"Като две капки вода" - 4 сезон, 2 тема (14.03.2016 г. - 20.03.2016 г.)

• 27 409
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Трябва да измислят по-колоритни образи за имитиране, с  по-характерно поведение.

Ми например Азис са го имитирали в гръцкия и руманския вариант на предаването.  Laughing

Цъ, Маги не харесва фолк, обаче пък се паднаха Софка и Слави.....

# 226
Да, щото е голям противник на фолка, затова всеки сезон се радваме на някоя чалга звезда.  Mr. Green

# 227
  • Варна
Е доколкото помня Азис беше първият фолк певец и то в предния трети сезон, а и аз не виждам нищо лошо. Те не пеят бесни кючеци, идеята е съвсем друга на предаването.

# 228
Да, щото е голям противник на фолка, затова всеки сезон се радваме на някоя чалга звезда.  Mr. Green
Аз доколкото знам и чалга клипове е снимал, тъй че да не ми дрънка глупости, че не бил фен на чалгата.
И аз бях  против Азис миналия път и беснеех много, но пък взе че ми допадна. Добре се справи.
За Преслава още нямам мнение, но много се лигави.

# 229
Искам на Преса да й се падне Милко Калайджиев, откак имитира Фреди, не ми излиза от акъла колко приличаше на Милко. Ама тя май и без грим си прилича на него. Mr. Green
Още по-интересно ще ми е да й се падне Дони да имитира. hahaha

# 230
Искам на Преса да й се падне Милко Калайджиев, откак имитира Фреди, не ми излиза от акъла колко приличаше на Милко. Ама тя май и без грим си прилича на него.

Представих си с песента "Я елате Гъмчета при кака."

# 231
Е, няма как да врещи като коза. Joy Нейният глас звучи така, сякаш е яла натрошени бирени бутилки. Crazy

# 232
Е, няма как да врещи като коза. Joy Нейният глас звучи така, сякаш е яла натрошени бирени бутилки. Crazy
Joy hahaha Аз затова още в началото на темата си пожелах да й се паднат Леми и Висоцки. Joy

# 233
Маги за какво се хабеше да обяснява хиляди пъти как в негови предавания не се пуска чалга. Не ми пречи, попринцип, ама защо се изхвърля с приказките?

За концерта - хареса ми. Като цяло май никой не ме дразни, даже Фънки ми е поносим. На дуета много се смях, но ми прави лошо впечатление, че не се стараят да научат текста и хореографията. И Назимов много се бута да изпъква. А като ментор много го харесвах. Иначе на Светльо почти му се получи Лейди Гага.

Моята класация:
Орлин
Калин
Прея
Поли
Джулия (личи си, че доста се старае)
Геро
Светльо
Преслава
Назимов

# 234
В гласа на Преслава има един хрип, подобен има и при Тони Димитрова. Последната разказваше как в началото по разни конкурси, преди да стане известна все са я разкарвали, заради дрезгавата бленда.
Това е специфика на гласа и на мен не ми пречи.
Лошото идва, когато не може да излезе от образа си на фолк дива.

# 235
Преслава може да има хрип, подобен на Тониния, но няма мощния ѝ глас, само хриптене и глух неприятен тембър.  #Splat .
Засега не се справя с имитациите изобщо #Splat , ще я видим по-натам.
Любимата певица на България/българите  #Splat .

# 236
Тоя хрип май е от цигарите  Mr. Green

# 237
Тоя хрип май е от цигарите  Mr. Green
Тя пуши като Слабаков, във ВБ без цигара аз лично не я видях....

# 238
Трябва да измислят по-колоритни образи за имитиране, с  по-характерно поведение.

Ми например Азис са го имитирали в гръцкия и руманския вариант на предаването.  Laughing

Не, не като него, самият той си е изградил поведението като 100%-ов имитатор на други , но като съдържание е празен . Говоря за истински характерни Simple Smile

# 239
Пфу, Азис  Close
Онзи ден позната ми го хвалеше. Особено някаква нова песен Хабиби, която била голям хит.
Ми насилих се да я видя. Най-хубавото в клипа беше кученцето  Joy
Но смятам и съм твърдо убедена, че мелодията е копирана. Естествено прибавени са чалга мотиви, но просто не мога да се сетя откъде толкова я знам самата мелодия.

Общи условия

Активация на акаунт