Крем за около очи - 7 тема

• 171 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
А за каква възраст е Vichy Idealia?

# 91
  • Велико Търново
За всяка възраст Peace Повечето кремове вече са насочени срещу определени нужди на кожата, не толкова срещу години Wink

# 92
  • София
Всичко от Vichy Idealia харесвам.

# 93
За всяка възраст Peace Повечето кремове вече са насочени срещу определени нужди на кожата, не толкова срещу години Wink
Благодаря за бързия отговор!

# 94
по въпроса с Vichy Idealia
наистина си зависи от типа кожа, но при мен никакъв добър ефект, дори напротив - съвсем ясно очертаващи се бръчици, изсушена кожа
общо взето не можем да се погодим с продуктите на Vichy, никак не ми се отарзяват добре

# 95
Някой ползвал ли е околоочния на Guerlain? Аз си го взех, но засега не виждам кой знае какъв ефект

# 96
Някой ползвал ли е околоочния на Guerlain? Аз си го взех, но засега не виждам кой знае какъв ефект
Аз въобще не бях доволна...най обикновено кремче Confused

# 97
Да, само цената му е хубава. Дори май от Клиник All about eyes съм по-доволна. Аз исках да взема на Ланком, но продавачката ми каза, че би за много зряла кожа

# 98
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

За кой крем на Герлен говорите?
Аз съм ползвала Abeille Royale - хубав крем,бързо абсорбиращ се,с лека формула и добрее хидратиращ,но такъв резултат намирам и в стандартните на Кларинс/ЕЛ/Ланком,които са на половин цена.
Останах очарована от Orchidée Impériale (разкошна серия,но за 40/45+) крема за очи и контур на устните.5 мл мостра подарък ми стигна за 10-на дни,икономичен.Аромат на лукс,толкова типично за бранда.

Вмомента ползвам Lancome Génifique Yeux,купувам за кой ли път.Сериозно избягвам гелообразни кремове(за лице,за тяло),но този тук е моят #1. Peace Лятно време особено е идеален.Харесвам да експериментирам,но винаги се връщам и в резервата има по едно бурканче,защото е най-добрият.

# 99
Можете ли да ми препоръчате нещо за тъмни кръгове на очите ( 19 г ) , ценовия диапазон да е не повече от 30 лв .

# 100
Можете ли да ми препоръчате нещо за тъмни кръгове на очите ( 19 г ) , ценовия диапазон да е не повече от 30 лв .
Здрав сън ти препоръчвам. Други вълшебства против тъмни кръгове и то с цена до 30 лв, няма. Няма и с по-голяма цена, мен ако питаш, макар да обещават какво ли не.

# 101

За кой крем на Герлен говорите?
Аз съм ползвала Abeille Royale - хубав крем,бързо абсорбиращ се,с лека формула и добрее хидратиращ,но такъв резултат намирам и в стандартните на Кларинс/ЕЛ/Ланком,които са на половин цена.
Останах очарована от Orchidée Impériale (разкошна серия,но за 40/45+) крема за очи и контур на устните.5 мл мостра подарък ми стигна за 10-на дни,икономичен.Аромат на лукс,толкова типично за бранда.

Вмомента ползвам Lancome Génifique Yeux,купувам за кой ли път.Сериозно избягвам гелообразни кремове(за лице,за тяло),но този тук е моят #1. Peace Лятно време особено е идеален.Харесвам да експериментирам,но винаги се връщам и в резервата има по едно бурканче,защото е най-добрият.

Аз визирам точно Orchidée Impériale -  крема за очи и контур на устните. Може би не е бил за моята възраст или кожа, но не видях никакъв ефект от него.

# 102
Да, и аз говоря за Abeille Royale, имам чувството че продавачката искаше точно него да ми продаде. Аз й казах, че имам проблем с горния клепач, който е много тънък, каквато и кожата ми по принцип и по природа, и тя каза, че само той бил подходящ. Аз се бях насочила към Ланком - точно Génifique Yeux, но тя ми каза, че бил за много по-зрели жени (над 40-45) и че опаковката не била икономична, защото оставало по шишенцето - направо им направи силна антиреклама.

Бютихолика, ти за кой точно крем на Ланком говориш и какви проблеми имаш в тази зона?

# 103
  • Седмото небе
Предполагам,че за тези продукти става въпрос, нали?!?
http://m.sephora.com/product/P375841
http://m.sephora.com/product/P293803
Когато бях питала преди време за околоочен за майка ми(тогава беше на 48,сега е на 50),точно Герленския ми препоръчаха. Тя е с тънка и чувствителна кожа,искаше позаглаждане и евентуално повдигане и стягане на отпуснатия горен клепач. Дадоха ми мостра,хареса и много,купих и го за РД и вече две години не го е сменяла,не иска и да чува за друг. Рядко я виждам,но има видимо освежаване като цяло,споделяла ми е,че като цяло усеща плътност. Така,че според мен си го ползвай. То вярно, че и консултантките понякога си "натискат" разни марки/продукти съм забелязала,но в случая може би вярно те е насочила.
Аз иначе съм имала мини от Ланкомския и хич не бях впечатлена,беше абсолютно недостатъчен самостоятелно. Но пък сега от Ести-Адванс тайм зоун съм очарована-подхранва,освежава,добра основа за коректор е,ползвам го от седмица да видим по-натам. Преди това давах няколко шанса на Клиникския околоочен Смарт,обаче освен озаряване друго не забелязах. Спрях го в момента,в който си забелязах бръчиците съвсем подчертани,а не изгладени

# 104
Блягодаря на всички отзовали се за крема на Герлен. Може пък ако го използвам по-дълго да видя някакъв ефект, знам ли, но засега не видях, може би ефектът при по-зрели жени е по-голям. Но продавач-асистентката ми го препоръча точно като крем, който не е за много зряла кожа и е точно за горен клепач. Ще си го ползвам, все пак не малко пари дадох за него Laughing

Общи условия

Активация на акаунт