Крем за около очи - 7 тема

• 172 931
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
здравейте Simple Smile интересува ме кремът с масло от Ему, който често споменавате как се бори с подпухналост? в смисъл бори ли се изобщо Simple Smile

# 406
никак не се бори...
 Peace
с нищо

# 407
никак не се бори...
 Peace
с нищо

+1
Сложих го към крема за тяло.  Mr. Green

# 408
  • Чукарландия
За много години ,дами,можете ли да ми кажете за каква възраст е козметиката на Кристиан Бретон?Много се впечатлих от златната маска за лице.Сега ги разгледах,но никъде нищо не пише за години.А и ако някоя дама е ползвала нещо тяхно бих била благодарна за мнение. Пиша тук защото търся околоочен крем -тъмни кръгове,първи бръчки и уморени очи 27г Simple Smile
Изчетох темата назад Simple Smile
Може да попиташ и в темата за бяла козметика,Белла беше ползвала Кр.Бретон околоочни,но не отчете някакъв особен ефект доколкото си спомням.

Да, ползвах много неща на Бретон - за мен са едно голямо нищо.  Peace

Да се отчета за околоочните кремове на Клиник, които си купих: Clinique All About Eyes очен серум и Clinique All About Eyes хидратиращ крем.
Серумът е страхотен, харесва ми това, че е ролка. Веднага след нанасяне се усеща стягане, но не опъване - зоната е хидратирана, мека. Нанасям го вечер. Кремът нанасям сутрин - наистина много добре хидратира, като същевременно попива и не "тежи" върху клепача, не се свлича и не попада в окото, разкошен за суха околоочна зона. Много икономичен - съвсем малко количество е достатъчно. Единствен недостатък отчитам опаковката в кутийка, не обичам кремове в кутийки, не ми е удобно да ползвам шпатула при всяко нанасяне, но предвид прекрасното му действие върху очите ми, ще преглътна кутийката. Mr. Green
И дали си внушавам незная, но откакто го ползвам, вече няколко дена, сякаш малко са по-светли тъмните ми кръгове, а напоследък не се гримирам и си наблюдавам лицето. Peace

# 409
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

И аз се подписвам под това.  Peace

# 410

И аз се подписвам под това.  Peace
Така ме бяхте зарибили да ги тествам и аз ,но понеже до сега не съм поръчвала чрез превозвач от Англия и се въздържах,добре,че споделихте отзиви,да не ги мисля за в бъдеще.  Hug

Аз сега съм с този околоочен и за лице взех Сюприйм +  - това са първите два крема,които ползвам от ЕЛ,но много ми харесаха като консистенция,попивност,харесва ми и че са нежно ароматизирани,аз обичам кремчетата да имат аромат,а и ще излязат икономични,защото със сравнително малко количество намазвам и подхранвам доволно цялото лице+очите.Струва ми се сякаш,че околоочният има микрочастици за седефен блясък и поне оптически леко озарява кожата на местата,където има сенки от тъмни кръгове.

# 411
Да питам и в тази тема - има ли ползвали кремовете на Payot? Търсех околоочен 40+ и ми излезнаха техни кремчета, та много се чудя дали стават?

# 412
Да питам и в тази тема - има ли ползвали кремовете на Payot? Търсех околоочен 40+ и ми излезнаха техни кремчета, та много се чудя дали стават?
Преди повече от 10 години бях ползвала техен крем.По десетобалната оценка за моята кожа го оценям с 6.

# 413
А маска за около очи да препоръчате? Hug

# 414

Здравей, Пели!:)

Аз ползвам  маската на Сисли
Скрит текст:

Пачовете за очи  на Шисейдо  с ретинол, просто са страхотни!!!

Скрит текст:

За около очите ползвам на Герлен Абеле Роял
http://www.sephora.com/images/sku/s1363332-main-hero.jpg

# 415
здравейте Simple Smile интересува ме кремът с масло от Ему, който често споменавате как се бори с подпухналост? в смисъл бори ли се изобщо Simple Smile

Привет  bouquet И аз се обърках и си го поръчах Sad Пари хвърлени на вятъра , пълно разочарование ...

# 416
В момента съм с кремчето на Нивея с Q10 добре попива , доволна съм за сега .

Преди него използвах Origins GinZing
, но бих казала че е като лек бб крем и прави моментално кожата малко по сияйна заради този лек цвят който има . Аз не търся коректор , нито крем който моментално ти опъва бръчиците и като го спреш те пак си идват, а просто крем за някакво подхранване.

# 417

Аз ползвам  маската на Сисли
Скрит текст:

Пачовете за очи  на Шисейдо  с ретинол, просто са страхотни!!!

Скрит текст:

Бриа, а откъде са пачовете на Шисейдо? Продават ли ги в Бютизоун?

# 418
Скрит текст:

Аз ползвам  маската на Сисли
Скрит текст:

Пачовете за очи  на Шисейдо  с ретинол, просто са страхотни!!!

Скрит текст:

Бриа, а откъде са пачовете на Шисейдо? Продават ли ги в Бютизоун?

Аз съм ги виждала в Sephora Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 13:13 от bubanka

# 419
Аз от тях ефект не видях, пробвайте първо... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт