Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ани Hug,благодаря за руските преводи! bouquet

Сиси Hug

Благодаря ви,че бяхме заедно! Hug Hug

Рускините луднаха по фрагмана!Как ще дочакат другия понеделник! Laughing

Има и целувка в болницата! Two Hearts

# 526
  • Стара Загора
Ани Hug
Цитат
Това сън ли е....Муса стреля и улучи сестра си...
Това ще разберем,като гледаме серията!Нали знаеш колко заблуждаващи са фрагманите NaughtyАни,ти изгледа ли 1 серия?                                                                                                                                                                                                                                          http://vk.com/kehribardizi    Тук са качили 1 серия с руска озчучка                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Злати HugСиси HugГости Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

# 527
Ани Hug,благодаря за руските преводи! bouquet

Сиси Hug

Благодаря ви,че бяхме заедно! Hug Hug

Рускините луднаха по фрагмана!Как ще дочакат другия понеделник! Laughing

Има и целувка в болницата! Two Hearts

Дааааааааааааа и целувка има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Злати и аз отново ти благодаря  Hug

# 528
Ани Hug
Цитат
Това сън ли е....Муса стреля и улучи сестра си...
Това ще разберем,като гледаме серията!Нали знаеш колко заблуждаващи са фрагманите NaughtyАни,ти изгледа ли 1 серия?                                                                                                                                                                                                                                          http://vk.com/kehribardizi    Тук са качили 1 серия с руска озчучка                                                                          http://vk.com/video-64140597_456239024?list=4de8865241a8344d30                                                   Злати HugСиси HugГости Hug

Не, не успях да я изгледам -
Скрит текст:
и до 30 няма да мога да гледам нищо, че днес ми стовариха документи за още декларации вече лични на физически лица - искат да си ползват намалението и трябва да ги пусна до 31 март и да платят данъка....Като не мога да отказвам така е....

Предпочитам да гледам епизодите със субтитри, за да чувам гласовете на актьорите и емоциите на героите....

# 529
Гости, Лу - да бях на друга вълна, но бях и с Елиф и Кахраман...а пък този епизод го знам на изуст....колко пъти съм го гледала  #Crazy #Crazy #Crazy

Керем отново много ме подразни...направо яхнах метлата...ама и грима му го бяха направили точно да изглежда като един келеш....Трас, прас и като видя, че Назлъ е зад гърба му, избяга яко дим  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За утре вечер ще си приглася тоалета и ще се наредя на масата на която седеше дафа да си хапна от тортата...ако искате елате и вие...Ще бъде много хубаво - повярвайте ми....

Дафа също много ме подразни...когато разбра, че баща й не е добре, защо не остана да си пие питието, а хукна при него...Нали едно време, когато Елиф искаше да отиде при Назлъ, тя разполреди че ще отидат следващия ден....Ама на Дафа за баща й и е мило...а пък коя е Елиф, че ще им разваля романтичната вечер........Но Бог забавя, но не забравя....На всеки дава това, което е заслужил....

# 530
Kehribar 3.Bölüm 2.Fragmanı                                                                             

Благодаря  bouquet

# 531
# 532
  • Стара Загора
Добро утро HugСлънчев,спорен и благословен ден ви поижелавам Nature Sunny                                                                                                                                               Ани HugТио Hug                                                                                                                                                                                                                                           
Скрит текст:

# 533
Добро утро  Hug
Хубав и спорен вторник ви пожелавам  Hug

Тио  Hug Боби  Hug

Кахраман не иска да ходи на вечеря с Дафа, но тя нали е свикнала да става това, което тя каже...се направи, че не разбра, че Кахраман няма желание да се усамотява с нея....Дори и да не беше рождения ден на Елиф, Кахраман нямаше да отиде на вечерята....

Какво вижда Дафа в огледалото, когато се кипри....Едва ли вижда това, което аз виждам...Една бозава змия......

# 534
  • Плевен / София
Ани, от тук нататък Кахраман ще е все по дистанциран от Дефне, но на мен ми хареса много една друга сцена....за която е рано да пиша....да не издавам бъдещи събития...не си спомням имаше ли гифчета от нея... newsm78
Кралицата ни забрави.... Cry
Здравейте момичета Hug
дано успея довечера да гледам епизода....
Скрит текст:
аман от справки и отчети...сега се натресе сметна палата за заверка на ГФО ooooh!
хубав ден на всички в темата... едно клипче на Дила ханъм....

">#t=76[/video]

# 535
Гости кажи за коя сцена говориш, ще потърся гифчета....

Скрит текст:
Не ми говори за отчети, и счетоводство, че ми се изправят косите.... smile3511 все едно, че виждам Дафа  Joy Joy Joy Joy

# 536
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Тио HugАни HugБоби HugГости Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet

Ето превод на фрагмана на руски ез. за 60еп. на Парчетата! Peace
http://vk.com/paramparca?w=wall-78750608_119547

Рейтингът! Peace
Тотал- 3    PARAMPARCA    STAR TV    20:43:27    24:17:20    7.37    17.95
АВ-     2     PARAMPARCA    STAR TV    20:43:27    24:17:20    6.16    15.49
ABC1-   2    PARAMPARCA    STAR TV    20:43:27    24:17:20    8.58    19.73

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 10:44 от Zlatina3

# 537
  • Плевен / София
Ани хванали сме се хорото ще го играем....
става въпрос за тази сцена....бъдещи събития.... Stop
Скрит текст:
когато майката на Елиф отиде в имението да им търси сметка, че Елиф е бременна и дафа разбра, че бебето не е махното...Кахраман я хвана за лакътя и и каза на ухо, че всичко е свършило в момента в който е решила да убие бебето му...нали това е серията в която Елиф удари максуд по главата... Joy Joy Joy Joy

# 538
  • Стара Загора
Гости HugЗлати HugАни wavey
Скрит текст:
Само неприятности ми се случват

# 539
  • Плевен / София
Гости HugЗлати HugАни wavey
Скрит текст:
Само неприятности ми се случват

Боби
Скрит текст:
защо така миличка... ooooh!
точно за този момент....
Скрит текст:
само, че ми хареса как я повлече за ръката..... Joy Joy Joy а това на снимка няма как да се хване... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт