Модни консултации-23

• 102 844
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Какви и къде са тези контейнери Rolling Eyes

В Австрия. Тук няма, за което много ме е яд. Не ми се занимава да нося дрехи където и да е, освен до контейнера наблизо.

# 421

В Австрия. Тук няма, за което много ме е яд. Не ми се занимава да нося дрехи където и да е, освен до контейнера наблизо.

Ех, трябва и тук да направят такива... Би било много удобно и рационално...

# 422

Ех, трябва и тук да направят такива... Би било много удобно и рационално...

Дрехите от Хумана в западна Европа отиват за продажба във втората употреба в страни като България. До контейнера поне ги взимат тези, които имат нужда. В България няма нужда от контейнери, тъй като ще стане както със стъклото и пластмасите.

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 19:54 от becky bloomwood

# 423
Различно постъпвам, давах на един социален дом, но от три -четири години спряха да взимат искат само пари, бях питала в настоятелствата към църквите, обаче там ги искат да са минали химическо.
Сега съм насъбрала няколко чувала и се чудя какво да ги правя, до кофата не ми се оставят като гледам как ги ровят и се разнасят по цялата улица.
Имам и една камара такива с етикети необличани, все се заканвах ,че ще ги снимам и пусна в олх, ама така и не стигнах до го правя.
Вякои пък не ми се дават, нищо че вече примерно не ми стават или са демодирани.
 Simple SmileВъбоще си имам проблеми освен с емоционалните покупки и с вещоманството

# 424

Скрит текст:
ей такива от години ми разрешават Плюшкин проблема

# 425
  • Варна
Аз пък съм такава, че емоционални покупки много рядко правя.
Като млада булка много лесно си харесвах дрехи, но сега все по-трудно ми допадат,
което ме предпазва от необмислени покупки.

И в същото време обичам да изхвърлям и много мразя дрехи, които не обличам или много рядко
да ми се мотаят из гардероба.

До контейнер вече не оставям, заради това, което зари е написала.
Дрехи, които са в такова състояние, че нито аз бих облякла, нито детето ми
ги давам в НМ и използвам ваучерите за детски дрехи.

Другите, които са в отлично състояние ги подарявам в една фейсбук група,
но преди да разбера за нея, много дрехи заминаха за контейнера
и останаха съвсем малко и ангажимента за снимане и подаряване в групата
беше малък. Много ми е приятно, когато успея да зарадвам някое момиче/жена,
защото има толкова много жени, които искат да имат нови и хубави дрехи,
а нямат никаква възможност да отделят пари за себе си.

И на сина ми подарявам в тази група. Ризи и сака в отлично състояние,
като нови, как да ги оставя на циганите...Пак чрез тази група подарих на
един дом за изоставени деца в Севлиево 7кг чувал с играчки от сина ми.
Обаче има риск, получателят да не си вземе пратката и по този начин да те излъже.
Гадно е.

# 426
Рядко подарявам дрехи, а от скоро спрях да давам дори на сестра ми, след като разбрах, че е дала на някаква комшийка шлифер бърбъри ...въпросната жена, нито ще го оцени, нито има къде да го носи!

# 427
 Simple SmileЩе взема и аз да давам в НМ, във всеки ли магазин приемат или само в конкретни

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 21:33 от zari65

# 428
Би трябвало във всеки един магазин да може да се оставят дрехи за рециклиране.

# 429

Дрехите от Хумана в западна Европа отиват за продажба във втората употреба в страни като България.
Не само в България, и в Австрия се продават в магазини и парите от тях отиват за благотворителност  ( а не директно самите дрехи). Контейнери имаше в София преди време и за съжаление биваха разбивани, всичко вътре разхвърляно и братчедите си избираха каквото им харесва, оставяйки хаос и мръсотия след себе си. Аз съм изключително силно скептична, да не казвам по силна дума, към подобна 'помощ', но тук повече нищо не може да ме учуди, то дори и за хранителни остатъци имаше същата тема в Клюкарника.

Цвят мента аз лично харесвам в комбинация с ярки цветове- лилаво, жълто, наситено и тъмно синьо и т.н.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1bUsNyhyl … V6vv5H803lcvBsD-A
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT64o5WNF37 … UIXjUUbc6DeV6-vOL
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS5ChypKJg7 … -EJsANZEo7n-JlyGA
http://s305.photobucket.com/user/ohhellofriend/media/yellowweek/ … _seafoam.jpg.html

# 430
Кой се бъзикаше на 1 април

http://www.-spam-/za-damite/item/25420-nova-moda-valneni-chorapi … ndali-snimki.html

Да ви видя дали ще сте модерни   Mr. Green

Ох, дава го спам- най- новата мода- вълнени чорапи със сандали  Laughing

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 09:46 от raja_nikol

# 431
Simple SmileЩе взема и аз да давам в НМ, във всеки ли магазин приемат или само в конкретни

Във всеки Peace

# 432
  • Street of Dreams
Наскоро пуснах голяма част от дрехите си за дребни пари в един нашумял ап, чрез който се продават или разменят разни неща. Жал ме е вече да ги изхвърлям, ценя си ги, дори и вече да не ги нося, почти нови са и хубави. Смятам, че който си направи труда да хареса и купи нещо, поне го цени и ще го носи. А и има много млади момичета,  които искат разни неща, а не могат да си ги позволят. Вече изкарах 20 кинта  Mr. Green Яке, жилетка и 4 чифта дънки.

# 433
Имам доста дрехи нови, с етикети, само със свалени такива. Каквото можах, подарих на една приятелка, другите така си стоят. Пробвах да ги продам, но видях че хората очакват да си купят дреха за 5лв, която е струвала 100-200лв. Ами няма как да стане.

# 434
Наскоро пуснах голяма част от дрехите си за дребни пари в един нашумял ап, чрез който се продават или разменят разни неща. Жал ме е вече да ги изхвърлям, ценя си ги, дори и вече да не ги нося, почти нови са и хубави. Смятам, че който си направи труда да хареса и купи нещо, поне го цени и ще го носи. А и има много млади момичета,  които искат разни неща, а не могат да си ги позволят. Вече изкарах 20 кинта  Mr. Green Яке, жилетка и 4 чифта дънки.

Привет, как се казва този ап Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт