на LANCOME харесвам!

# 59
  • 1st floor
Благодаря за отговорите! Значи Хималая отпада, ще видя гела на Талодерма как е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт