Модни консултации-23

• 102 888
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Беки, мацко, не разбирам нужно ли е това заяждане?

# 316
Мацка, не се заяждам. Зададох въпрос, за да разбера нещо, което винаги съм се чудила. И отговорът беше, че този стил дава усещане за жена, за което предвид, че всеки си има вкус, нищо не казах. Вие приехте, че съм закостеняла и не си купувам качествени обувки, така че не мога да възприема удобството.  Laughing За което здраве да е. Явно и удобството е субективно възприятие.

Но моля, правете разлика между въпрос, дискусия и заяждане.

И нека не се възприемаме твърде сериозно и да приемаме нещата лично.

# 317
Скрит текст:
Ами купи си качествени и удобни обувки!
Ще ти излязат малко по-скъпи, вероятно, но пък удоволствието е несравнимо.

Що се мъчиш newsm78
Ей, това пък аз не го разбирам и го наричам мазохизъм.
Първата наченка на пришка и излизат от употреба, макар че такова нещо не ми се е случвало от години.

Пък и се замисли защо армията носи кубинки, а не нещо друго. Те затова сигурно не могат да ни опазят  Wink Да вземат да ги преобуят...

Колко пари давам за моите обувки си е моя работа. Ако ги постна тук, половината, ако ги познавам правилно, ще питат откъде са. И не всеки ще има толкова пари.

Скрит текст:

Цитат
Пък и се замисли

Мацка, дай нещо малко за по-напреднали.
Никак не ме вълнува колко скъпи обувки имаш. По принцип форума и социалните мрежи са чудесно място за показаност, избиване на компекси и т.н. Подчертавам, по принцип, сега да не си помислиш, че визирам теб!
Чудесно е, че  имаш  и пари, ама аз пари не съм споменала, говоря за качество. Сега остава да наблегнеш и на него, качеството, и няма да се оплакваш от неудобни обувки. Wink
Успех Peace

Колкото до постнатата снимка, ами не разбирам какво искаш да докажеш с нея. newsm78
Гледам и по акции ходят така. Joy

За по-напреднали: В Пешмерга не се допускат жени, иначе нямам против да умея, да боравя с оръжие.
Сама каза, че не си обувала кубинки, следователно няма как да знаеш, дали са удобни или не.

# 318
За по-напреднали: В Пешмерга не се допускат жени, иначе нямам против да умея, да боравя с оръжие.

Напълно офтопик - в пешмерга има и винаги е имало женско звено.

Защо ти е оръжие като има крав мага?

# 319
През 10-тина страници избухват подобни полемики, няма как, толкова различни сме тук-и по професия, и по възраст, и по социален статус ако щете...Няма да е нормално да харесваме и носим едни и същи неща. Не можете ли да спрете да си мерите....вкусовете?

# 320
Задълбочи се малко в познанията си, извън темата.
И се придържай, поне малко към темата.

През 10-тина страници избухват подобни полемики, няма как, толкова различни сме тук-и по професия, и по възраст, и по социален статус ако щете...Няма да е нормално да харесваме и носим едни и същи неща. Не можете ли да спрете да си мерите....вкусовете?

Да, така е, аз говоря от личен опит за обувките/ кубинките/ в случая, а не теоретично.
И добре, че сме различни.

По същата логика на Беки, не би било възможно да се чувстваш женствено и с кецове.

# 321
Всъщност е много общо да се каже кецове, кубинки и т.н. Зависи от формата, материята, груби ли са или не /защото и аз не съм фен на кубинки, но има моделчета, по които се заглеждам/.

Съчетаване на кецове с рокля мога да го приема донякъде за дъщеря ми, но абсурд аз да се облека така, нищо, че нещата са едни и същи и т.н. примери много.

Със сигурност зависи и от в градовете, в които живеем, защото ако се облека в някои от нещата, които поствате.... Crazy никак няма да ми се ще да чуя коментарите  Laughing

# 322
Аз имам нулево усещане за жена в кецове, но това не ме спира да ги нося без да ме касае кой какво мисли. Аргументът ми е, че мога да мърдам и движа свободно и краката ми да се чувсвтат като на бял човек.

За офтопика - изкрено съм изумена, че човек, който обективно и много лесно проверимо има грешна информация, седи и инатливо настоява, че знае повече и неговото е вярно. И моля да ме разберете правилно - аз не държа да съм права, но определено държа да се говори фактологично. Ще се въздържа да цитирам Айнщайн, но все едно съм го направила.

# 323
Нека не се съдим прибързано, всеки има усещане за стил, а и както вече се каза всички сме с различен социален и материален статус, така че всичко е относително. Понякога и много скъпа дреха или обувки, могат да изглеждат зле, както и най евтините дрехи могат да изглеждат като скъпи, ако правилно съчетани. Имам приятелка, която се облича много елегантно и то с много евтини дрехи. Аз не го умея това, за това и избягвам евтините варианти.

# 324
  • София
То в София едвам виждам някой с напластяване, пък да не говорим за друго.
Черно, черно и черно.
 Mr. Green

Зимата елегантно според мен е палто. Няма евтино палто просто. Ако е старо пък, то веднага си личи.

# 325
  • в Кошера
Съчетаване на кецове с рокля мога да го приема донякъде за дъщеря ми, но абсурд аз да се облека така, нищо, че нещата са едни и същи и т.н. примери много.

Що бе, Рая?  Hug
Скрит текст:

Само да не зачекнем пак възрастта.  Mr. Green Flutter

# 326
Нека не се съдим прибързано, всеки има усещане за стил, а и както вече се каза всички сме с различен социален и материален статус, така че всичко е относително. Понякога и много скъпа дреха или обувки, могат да изглеждат зле, както и най евтините дрехи могат да изглеждат като скъпи, ако правилно съчетани. Имам приятелка, която се облича много елегантно и то с много евтини дрехи. Аз не го умея това, за това и избягвам евтините варианти.

Напълно съм съгласна.

И задължително ще отбележа някъде това епохално събитие, че някога сме имсли единно мнение  Laughing

# 327
Тайра, втората снимка ми харесва, но за свободното време само, за работа не става, първата не ми допада

# 328
Напротив, много често сме на едно мнение, но не искаш да си признаеш.  Mr. Green
Понякога казвам, че ми харесват някои неща, защото се поставям на мястото на питащият, който няма материалната възможност за нещо по- добро.

П/с нося една ленена рокля ( А силует) с бели гуменки и се чувствам ужасно елегантна Wink.

# 329
  • в Кошера
Да, за работа няма как, освен ако не е лежерна такава.  Laughing Peace

Нямам търпение да се стопли и да си сефтосам две роклета, купувани в края на есента. С кецове, разбира се.  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт