Влизане в спалнята в мое отсъствие

• 18 344
  • 168
  •   1
Отговори
# 90
Не съм казвала никъде че съм се изнесла, а той не е дошъл, не би го направил. На въпроса, как казвам на жена свекърва.... Синът и ми е предложил да живеем заедно, за което тя е била информирана , предложи ми брак месец след като заживяхме, за което тя знае ( нито е искал разрешение от нея, нито сме го крили) . от две години иска да има дете от мен, а аз отказвам, заради проблема жилище и свекърва. Така че нито съм се натресла или самопоканила в скъпоценната къща. Пи въпроса защо казвам на тази жена свекърва, смятам, че при положение че живея със синът и, той ми е предложил и много кратно ми е показал, че иска да е с мен и бил най щастливия , в момента в които забременея, смятам че да мога да я възприемам за свекърва, колкото и да не ми се иска!

Значи, да обобщим. Ти живееш там с него от поне 2 години, казваш, че не ти харесва, той ти казва, че си права да не ти харесва, но пък на него си му харесва там и не желае да се изнася. Ти спестяваш пари, затова не си се изнесла, "всичко" си поемаш сама, но в същото време той поема всички разходи и консумативи на живущите в тази къща. Кое е това "всичко", което всъщност си поемаш сама?

# 91
  • София - Рим и обратно
Аз също не схващам как може да не понасяш роднините на един мъж, а да си мислиш, че той е по-различен. Изобщо не е епо-различен, просто ще му проличи след години. Имам подобни примери около себе си. Баш лика прилика са си всички мъже с тези, които са ги родили и възпитали.

# 92
Аз също не схващам как може да не понасяш роднините на един мъж, а да си мислиш, че той е по-различен. Изобщо не е епо-различен, просто ще му проличи след години. Имам подобни примери около себе си. Баш лика прилика са си всички мъже с тези, които са ги родили и възпитали.
Да, от гените си няма как да избяга човек, въпреки разпространената във форума легенда, че Милото е отгледано от баба си, а от 14-годишен живее и се оправя сам. Собствената ми майка има черти на характера, които ме докарват до бяс, а от време на време се хващам, че правя като нея. Та, така за мъжете и непоносимите им роднини.

# 93
  • Куциндрел
Четох, четох...
Чудя се тази жена защо се мъчи така?
Нищо, то или ще й дойде акъла и ще си бие камшика от тази къща, или ще дели една спалня със свеки. Sunglasses

# 94
Живея с приятеля ми, майка му и брат му от около 3 години и малко.

Sisonka,

3 години, как издържаш? На колко години сте и и мъжа ти?

# 95
Е, ако свекървата по принцип не е лош човек, но пък е живяла в години, когато снахата е нямала думата и всички са и се месили във всичко и сега тя е решила, че е допшъл нейният звезден миг? Тук просто има несходство във вижданията за живота а не лошотия по принцип.
Това по повод как човек не могъл да избяга от гените си. причините за неразбирателство може да са много

# 96
  • Варна/Благоевград
Аз съм на 26,  той на 27. Майка му е на 50 и няколко че някой ме пита и това

# 97
  • Deutschland
Че тя на 50 е млада още хе хе. Може да си намери друг спонсор, дай Боже и да ви остави на мира. Не мога да повярвам, че жена на тази възраст ще се затвори у дома си и ще бозае от сина си.

# 98
Млади сте.
Сигурна ли си, че този мъж е за теб? За семейство, деца? За цял живот? че можеш да разчиташ на него?

# 99
Живея с приятеля ми, майка му и брат му от около 3 години и малко.

Sisonka,

3 години, как издържаш? На колко години сте и и мъжа ти?

Ох, 3 години и малко. Не е като да е нямала време да предприеме крачка да се изнесе.

# 100
  • Варна/Благоевград
Млади сте.
Сигурна ли си, че този мъж е за теб? За семейство, деца? За цял живот? че можеш да разчиташ на него?
[/quote]
Ако ме беше питала преди две години щях да ти кажа на 90 процента да, но след всяка гадорията от майка му и родатата бавно, но сигурно процентите намаляват. Капчица по капчица... Ако бях сигурна до сега може би щях да съм му родила дете, и ако преди време не исках, защото се чувствах малка, то вече усещам, че майчинския ми инстинкт се събужда. Знам, че е добър човек и би бил добър баща. Но незнам дали ще се справя с тази рода...

# 101
В този случай не се жениш само за него, а и за майка му, и родата, брат му;

# 102
Освен ако не го замъкне във Варна и му отреже мостовете назад...

# 103
  • Варна/Благоевград
Знам точно това ме спира.

# 104
Да, ако се преместят във Варна, намесата би била по-органичена, но сигурно пак ще го карат да изпраща пари.

Общи условия

Активация на акаунт