Крем за около очи - 7 тема

• 171 033
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
На Ланком към кой крем да се насоча за превенция-някой по-лек ли?  Има ли тякъв при тях? Hug

# 61
  • София
armira, по-лек крем имат от серията Хидра зен, но аз лично не мога да го препоръчам, защото въпреки че съм голям фен на марката и съм доволна от всичко, което съм ползвала, точно тази серия изобщо не ми харесва. Но пък съм чела много положителни отзиви за нея, така че би могла да си вземеш мострички, за да прецениш дали е твоят крем.  bouquet 

# 62
Момичета и аз тук.  bouquet
В момента съм с някакъв Пирин дрийм, нищо особено не е, реших да пробвам. Не мога да го изхабя.
Нямам никкави впечатления, освен че много ми люти на очите.
На 27 год. съм.Бръчки съвсем мимически и леки, обаче имам проблем с кръговете, то не са и точно торбички, не са тъмни, а едни като по-хлътнали, като очертания отдолу.
Нямах ги преди 2-3 години.Не знам на ккаво се дължат, може би на недоспиване или просто от годините, колкото и смешно да звучи.
Проблеми с бъбреци нямам, единствено не пия много вода, не спя добре и съм леко в стрес.
Знаете ли как мога да се оттърва от тях? Мисля, че май не е възможно, освен ако няма хирургична намеса.
Не  е толкова зле, ама ме дразнят доста.
Приемам и съвети за околоочен.

# 63
Кремът Ему Ойл подходящ ли е за летните месеци, гледам, че съдържа ретинил палмитат. Да не стане някоя пигментация? Rolling Eyes

# 64
Ползвах на Дарфен. Харесва ми. Мисля и антиейджинг крема да взема, да ги комбинирам и тях да си ги ползвам. Много ми допадна тази козметкика.

# 65
  • София
Момичета и аз тук.  bouquet
В момента съм с някакъв Пирин дрийм, нищо особено не е, реших да пробвам. Не мога да го изхабя.
Нямам никкави впечатления, освен че много ми люти на очите.
На 27 год. съм.Бръчки съвсем мимически и леки, обаче имам проблем с кръговете, то не са и точно торбички, не са тъмни, а едни като по-хлътнали, като очертания отдолу.
Нямах ги преди 2-3 години.Не знам на ккаво се дължат, може би на недоспиване или просто от годините, колкото и смешно да звучи.
Проблеми с бъбреци нямам, единствено не пия много вода, не спя добре и съм леко в стрес.
Знаете ли как мога да се оттърва от тях? Мисля, че май не е възможно, освен ако няма хирургична намеса.
Не  е толкова зле, ама ме дразнят доста.
Приемам и съвети за околоочен.

Аз ползвам коректор.. В момента на Avene, но и на Макс фактор е добър. Не мога да ги махна, затова трябва да ги прикрия   Tired

# 66
Привет и от мен. Имам голям проблем от няколко години в околоочната зона - големи тъмни кръгове+бръчки.
Пробвах Lierac околоочен , но не съм никак очарована от него, даже още по-суха ми стана кожата под очите.
Поръчах си крема на Ему и ще пиша отзиви Simple Smile

# 67
  • София
Сега съм с този на Nuxe за първи бръчки, ама нещо не съм очарована. Иначе крема си ми харесва от същата серия. А предния околоочен ми беше Decleor ролков с 3 метални топчета и той беше за първи бръчки или нещо подобно и сегашния е на светлинни години от него Laughing
Това Ему, за което говорите от къде го поръчвате Rolling Eyes Може ли онлайн? Може и на лични да ми отговорите. Благодаря Wink

# 68
  • Sofia
Това Ему, за което говорите от къде го поръчвате Rolling Eyes Може ли онлайн? Може и на лични да ми отговорите. Благодаря Wink

Заповядай. Peace

# 69
Здравейте момичета, искам да попитам за крема от Ему дали дразни на очите? Че ми писна да си вземем околочни, от които ми става зле на очите.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 70
  • Варна
Някои в темата се оплакаха от дразнене, други - не.
Като при всеки продукт, няма пълно щастие за всички.

# 71
ехх значи.. а някой може ли да препоръча околоочен който не дразни очите?  Flutter Rolling Eyes

# 72
Здравейте! Бих искала да ми препоръчате околоочен крем, който прикрива/премахва тъмни кръгове под очите. Става дума за майка ми, тя е на 60 години (почти), кожата й до скоро беше нормална към мазна, но започна да се изсушава. Досега не е ползвала околоочен крем. Напоследък рекламират някакъв на Nivea (флуид ли се води, серум ли) Cellular Рerfect Skin и тя май е решила да го пробва. Но ми се иска първо да чуя мнение по въпроса от хора, които са изпробвали и знаят от опит как реално стоят нещата (не точно като в рекламите, предполагам). Иначе от няколко години използва крем за лице Aroma Q10.

# 73
Напоследък рекламират някакъв на Nivea (флуид ли се води, серум ли) Cellular Рerfect Skin и тя май е решила да го пробва. Но ми се иска първо да чуя мнение по въпроса от хора, които са изпробвали и знаят от опит как реално стоят нещата (не точно като в рекламите, предполагам).
Този крем, за който говориш, не е бял. Той е с цветни пигменти и е като ВВ или СС кремовете. Да, ще прикрие тъмните кръгове, защото ще покрие с фин цвят, и ще овлажни, но толкова според мен. И аз харесвам Nivea, но за жена на 60 години си е нужен сериозен подхранващ и терапевтичен крем. Не знам какъв ценови диапазон сте си определили обаче за целта.

# 74
Напоследък рекламират някакъв на Nivea (флуид ли се води, серум ли) Cellular Рerfect Skin и тя май е решила да го пробва. Но ми се иска първо да чуя мнение по въпроса от хора, които са изпробвали и знаят от опит как реално стоят нещата (не точно като в рекламите, предполагам).
Този крем, за който говориш, не е бял. Той е с цветни пигменти и е като ВВ или СС кремовете. Да, ще прикрие тъмните кръгове, защото ще покрие с фин цвят, и ще овлажни, но толкова според мен. И аз харесвам Nivea, но за жена на 60 години си е нужен сериозен подхранващ и терапевтичен крем. Не знам какъв ценови диапазон сте си определили обаче за целта.
Не сме говорили за определена цена. Готова е да даде и повечко пари, стига продуктът да е качествен.

Общи условия

Активация на акаунт