Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Много ми харесват диалозите с надписи, сама ли ги правиш Ани!?
Ани, ти сама си го казала, че Кахраман е добър, а добрите хора умеят да прощават.
Човек, който може дапрости му олеква на душата, разбирам го и добре направи, защото злобата и жаждата замъст разкъсват първо душата начовек, а след това и тялото, защото второто е следствие от първото.
Каймет свири по гайдата на Дафинка, а не се съобразява с желанията на сина си.
Хайде, лека ноооощ. Simple Smile

Да Наде - сама ги правя. Правила съм ги и преди, но сега за по-бързо ги направих отново вместо да ги търся в албума - повече време щеше да ми отнеме. Но тъй като утре ще пътувам и трябва да ставам рано...трябва и да поспя...затова писах, че другите снимки с диалозите ще ги направя когато се прибера здраве и живот....

Да хубаво е човек да прощава, но двете стерви ще направят непростими неща....Дафа ако беше дъщеря на Къймет нямаше Къймет толкова да мисли за нея и да трови живота на сина си...Но ти си гледала сериала и знаеш защо става така...Защо Къймет тръгна против сина си в полза на бозавата змия.....

Боби - разбрах Къймет защо вършеше зад гърба на сина си толкова гадости едва когато се появи Саадет...

# 316
  • Стара Загора
Цитат
Боби - разбрах Къймет защо вършеше зад гърба на сина си толкова гадости едва когато се появи Саадет...
Да,Ани,Къймет си е била мръсна гадина още на  младини,а и свекърва и е била като нея.Както сега с Дафа въртят интриги зад гърба на Кахраман,така навремето са направили тя и свекърва и със Зия бей                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ани,лек път утре Peace

# 317
Да Боби, така е....Но Къймет не беше убила никого....Докато Дафа не се спря пред нищо....

И преди и сега ми беше интересен момента, когато Къймет каза на Елиф пред болницата, че Елиф можела да разчита за всичко на тях, ако изпадне в затруднено положение...След като се прибра и Дафа я попита какво е станало с Елиф, Къймет каза, че вече всичко е приключило и всеки е тръгнал по пътя си...Демек използваха Елиф когато им беше необходима и повече не ги интересува....Как това момиче ще се оправя в живота - Максут и братовчед му знаят, че е била бременна...След това не е....Тя не е имала мъж в живота си, но е бременна...направила е аборт.....Какво ги боли Дафа и Къймет какво ще стане с това момиче......Как ще се справи в страна в която се държи момичето да бъде девствено...
Жалко е, че има дами и тук в Б-я, които разсъждават точно като Дафа и Къймет....Прочетох в другата тема, че Елиф се сваляла с женен мъж.....Интересно, къде го видяха това....... Thinking

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 01:12 от MAMA-AN

# 318
Добро утро
Днес ще имам нужда от много кафета  Thinking Не можах изобщо да спя...
Утрото е слънчево, дано и денят да бъде слънчев и приятен  Flowers Sunflower Hug
В автобуса сигурно ще бъда като Кахраман... Thinking

# 319

сериал "День когда написана моя судьба / Kaderimin Yazildigi Gun. -14 cерия

https://youtu.be/c4FijHpN6Og

# 320
  • Плевен / София
Добро утро момичета
Ани, разбрах, че днес имаш нужда от много кафе...

Наде,при онлайн гледането големи страсти горяха....аз непрекъснато се налагаше в първи сезон да "браня" Кахраман, а във втори обратно Елиф, защо съм била недоволна от Кахраман няма да кажа сега, защото може да ни четат момичета, които гледат за първи път сериала....
Момичета снощи нарочно не споделих нищо за серията, защото двете ...Къймет и Дефне ме извади от обувките отново... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire едната / Къймет/ отново се направи на господ...а другата /Дефне/ лицемерно заяви, че "съжалява" за бебето....само, че Кахраман може да е добър, но не е глупав...позна, че устата и говори едно , а очите друго.....а нали очите са огледало на душата на човека..... Naughty
Аз не мога да упрекна, че Кахраман прегърна Елиф, че е объркан от зараждащата се любов към Елиф...не съм лицемер, за да кажа, че той е женен мъж и няма право да се влюби отново....за да се стигне до тук винаги има причина и тя е сериозна....защото Кахраман не е юноша бледен.... Stop зрял мъж е...сериозен и отговорен....това си пролича и когато  се изправи да даде обяснения пред семейството си....той, който най не беше съгласен със сурогатното майчинство и последен разбра истината за случващото се....
"Елиф брани детето , като лъвица, без да знае, че е нейно..."
това е истината за мен..... Peace и Кахраман се влюби в тази жена.....
спирам .....защото пак ще подпаля....
хубав ден момичета...
Аз, който нямам нищо

# 321
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,Гости Hug,благодаря за кафенцето! bouquet

Боби Hug,благодаря за статията!Аз ги знаех клюките,тъй като съм гледала сериалите и в темите се е писало за тях! Laughing Само за Войната на розите не знаех,тъй като не гледах при онлайн излъчването и не четях темата!Но сега го дават от 22,30ч. по ДФ и го гледам- ГГ съм ги гледала и в др.сериали! Peace

Днес Нургюл Йешилчай има РД-40г.!(Разбрах от рускините)
Да бъде здрава и много успехи в живота! smile3525

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 322
  • Стара Загора
Добро слънчево утро,момичета HugУсмивки и радост за всички!Щастлив уикенд  Nature Sunny Ани HugГости HugЗлати Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                ЧРД на Нургюл Flowers Rose                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

# 323
  • Плевен / София
Злати,Боби Hug
Да е жива и здрава Нур и още много хубави  роли и пожелавам...
ето още една любима за мен Ясемин...
Ще се върнеш , Любов !
явно сте на разходка....пихте ли...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 14:32 от gostenka68

# 324

Здравейте мили момичета, приятен ден.  всичко  най-хубаво.

# 325
Привет момичета  wavey
Прибрах се у дома. Пия си кафето и с кеф си запалих една цигара - на масата пред компа, а не както в София пред блока....Само кучетата и аз сме дежурни там  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гости и аз подпалих снощи отново....То бива наглост, бива, ама чак толкова не бива...Ще се прави бозавата на обидена.....че Кахраман не й вярва....Както ти казваше - как да й вярва - очи като плочи..... Shocked

Злати аз съм чела темата за розите - там пишеше Ети, но не съм знаела за конфликта между двамата актьори...Дори момичетата пишеха, че усещат химия и между актьорите...А тя каква е ставала....

Боби  Hug

Фрагмана за 3-ти бюлюм на Кехлибар...

Kehribar 3.Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/XW9Gm_jE5dc

# 326
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Боби HugГости HugСиси Hug

Предлагам нещо за гледане,ако сте свободни! Peace

Превод на Кралицата на нощта-11еп.! Peace
Скрит текст:

И филма-"Все от любви/Hersey Asktan"(руски субт.)с Ханде Д.,Шюкрю Й. и Озджан Дениз! Peace

http://vk.com/dizimania?w=wall-95375723_98895

ПП Ани Hug,добре завърнала се! Laughing wavey

# 327
  • Плевен / София
Привет момичета  wavey
Прибрах се у дома. Пия си кафето и с кеф си запалих една цигара - на масата пред компа, а не както в София пред блока....Само кучетата и аз сме дежурни там  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Гости и аз подпалих снощи отново....То бива наглост, бива, ама чак толкова не бива...Ще се прави бозавата на обидена.....че Кахраман не й вярва....Както ти казваше - как да й вярва - очи като плочи..... Shocked

Злати аз съм чела темата за розите - там пишеше Ети, но не съм знаела за конфликта между двамата актьори...Дори момичетата пишеха, че усещат химия и между актьорите...А тя каква е ставала....

Боби  Hug

Фрагмана за 3-ти бюлюм на Кехлибар...

Kehribar 3.Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/XW9Gm_jE5dc
Ани, така е...у дома е най хубаво......
очакват ни интересни серии в Съдбата....Кехлибар ще видим как ще тръгне...

# 328
Злати мерси  Hug
Скрит текст:
Вие кога ще тръгвате на ясла....И ти като мен сигурно ще бъдеш "командировка"...Неизбежно е. Докато получат имунитет така ще бъде....Половин месец съм у дома, половин месец съм баба гледачка....Сега съм поръчала на мъника да издържи една седмица, че баба да подаде всички декларации....Много ми е трудно да работя по нощите и по цял ден да тичам след него....Ама няма как. И да ми е трудно, изобщо не се оплаквам, защото мама и тати и без това са достатъчно притеснени....Жал ми е за внучето, ама ми е жал и за мама и тати..Връщат се късно от работа, уморени, ама малкия хич не разбира това......Може би ще се преместя вече за постоянно там, колкото и да не ми се иска.......

Сиси  Hug

Сега ще направя малко снимки от снощния епизод и ще го добавя тук...

какво каза Къймет прлед болницата на Елиф....

Какво каза Къймет на Дафа....

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 15:42 от MAMA-AN

# 329
Привет момичета ! Ани  Hug Гости  Hug Боби  Hug Сиси  Hug Злати  Hug
Вълненията около "Съдбата" нестихват... Joy
Чакам с нетърпение втори епизод на "Кехлибар" ,надявам се рускините да превеждат и да има добър рейтинг. Peace
Нека споделя с вас розите които получих днес -утре тук се празнува Великден и аз празнувам два пъти  Joy ... букета се нарича "великденски ! Hug

...допълвам ..казала змията и се свила в дупката си ....ама за кратко !

Общи условия

Активация на акаунт