Модни консултации-23

• 102 894
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • Австрия
Ми.. да  Laughing

пп. На майка роклето беше (оф.. е било, но и досега се пази, та ... затова в такова грам. време) без ръкави и към него има късо сако. И чепиците си пази - с връхчета и токчета като игли  Twisted Evil
Ако някога с мъжа ми решим да се вземем отново с църковен брак - ще се прежаля да облека нещо бяло  Flutter

..може и да са от шифон ръкавите  Wink

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 14:45 от DimS.

# 301
винаги ми е било чудно какъв е двигателят, който кара някои жени да носят с удоволствие кубинки, разкъсани дънки или рокерски якета
Същият, който до преди 7 години ме караше да не слизам от 10 см токчета. Увереност!
Комфорт! Усещане за жена, дори и под зебло Wink

Кратко, точно и ясно.  Peace Hug

Аз онзи ден ходих с едни по-твърди обувки, които ми направиха краката тотал щета. Представям си ако обуя кубинки. Как комфорт, бе мацки!  Laughing Вие сте достойни за женската пешмерга щом ви е удобно и уверено.

Ами купи си качествени и удобни обувки!
Ще ти излязат малко по-скъпи, вероятно, но пък удоволствието е несравнимо.

Що се мъчиш newsm78
Ей, това пък аз не го разбирам и го наричам мазохизъм.
Първата наченка на пришка и излизат от употреба, макар че такова нещо не ми се е случвало от години.

Пък и се замисли защо армията носи кубинки, а не нещо друго. Те затова сигурно не могат да ни опазят  Wink Да вземат да ги преобуят...

missNoir, това за мен е туника, иначе нося бяло, да. И ми харесва роклето ти, ако ще ти стои, като такова.

# 302
Харесвам много бяло и нося понякога. Проблема му е, че ако не си супер слаб качва оптически още доста килограми отгоре, което ми е нежелан ефект.
Роклята е страхотна.

Интересно ми е каква дължина приемате за късо, защото чета няколко пъти тук, че нещо е много късо, а за мен си е екстра при едно хубаво тяло с хубави, слаби крака.

# 303
Точно това е, тази рокля ще е супер и с нормална дължина на слабо момиче със слаби крака и ханш и не много висока. 
Аз имам доста заоблен ханш и висок торс това ще ми стои като блуза и по-средата на дупето Simple Smile За мен това ще е прекалено късо.  bouquet

# 304
По моя критерий късо е това, което пречи да да се движиш свободно, да сядаш и да си придърпваш полата или да не можеш да се наведеш без да се замислиш какво ще се види и въобще всякакви свободни движения- откъм удобство.
А хубавото тяло само по себе си не е достатъчно, нито пък слабите крака, над едни години кожата не е това, което е била каквито и грижи да се полагат.
GrinningА в противовес на това ще дам примерче -Тина Търнар какви балдърки вади, ама никой не и се заглежда по късите поли и възрастта, но основната разлика е уместността къде какво да облечеш и как стоиш в него.

# 305
  • Варна
Хубаво е роклето missNoir   Peace
Късо за мен е до средата на бедрото,
като става думи за рокли и поли, за
къси гащи отпускам 4 пръста по-нагоре  Crazy

# 306
  • Пловдив
За скъсаните дънки, кубинки, кожени якета и метълски тениски /естествено не всичко навлечено на куп/- лично за мене е въпрос на добър стил  една жена да изглежда женствено, екстравагантно в такива дрехи. Женствено в розова рокличка тип бюстие, изкуствени букли, нацупени устни и токчета тип Лубутен /пак всичко това, навлечено накуп/ изглеждат 99,99% от жените. Което, пък за мене е лиспса на всякаква креативност и индивидуалност. Пак казвам, лично мнение.

# 307
Момичета, продължавам с търсенето за рокля за бала си. Преди време бях писала за една червена, но се оказа прекалено дълга и не се харесвам. А дантелата трудно ще се одреже без да се развали, та май ще я връщам и ще търся друга. Въпросът ми е дали в ХМ в Гранд мол във Варна има в наличност рокли за такъв повод. В магазина, който е в моя град няма нищо подходящо и се чудя дали там мога да намеря. newsm78

# 308
  • в Кошера
Ноар, много ми харесва роклята, много.  Heart Eyes
И, да, нося бяло, с кеф... и не само през лятото.  Peace  Mr. Green

# 309
Ноар, много ми харесва роклята, много.  Heart Eyes
И, да, нося бяло, с кеф... и не само през лятото.  Peace  Mr. Green

+1
 Peace
Имам такава, но с черна черта на ръкавите по дължина. Ако намеря снимка, ще покажа.
Тя ми е една от любимите. Супер стилна е, но пък имам проблем с нея, защото все я омазвам с фдт. Прането ми е адски сложно с нея  заради черният елемент и започнах да я давам на химическо и съответно я нося по-рядко...

# 310
  • София
Лунно момиче, и на мен ми хареса роклята. С аксесоари в друг цвят ще се получи много добре.

За тази рокля, какъв тип сако, болеро или др. ще подхожда.
рокля 

Роклята според мен е само за сако, късо силно вталено с тесни набрани на лактите ракави. Цвят по избор от наличните по роклята. С кожено късо яке също си я представям.

Бялата /екрю/ рокля на Мис Ноар, някак ми е несъразмерна в смисъл дъжнина на роклята и 3/4 ръкав. За какъв сезон е?

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 22:02 от asa

# 311
За тази рокля, какъв тип сако, болеро или др. ще подхожда.
рокля 
тази рокля си я представям с жълто сако, вталено.
С графитено, ще се загуби красотата и. Ако не намериш подходящо сако, я носи с хубав шал, болерото не е добра идея, според мен.

# 312
  • София
И аз много обичам бяло да нося - блузи, туники, поли, рокли.
Купих си наскоро едно бяло сако и само чакам да стане над 20 градуса.
Обаче роклята на Ноар ми се вижда къса и неудобна /поне за мен/.

# 313
Много обичам бяло, особено когато е лен Wink

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 12:54 от kikamora

# 314
Ами купи си качествени и удобни обувки!
Ще ти излязат малко по-скъпи, вероятно, но пък удоволствието е несравнимо.

Що се мъчиш newsm78
Ей, това пък аз не го разбирам и го наричам мазохизъм.
Първата наченка на пришка и излизат от употреба, макар че такова нещо не ми се е случвало от години.

Пък и се замисли защо армията носи кубинки, а не нещо друго. Те затова сигурно не могат да ни опазят  Wink Да вземат да ги преобуят...

Колко пари давам за моите обувки си е моя работа. Ако ги постна тук, половината, ако ги познавам правилно, ще питат откъде са. И не всеки ще има толкова пари.

Скрит текст:

Цитат
Пък и се замисли

Мацка, дай нещо малко за по-напреднали.

Общи условия

Активация на акаунт