Крем за около очи - 7 тема

• 172 962
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
bubka:), за каква възраст е крема? Притеснява ме да не взема нещо прекалено силно и да стане обратния ефект. Лятото направих така с крем анти ейдж Юсерин, 50 фактор и вместо да изглежда по-млада и озарена кожата, имах уморен вид.
За възраст 25-35  Peace

# 346
bubka:), за каква възраст е крема? Притеснява ме да не взема нещо прекалено силно и да стане обратния ефект. Лятото направих така с крем анти ейдж Юсерин, 50 фактор и вместо да изглежда по-млада и озарена кожата, имах уморен вид.
За възраст 25-35  Peace

Хубава серия, но прочетох, че е за нормална кожа, а моята кожа е суха.

# 347
И аз имам такива притеснения не само за околоочния крем, а по принцип - да не използвам крем прекалено рано или прекалено силен и да има обратен ефект. Confused
Между другото кои околоочни са във формата на рол-он за 25-30 г.?
Знам за тези, но всъщност не става много ясно за каква възраст са предназначени. Rolling Eyes
Скрит текст:

# 348
тези стикова с топче обикновено са с цел /против подпухване/, не за конкретна възраст

# 349
В момента ползвам това:
Околоочен крем с Q10 - лифтинг ефект Sebamed

За лифтинг не знам, но е много приятно кремче  Simple Smile

# 350
Uriage Isoliss, за който писах по-рано е от този тип рол-он.

# 351
За възраст 25-35  Peace

Хубава серия, но прочетох, че е за нормална кожа, а моята кожа е суха.
На околоочния пише че е за чувств.очи.В аптеката казаха че е за вс.тип кожа.Иначе кремовете от серията са за нормална/смесена и суха/мн.суха  Peace

# 352

С рол-он съм ползвала този,наскоро го привърших,гелообразен е,горе-долу добре се справяше с подпухването,не и с тъмните кръгове.
http://www.arlen.bg/product/1818/roll-on-kolagenov-serum-za-okol … llagene-15ml.html

Именно и аз се страхувам от това и още не смея да взема какъвто и да е крем против бръчки за лицето ми. Страх ме да не се получи "ефектът на доминото" и да се състаря преждевременно, макар в момента да не ми се личат годините, макар да съм на 31.
И как точно си го представяш да се състариш преждевременно от ползването на крем,за лице или околоочен? ooooh! На 31 г. със суха кожа и още не ползваш козметика-никак не е добре.Кремовете не се избират според годините,а според нуждите на кожата,а сухата кожа се нуждае от много липиди и хидратация,а като станат бръчките и намериш крем,който ги запълва,ела ми се обади.

# 353

С рол-он съм ползвала този,наскоро го привърших,гелообразен е,горе-долу добре се справяше с подпухването,не и с тъмните кръгове.
http://www.arlen.bg/product/1818/roll-on-kolagenov-serum-za-okol … llagene-15ml.html

Именно и аз се страхувам от това и още не смея да взема какъвто и да е крем против бръчки за лицето ми. Страх ме да не се получи "ефектът на доминото" и да се състаря преждевременно, макар в момента да не ми се личат годините, макар да съм на 31.
И как точно си го представяш да се състариш преждевременно от ползването на крем,за лице или околоочен? ooooh! На 31 г. със суха кожа и още не ползваш козметика-никак не е добре.Кремовете не се избират според годините,а според нуждите на кожата,а сухата кожа се нуждае от много липиди и хидратация,а като станат бръчките и намериш крем,който ги запълва,ела ми се обади.

Използвам хидратиращ крем вечерно време. Така че използвам някаква козметика. Тука съм за търсене на съвет, а не за отправяне на упреци! По принцип избягвам честата употреба на кремове, тъй като ми запушват порите и се влошава кожата ми.

А в статиите по Интернет има доста описано за кремовете против бръчки и аламират потребителите много да внимават и да избират кремове според тяхната възраст и състояние на кожата.

# 354
  • София
Jennifer_w , не правиш каквото трябва! Момичетата се опитват да ти помогнат, като ти отговарят в същия стил на твоя изказ. Сама си решавай...в Интернет има и много глупости написани. Ти си избери на кои да вярваш (тук, обаче, ще трябва и малко повече да се информираш, за да можеш да вземеш решение). Крема е според нуждите и се тества многократно, преди човек да си намери неговия. Може би пък ти точно така си се харесваш Wink имам предвид, че явно получаваш по твоя начин това, което търсиш.  bouquet

# 355
Според мен околоочен крем трябва да започне да се ползва на около 20 години - по-лек вариант, разбира се. Аз започнах на 22 г. и не мисля, че съм сбъркала. Има достатъчно много различни видове на пазара, така че да може да се редуват без кожата да привикне към определен крем или да се увреди. Ако даден крем не е подходящ просто се сменя с друг.

# 356
Крем се избира според нуждите на кожата, а не толкова според конкретната възраст, макар чест това да оказва влияние върху състоянието.

А като стана дума за тъмни кръгове... Да споделя по-дългосрочни (6месеца ежедневно) отзиви за кремът против тъмни кръгове на КБ. За съжаление няма ефект в план. Само директно след нанасянето се получава отлично псвежаване и наистина са по-малко натрапчиви. Но все пак е само козметичен ефект, без да ги намаля действително. А доста големи надежди му възлагах.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 16:46 от Епона

# 357
Относно комплекта, който публикувах на Нукс. Отидох до аптека за мостри, но нямаха. Попитах аптекарката за каква възраст е. Каза, че е за над 20 г и спокойно да го използвам, все пак видя и моята кожа. Нямам бръчки, но забелязвам фини, мимически линии около очите и устните и точно за тях искам да взема мерки преди да са станали дълбоки. Поръчах комплекта, в понеделник ще ми го доставят и след няколко дни ще споделя как ми се отразява. Околоочен ползвам от 25 годишна. Взимала съм само хидратиращи до сега. Не зная от възрастта ли или от стрес, но от около половин година ми се появиха мимическите линии, а от 2 седмици имам кръгове около очите и съм в шок. Имам приятелки, които от 18-19 годишни имат кръгове, така че едва ли годините са определящи. Начинът на живот, храната и стресът си казват думата. Но смятам, че неподходящ крем също може да състари кожата и го изпробвах на собствен гръб, както писах по-напред. Не могат да се получат чак бръчки от една опаковка, но по-уморен вид се постига. Най-добре е консултация с дерматолог според мен.

# 358
Здравейте дами, предстои ми купуването на околоочен крем и съм се спряла на Shiseido , но не знам точно кой да бъде. Моля някой който е иползвал кремове на тази марка да даде съвет. На 34 години съм, с фини бръчици, тъмни кръгове и подпухналост. С две думи имам си всички проблеми в тази зона, който могат да съществуват 🙁

# 359
  • Варна
Ибуки недей. На моята кожа той се прояви като съвсем леко хидратиращо кремче, което е лесно заменимо с други, в пъти по-евтини. Пиша го с пълната убеденост, използвах две опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт