Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за околоочен крем за лице на 24-годишна жена със смесена кожа?
Кой околоочен крем е подходящ за превенция?
Как мога да премахна тъмните кръгове под очите си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за околоочен крем за лице на 24-годишна жена със смесена кожа?
За 24-годишна жена със смесена кожа се препоръчват леки, овлажняващи кремове. Популярни опции включват продукти от сериите Nivea, L'Oréal и Garnier. Важно е да избягвате химически състави и вместо това да изберете продукти с естествени съставки. Препоръчително е да се консултирате с козметик за препоръки относно конкретния продукт, подходящ за нуждите на вашата кожа.
-
Кой околоочен крем е подходящ за превенция?
За превенция на бръчки околоочните кремове със светлоотразяващи частици за озаряване на околоочния контур са подходящи. Препоръчително е да се избират кремове, които комбинират хидратация и антиейджинг ефект, като тези от сериите Vichy Idealia, Lancome Hydrа Zen или кремове с естествени съставки като Biotherm с Хайвер и Серрамиди.
-
Как мога да премахна тъмните кръгове под очите си?
-
Кой е най-добрият крем за очи за подпухналост под очите?
-
Какви са препоръките за околоочен крем за 60-годишна жена с проблемна кожа?
Преди стояха като резки някак и нямаше подутина, само очертание. Но сега тези резки са по-дълбоки и се е образувало подуване в долната страна, където свършват. Не знам дали го обясних добре, дано се разбира. Мога да снимам на едно от очите как изглежда.
. Ще ги пробвам.
Но на тази фирма съм ползвала много неща, включително и крем за около очи и съм супер доволна. Аз съм на 42 и ми е супер комфортно с розовото масло. Имат и по-леки кремове за хидратация, ако си по-млада. Но по мое мнение откакто открих розовото масло състоянието на кожата видимо се подобри.

Четох, че съдържа светлоотразяващи частици за озаряване на околоочния контур, но дали премахва наистина леки бръчици .. Моля, някой който го е ползвал да даде мнение