Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Както е казала Гости, Кахраман може да е добряк, но не е глупак....Отровата на Дафа го задушава и той излезе на чист въздух.....

Тио  Hug хубаво е когато има празници, а още по-хубаво по два пъти да се празнуват....

И аз ще гледам Кехлибар, макар, че се бях зарекла след Съдбата да не гледам нищо онлайн....Но няма да се вкарвам този път във филма.....

# 331
  • Плевен / София
Скрит текст:
Както е казала Гости, Кахраман може да е добряк, но не е глупак....Отровата на Дафа го задушава и той излезе на чист въздух.....

Скрит текст:

Тио  Hug хубаво е когато има празници, а още по-хубаво по два пъти да се празнуват....

И аз ще гледам Кехлибар, макар, че се бях зарекла след Съдбата да не гледам нищо онлайн....Но няма да се вкарвам този път във филма.....
Тио Hug много ти е хубав букета....
Кахраман просто не може да понася  двуличието на Дефне ,а  Къймет за мен не може да се нарече "майка"....казах го и при онлайн гледането....аз не бих и простила....

# 332
Здравейтеее. Simple Smile
Значи казваш Гости тук е било бойно поле, познатооооо. Laughing
Аз искам да знам в какво си упреквала Кахраман, затова го сложи в спойлер.
Ани, ако не ти представлява трудност продължавай със сцените, които правиш за нас, така и без да гледам по БТВ лесно се ориентирвам докъде са стигнали героите. Разбира се само ако имаш нужното за целта време.

# 333
Гости - и двете вещици не стават за майки....

Наде наистина беше бойно поле, но ние бяхме от едната страна, а от другата вещиците.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511 smile3511 smile3511 Основно  тези усмивки ползвахме.....
Гости защитаваше  в първи сезон Кахраман от мен....
Скрит текст:
Защото не каза на Елиф, че тя е майка на детето....Но отново изгледах първи сезон и се поправих - оневиних го....Това е Кахраман....
А във втори сезон най-правилно оплюх Елиф, когато стана Зейнеп....Гости пък тогава защитава Елиф.....

Отивам да си купя хляб и нещо за хапване и ще направя снимки от разговора на Кахраман и Джелял....А вие пишете, че да не се повтарят само мои постове....

# 334
Наде  Hug

Гости шервам розите с всички вас  Hug  има достатъчно  Wink

Рускините са превели филма "Всичко от  любов" ,слагам линк за желаещите да го гледат ,аз съм пред екрана и ще го изгледам с удоволствие ...   Popcorn

https://vk.com/dizimania?w=wall-95375723_98895

# 335
Цитат
Злати мерси  Hug
Скрит текст :
Скрит текст:
Вие кога ще тръгвате на ясла....И ти като мен сигурно ще бъдеш "командировка"...Неизбежно е. Докато получат имунитет така ще бъде....Половин месец съм у дома, половин месец съм баба гледачка....Сега съм поръчала на мъника да издържи една седмица, че баба да подаде всички декларации....Много ми е трудно да работя по нощите и по цял ден да тичам след него....Ама няма как. И да ми е трудно, изобщо не се оплаквам, защото мама и тати и без това са достатъчно притеснени....Жал ми е за внучето, ама ми е жал и за мама и тати..Връщат се късно от работа, уморени, ама малкия хич не разбира това......Може би ще се преместя вече за постоянно там, колкото и да не ми се иска.......
Ани Hug
Скрит текст:
Април месец ще тръгва Йоана на ясла!Вчера бяха в Бургас,за да пазаруват.Баба купи подаръка за РД. LaughingАко се наложи ще се ходи.Те живеят във фамилна къща-всеки си има етаж,но сватята е млада и работи! Laughing
Тио Hug,приятно изкарване на празника! Hug

Гости HugНаде Hug и аз по фотките се ориентирам до къде са стигнали по БТВ.Благодаря на Ани Hug

ММ също го гледа сега сериала.Някои познати знаят,че гледам турските сериалите по рано със субт.и като се видим пред блока  ме питат какво ще стане! Laughing

Скрит текст:
- Мама, я подержу? Пожалуйста.
- Конечно, дочка.

(58 серия)
ПП Тиоо Hug аз пуснах след обяд линка,в предния си пост! Joy

# 336
Тио извинявай....отново подпалих и забравих да благодаря за розите  Hug Избрах си жълтата  Grinning

Запазвам поста за снимките....

# 337
  • Плевен / София
Здравейтеее. Simple Smile
Значи казваш Гости тук е било бойно поле, познатооооо. Laughing
Аз искам да знам в какво си упреквала Кахраман, затова го сложи в спойлер.
Ани, ако не ти представлява трудност продължавай със сцените, които правиш за нас, така и без да гледам по БТВ лесно се ориентирвам докъде са стигнали героите. Разбира се само ако имаш нужното за целта време.
Наде Hug
Скрит текст:
Кахраман го упреквах във втори сезон, че се ожени отново за Дефне, при условие, че не вярваше, че Елиф е мъртва....че остави тя да отгледа Топрак....че не повярва на думите на Елиф за Дефне....много черни точки беше набрал... Joy Joy Joy но той умее да се извинява от сърце и душа и аз като Елиф му простих... Whistling

# 338
Оххххх как се вълнувате до ден днешен, Laughing много сте сладки.
Ани, Hug Тио, Hug Злате, Hug Гости, Hug Сиси, Hug Боби. Hug
Съгласна съм с Вас, че в даден момент сте упреквали Кахраман, а в следващ Елиф, от любов един към друг оглупяха на моменти и двамата, но добре, че любовта е по-силна от всяко негативно чувство.
П.П. Да е жива и здрава Нюргюл, и все така успешна като актриса.

# 339
  • Плевен / София
Оххххх как се вълнувате до ден днешен, Laughing много сте сладки.
Ани, Hug Тио, Hug Злате, Hug Гости, Hug Сиси, Hug Боби. Hug
Съгласна съм с това, че в даден момент сте упреквали Кахраман, а след това и Елиф, от любов един към друг оглупяха на моменти и двамата, но добре, че любовта е по-силна от всяко негативно чувство.
Наде, така се вълнувах и на онлайн гледането на ЛиН....но тогава само четях темата...не посмях да пиша....
Престраших се на Памуковата принцеса....тогава я даваха по телевизията....Ани не харесваше тогава Джерен, аз "да" и пак имаше дискусии....но ...в рамките на нормалното и добрия тон..... Simple Smile
никога не пренасям отношението към пишещия в завидсимост дали съм съгласна с мнението му или не.....Актъорите са хора, които влизат в образи...които харесвам или не харесвам... Crossing Arms Не съм от ултрасите на никой актъор или актрисса и затова искам да мога свободно да изразявам впечатленията си от видяното на екрана... Peace
днес Нургюл има рожден ден...ето още нещо от нейните роли, които е изиграла...
Бахар...
Ти си моят живот

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 17:22 от gostenka68

# 340
Гости, Наде -дори и да харесвам много някой актьор, ако героя му ме подразни си го пиша. Например започнах да гледам Съдбата заради Хатидже, то когато си го заслужаваше героинята, не съм я щадила...Но както казва Гости запазваме добрия тон, макар мненията ни да не се покриват винаги....

Снимки с диалога от разговора на Кахраман и Джелял....

# 341
Ей този Джелил ей, как ги разбира сърдечните болежки.
Ани и аз съм така, не ми ли харесва даден образ го дялкам яко с теслата независимо от кой/я се играе.
Още веднъж много ти благодаря за диалозите, които правиш за нас.

# 342

Ани, добре дошла у нас.  Боби, Нади, Джоли, Цвети, Злати - благодарим за линка и обясненията, Лу, Гости, Криси, Краличке скъпа и всички останали - желая ви всичко най-хубаво.
Благодарим  за постовете и обясненията.
Много обичам събота и неделя.

Ще пиша, за да не  се дублират постовете ми.

За дразненето на момичетата в темите, може би аз съм най-върлия враг.
  Всички си имаме предпочитания и си харесваме някого.  
  Защо ще четем небивалиците на  друга, която не харесва нашия фаворит ?  
  Това си е нейна работа, ама да занимава нас с нейното предпочитание, да ме извини...
  Тук сме, за да се забавляваме, а не  да се дразним и да парадираме колко  обичаме някого.
В сърцата ни никой не може  да влезе, така, че.....моля - нека да се уважаваме една друга.
Та...по този повод да пиша  за  Небахат Чехре и  Мерием Узерли.

ВВ го гледах много внимателно, защото това е и нашата история. А и много харесвах Небахат и после Мерием.  По едно време започнаха разни  клюки, разни приказки, разни  писаници, че двете много се карали и ВВ щял да се спира. Беше ме яд и се възмущавах колко много са горди и  нахакани и двете, че не се разбират. Така....филма си вървеше, клюките също докато не знам в кой епизод  Мерием внезапно изчезна. Няма я. И сценаристите измислиха версията, че сестрата на  Сюлейман я отвлякла и убила. Вече започнах да им забравям имената.  Дори тя се разкая пред брат си и се хвърли от  терасата долу и се самиоуби.  Клюкарницата за Мерием и  Небахат  все повече са засилваше, вкараха друга актриса, която да играе ролята на  Хюррем султан.  Всичко ми беше непонятно, как е възможно от  разни кавги и клюки да изменят сценария.
Да, ама не ! ВВ продължаваше да се снима, сериите се излъчваха....кучетата си лаят а кервана си  върви...   Дойде  лятото и се разбра - Мерием е забременяла и е напуснала снимачната площадка с цел да роди детето си.

Четях всичко, но никога не коментирах никъде моите предпочитания.

Всичко мина и замина.
До миналото лято - пак в клюките прочетох изказването на  Небахат  Чехре - първо срещу  Берен  Саат  и после срещу  Туба.  Те двете играеха в  Черни пари и любов, а аз толкова харесвах  Туба, че ме беше яд на Небахат.  Добре, че никъде и никога не написах и един ред, за да оплювам едната и другата. И сега не го  правя, но щом  като  Небахат непрекъснато  се изказва негативно за колежките си, значи грешката е в нея.
Моля момичетата, които харесват и обичат  Небахат  Чехре да не ми се сърдят.

Има една пословица - ако се скараш с един човек не е беда, но ако се скараш с двама, значи вината е у теб.  Така, че  Небахат  Чехре мисля, загуби по точки.
Моля, простете ми - приятна вечер.

# 343

Не бях чела нищо за Шукран  Овал. Сега какво прочетох - родена на 1 април 1985 год. в Измир.
От 2002 година до сега се  е снимала в 9 филма  и  15 сериала.  Наистина голяма биография.
За семейство не пише нищо. Непрекъснато целогодишно се снима във филми или сериали.

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 19:03 от sisi55

# 344
Сиси - не съм фенка на Небахат Чехре и не се чувствам засегната....
Това, което съм гледала с нея героините й са все едни надменни, важни особи...Без да пиша някъде за себе си съм си мислила, че не сценаристите, а тя прави героините си да изглеждат такива...Именно това ме отблъсква и от актрисата и от героините й....За мен това означава, че тя като човек е такава....горда, надменна....Да, за годините си изглежда добре...Но да не забравяме грима и тоалетите в сериалите....И те си казват думата....
По същия начин Кютюка ме отблъсна и не искам да гледам сериал с нея....Няма как само от игра да извадиш ледения поглед - или го имаш или го нямаш....А Кютюка се престара със злорадството на героинята й в Съдбата и няма как да я съжаля за нещо или да й съчувствам....
Ози, Хати - играят - виждаме и гневните им погледи, но виждаме и нежност, любов, топлина.....Докато Кютюка си е абсолютен злодей, не само Дафа....

Общи условия

Активация на акаунт