"Като две капки вода" - 4 сезон, 2 тема (14.03.2016 г. - 20.03.2016 г.)

• 27 405
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Изобщо не съм я слушала тази песен /и няма да го направя/, обаче:

"Хабиби" на Азис в класация на "Ню Йорк Таймс"

https://www.24chasa.bg/Article/5356643

# 241
Да, и това го четох вчера. И пак не успя да ми издигне в очите песента, която не успях да изгледам цялата. Даже спрях звука и само на кучето се радвах.  Mr. Green

# 242
Не знам как така изтъкват точно Азис в тази класация, явно влага доста в пиар. Че той дори в жанра си отдавна не е най-популярен, а и никога не е бил най-талантлив

# 243
Отдавна е спрял с ПР-а той.
Вече няма женски образи, сензационни клюки и т.н.
Покрил се е, рядко ходи и по участия. Не го бях и засичала по предавания отдавна, чак сега. А в интерес на истината въпросната песен  е създадена с доста малък бюджет.

# 244
  • София
Тази Хабиби според мен въобще не е нова песен. Много ми е позната от някъде. А пък текста и въобще клипа направо ме изненадва, че някой си там в Ню Йорк го бил оценил в някаква си класация.

# 245
Темата не е за Азис и неговото, хм, творчество... spam2 Twisted Evil

# 246
Оценили са го заради 22 милиона гледания за 4 месеца,не че някой се интересува наистина от него  Peace Слушах я,нищо впечатляващо,още като излезе казаха че е подобна на някаква турска балада мелодията,не се сещам коя обаче,преди Нова година беше това  newsm78
Да не е гол спам,с нетърпение очаквам Калин и Орлин,от Преслава съм се отказала да се надявам на нещо различно и оригинално,жалко че не мога да превъртам изпълненията и.Джулия се надявам да се отпусне,много приятен и изчистен глас има,има потенциал.Фаворитка ми е,а и много я харесвам.Свежа и приятна ми е Heart Eyes.Наистина на актьорите им е по лесно,до сега певците не ме впечатлиха особено.И аз се забавлявам с дуета,ясно е че са там за шоуто,а и да може Преслава да не е последна  Mr. Green

# 247
Искате да ми кажете, че е спрял с ПР и по никакъв начин той не е направил и невъзможното за да ги постигне тия 22 милиона гледания за 4 месеца? Не, никога и никой не може да ме убеди.
Извинете за спама, спирам!

# 248
Да, инвестирал е навремето в себе си и сега само бере плодовете.
Всички го оплюват, но аз пък мисля, че е голям професионалист, знае винаги какво, как, къде...
Колко мангали са постигнали това, което е направил той? А българи?
ММ, ако ме прочете ще търчи да търси адвокат за развод.  Mr. Green

# 249
  • DE
Хората са сеирджии, затова Азис е "успешен".
Ако Кончита Вурст разчиташе само на глас на кукуво лято щеше да спечели Евровизия  Crossing Arms
Тя и Гага е страхотен изпълнител, но ако не беше провокирала с изродщини и тя нямаше да е толкова популярна сега  Peace

# 250
  • Варна
Здравейте момичета!
Гласувах за Калин и противно на Фънки - много ми хареса! Едно към едно... а визията идва от гримьорите, той Калин какво е виновен?! Видях, че не съм единствената, която смята, че изпълненията на Преслава (да, и двете!) не струват. Фалшивееше ми! Naughty
Калин и Орлин се справиха най-добре тази седмица, според мен! Simple Smile

# 251
  • Пловдив
Най-много в това предаване ми хареса Орлин.
На второ място - Прея.
На трето - Калин. На мен пък ми приличаше на Христо Кидиков.

Скрит текст:

Това, което дават като работа на Милица не ми харесва, но като съдя по представянето на участниците по-скоро съм склонна да вярвам, че и идея си нямаме как работи тя (показаното е по-малко от минута) и може би се справя не чак толкова зле. А не съм и кой знае каква фенка, за да я защитавам.

# 252
Според мен заслугата за представянето им не е толкова нейна. И на дете да му пуснеш клип и го накараш да имитира, ще го гледа 100 пъти и ще го повтори.  Wink

# 253
Най-много в това предаване ми хареса Орлин.
На второ място - Прея.
На трето - Калин. На мен пък ми приличаше на Христо Кидиков.

Скрит текст:

Това, което дават като работа на Милица не ми харесва, но като съдя по представянето на участниците по-скоро съм склонна да вярвам, че и идея си нямаме как работи тя (показаното е по-малко от минута) и може би се справя не чак толкова зле. А не съм и кой знае каква фенка, за да я защитавам.

Единственото по което можем да съдим за работата на Милица е това което ни дават.В повечето случаи освен че им казваше да изиграят някакви бушуващи страсти, но така че да не си личи друго от нея не чух.Като че ли на всички едно и също казва.За показването по-добре да си замълча

# 254
  • Пловдив
Ами аз именно по това съдя, няма как 5 дни в седмицата само за бушуващите чувсвта да говори, все ще показва и още нещо. В края на краищата не са с нея по 2 минути, сигурно имат няколко часа заедно.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт