Крем за около очи - 7 тема

• 171 040
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Искай тестер в аптеката, длъжни са да ти дадат и прегледай този крем. Преди малко с една дама от форума точно за околоочни си говорихме и тя ми показа него, като крем за 55+.

# 76
БИЖУ,на околоочните кремове на Авен тестери няма в аптеките,за съжаление.А доста съм питала...

# 77
Здравейте.Наскоро получи подарък серията на Yves Rocher.Много съм доволна.Особенно от околоочния.Още е рано да се каже как ще подейства на бръчките но пък иначе е много добре на очите ми.Доволна съм.

# 78
БИЖУ,на околоочните кремове на Авен тестери няма в аптеките,за съжаление.А доста съм питала...
Rolling Eyes Не съм питала, признавам си, макар да е странно един крем от 15 мл като струва 60 лв. да не може да се пробва преди това... Тестери съм имала на La Roche и Vichy. Но в двете аптеки, от които пазарувам, на доста неща има цели флакони, от които може да се тества. И този като го купих, имаше пълноразмерен флакон, оставен за тестване.

# 79
  • София
Здравейте.Наскоро получи подарък серията на Yves Rocher.

Коя серия?

# 80
Здравейте, тъй като на няколко пъти се коментираха околоочните кремове на Ziaja, Bio karite, Yogurt of Bulgaria и Balea, и повечето от отзивите бяха много добри, дали е възможно някой да се изкаже и относно състава им? Цените им са много ниски, а дали са и качествени?
Ziaja - Goat milk eye cream:     Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Ceteareth-20, Cetearyl Glucoside, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Goat Milk Extract, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Ethylparaben.

Balea - 5% urea:  AQUA · UREA · GLYCERIN · DECYL OLEATE · SQUALANE · CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE · SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL · PERSEA GRATISSIMA OIL UNSAPONIFIABLES · C14-22 ALCOHOLS · SACCHARIDE ISOMERATE · PANTHENOL · C12-20 ALKYL GLUCOSIDE · SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER · PALMITOYL PROLINE, POLYISOBUTENE · SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATES CROSSPOLYMER · SODIUM CITRATE · MAGNESIUM PALMITOYL GLUTAMATE · SODIUM PALMITOYL SARCOSINATE · SORBITAN OLEATE · HYDROLYZED ALGIN · CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE · CHLORELLA VULGARIS EXTRACT · MARIS AQUA · TOCOPHEROL · LECITHIN · ASCORBYL PALMITATE · GLYCERYL STEARATE · GLYCERYL OLEATE · XANTHAN GUM · PHENOXYETHANOL · ETHYLHEXYLGLYCERIN · PARFUM.

Bio Karite: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, ISOPROPYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETYL BABASSUATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL*, ORYZA SATIVA HULL POWDER, BENZYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, PARFUM , XANTHAN GUM, CYATHEA CUMINGII LEAF EXTRACT, PHYTIC ACID, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, POLYGONUM FAGOPYRUM SEED EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, CINNAMIC ACID, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE.

Yogurt of Bulgaria:   
Rose oil, jojoba oil, macadamia oil, vitamin E, creatine, AC Yoghurt Hzdrolzsat, ACB Yoghurt Dermal Respiratory Factor ( съмнявам се, че това е целият състав, но само това намерих)

Предварително благодаря!!!

# 81
Здравейте момичетата!
От известно време забелязвам, че торбичките под очите много са ми се увеличили. Sad Преди стояха като резки някак и нямаше подутина, само очертание. Но сега тези резки са по-дълбоки и се е образувало подуване в долната страна, където свършват. Не знам дали го обясних добре, дано се разбира. Мога да снимам на едно от очите как изглежда.
Та въпросът ми е ...някой има ли нещо подобно? Можете ли да ми препоръчате крем, който да ги посвие или поне това подуване да се намали някак. Много грозно стои, все едно ми е изсечено лицето  Cry

# 82
  • Велико Търново
За съжаление, торбичките не се оправят с крем Confused Увеличи приема на вода/ако пиеш малко/, повече сън, компреси на очите/напр. с преварена лайка, или от торбичките с чай/, аз съм доволна и от ето тези компреси на Клоран - http://www.klorane.bg/product_info.php?catid=55&prodid=76&type=eyes.

# 83
Благодаря Бисквитка Simple Smile. Ще ги пробвам.
Дано помогнат, преди подуването спадаше през деня по някое време или пък като се наспя, сега си е непрекъснато Sad.
Да, проблемът ми е със съня най-вече. Работя на смени, първата ми започва от 5 ч. и в тези дни спя по 4-5 часа в повечето случаи...а понякога и въобще не спя.

# 84
Искай тестер в аптеката, длъжни са да ти дадат и прегледай този крем. Преди малко с една дама от форума точно за околоочни си говорихме и тя ми показа него, като крем за 55+.
Благодаря, ще се поинтересувам. А за продуктите на Vichy  какво ви е мнението?

# 85

Някой има ли лично мнение за продукта на снимката или други продукти с розово масло? За каква възрастова група са?

# 86

Някой има ли лично мнение за продукта на снимката или други продукти с розово масло? За каква възрастова група са?

Точно този серум не съм ползвала, защото не се разбирам с рол-оните за под очи. Grinning Но на тази фирма съм ползвала много неща, включително и крем за около очи и съм супер доволна. Аз съм на 42 и ми е супер комфортно с розовото масло. Имат и по-леки кремове за хидратация, ако си по-млада. Но по мое мнение откакто открих розовото масло състоянието на кожата видимо се подобри.

# 87
mardji1, моля те, сподели какви продукти ползваш. Ако би се приело за спам може и на лични.
Благодаря!  bouquet

# 88
Аз последно си купих този:
Clarins Multi-Régénérante Baume Anti-Rides Multi-Régénérant.
Очаквах повече и вече мисля да преустановя бялата козметика на Clarins!
Кремчето не е лошо, но за тази цена мисля можеше да се сдобия с по-добро качество! Stop

И аз се отказах от Clarins по същите причини!

# 89
А някой да има отзиви за околоочния на Vichy idealia  newsm78 Четох, че съдържа светлоотразяващи частици за озаряване на околоочния контур, но дали премахва наистина леки бръчици .. Моля, някой който го е ползвал да даде мнение

Общи условия

Активация на акаунт