Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Тази вечер дали ще стигнем до тук....

# 556
Сиси Hugблагодаря ти за подробното обяснение
Скрит текст:
Банкомата е на UNCR bulbank,а картата на ДСКаса.Сега се връщам от банкомата,сумата не е възстановена.Никакво бучене не съм чула като теглих парите,просто ми изкара картата и изписа,че устройството не работи!А преди мен теглиха 2 човека!Както и да е,ще чакам ревизията(дано да не чакам от умрял писмо) Joy Joy Joy
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Ани,благодаря за снимките HugКахраман изпива Елиф с поглед Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Лу Hug

Уни Кредит Булбанк е българска банка и е  една от  първите по показатели в България.
При СОЦА  беше Българска Вършнотърговска Банка и там превеждаха на нашите работници, които работят в  СССР,   Коми,    Киргистан, Таджикистан, Ирак, Израел, Либия,  Асуан,  ЮАР, Конго и още  валутите им - обикновено щатски долари. Работех всеки ден с тях.

Банка ДСК е унгарска Банка.  За мен няма да имаш  проблеми да си вземеш  парите, ако автомата  служебно не ти ги  сторнира и върне.
Спокойно. Утре отиди до  банката, която ти е издала дебитната карта и се разбери с колежките.  Ще те оправят.  Не се коси. Всичко ще си дойде на мястото.

Слънце, колежките си имат начини и методи да си изправят такива грешки.  Иначе банкомата ще  показва излишек от  копюри и ще им  свети  един  светодиод - при нас е червен. Но аз съм в БПБ, Райфайзенбанк, ПИБ,  ОББ и в Инвестбанк.

# 557
  • Варна

Момичета, знаете ли къде е  Морското ни Бризче - липсва ми ???

Пишеше много хубави, издържани и с определен висок интелект  постове.
Сиси,   Hug Hug Hug
 бен бурда ! love001

Чета ви и не ви изпускам от поглед! Naughty
Скрит текст:
Нали са ми слаби ангелите Joy Joy Joy Joy навиха ме да зяпам "Мerhamet", заради Ибрахим Челиккол и то защо?- ами с моите камъни по моята глава- докато зяпах "Иффет" бях споделила, че това съчетание на атлетично тяло и мъркащ глас не може да остави нито една жена равнодушна. И понеже разказвах за "Възела" и познайте ..... Стана тя каквато стана- изгледах го- ама хем гледам с бг аудио, хем тичам и на турски да прегледам серията- че то на аудиото как да чуя тоя мъркащ глас? ooooh! -ей на- затова ги мразя като вземат да ги дублират пък изтриват всичко преведено!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А и още нещо- аматьорски превод- а уж са професионалисти. ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Отива героинята в една селска къща да си търси любимия и после казва, че го е измъкнала от колибата, а онези превеждат, че го измъкнала от КЛУБА. hahaha hahaha hahaha Вярно, че звученето на двете думички в турския е почти еднакво, ама те са професионалисти уж я- да гледат какви преводи правят! Naughty Нашите момичета-преводачки що не се объркват- защото внимават и им е интересен самия сериал! Peace
Ани, Hug Hug Hug
Цитат
Може би сме скучна компания....
хич даже биля не сте скучна компания Naughty
Скрит текст:
Докато зяпах сериала се върнах назад в твоите теми, защото по това време не съм ви чела- е, стана ми адски интересно и се върнах още преди да започне сериала- до 98 тема съм и съм с намерение всичко да изчета hahaha Знаеш ли какво ми направи впечатление- имаш изключително ярко изразено шесто чувство- преди да се случат събитията ти казваш: "Сега да не вземе да направи ... еди какво си?!" И след няколко поста започвате да се ядосвате, че точно това се е случило Joy Joy Joy Joy Афферим, къз, страшно ми хареса! bouquet
Много е забавно да четеш нашите/ваши/ вълнения тогава и да ги съпоставяш с това, което пишат момичетата в другата тема. Интересно е, че ние сме разбирали сякаш по-правилно постъпките на героите още на онлайна, въпреки езиковата бариера. Може би превода-при това аудио- си казва думата, а може би и това, че всяка вечер се излъчва и се пропускат много важни детайли, които ние сме разчепквали по цяла седмица са ни помогнали да вникнем по-дълбоко и в замисъла на самия сценарий. Thinking С едно изречение- ето ти една положителна страна от гледането на 1 серия седмично. Joy
Хайде стига съм философствала- приятно гледане на тазвечершната серия- аз отивам на среща с една Кралица- макар че Орела/Картал/ ми е по-интересен.
Скрит текст:
Докато им се радвате на рождения ден и на вас да ви е сладко!

# 558
  • Плевен / София
Ани тази вечер Зия бей ми заприлича на малко дете.....което иска да слуша само приказки с хубав край......лошите го натъжават.... Naughty но колко е далеч от истината за Дефе.....тя въобще не се притеснява, че бебето го няма....беше готова да празнува, че после няма да има възможност....все едно да отгледаш дете е заточение.... и сега когато бебе "няма" пак е готова да празнува....този път защото са пак "само двамата".... Stop но на Кахраман това не му е достатъчно вече.... Peace Султан е голям дебил ....на онлайн гледането и бях набрала много....как посрещна Елиф....с прокурорски глас"Елиф"....готова да обвинява....не я прегърна...не я целуна.....за Назлъ лицето и светна...все едно Елиф е храненица......казали са хората "храни куче, да те лае....." заслужават ли жертвата , която Елиф направи за майка си и сестра си... Naughty
Бризче...страстите тук продължават да се вихрят... Joy Joy Joy

# 559

Kaderimin Yazildigi Gun / Денят, в който е написана съдбата ми, Е14, Sezen Aksu - Biliyorsun, бгсуб

https://youtu.be/-3I2COkcqRU

Бризче, Гости след това ще пиша, че сега гледам...

# 560
Бризче, здравей, много се радвам.  Твоето аватарче е мехлем за душата ми. Няма да забравя  постовете ти - особено за кюрдите, че са българи.  Ако знаеш колко много материал съм прочела, защото ти ме запали.

Ами за народните носии.

Освен това много  интелектуално парираш  нашите  спорни  вълнения.  Намираш  точните думи, точните реплики, точните попадения и  разказите ти са изключително интересни. 

И друг път съм ти писала -  горди са тези, които комуникират с теб в реала.  Блазя им.

Приятна вечер и много емоции.

# 561

Слънце, утре вечер.  Мерием, Керем и Кадир взеха екранното време.

# 562
И тази вечер изпуснах серията #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Не ми пасват тези епизоди от 20 часа и това е! Късно се прибираме, късно вечеряме и докато прибера всичко , станало 21.30...
Толкова ми се гледаше този рожден ден и Кахраман като един голям котарак около Елиф Joy Joy Joy Joy
А за малкия подарък - още преди като го гледах, му се изкефих, като каза- "малък подарък", а го избира толкова  внимателно и с такова желание, и се разсейваше, като на два пъти златаря му каза, че е явно за много специален човек колието...
Гости, сцената за която говориш / за Ках и Дафа/, ми е също една от любимите.

Ани, не можете да бъдете скучни! Чета ви всяка вечер, но гледам другите сериали и времето отлита...
Хубава вечер на всички, момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 563
Еееее пак ни отрязаха на никъде....Утре вечер ще имаме много емоции... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Бризче - още не съм се връщала да чета старите теми, но преди съм го правила и е много забавно....Когато не знаем, какво ще се случи и си пишем сценарии или гадаем...
За шестото чувство, ако е така - много се радвам....
Наистина при онлай гледането всички момичета сякаш бяхме повече в час, отколкото някои момичета, които сега гледат сериала....Не е проблема само в дублажа. Причината не е и в това, че се гледат около з епизода седмично. Има момичета, които са като нас - разсъжденията им ми доставят удоволствие. Но има и такива, които са много повърхностни в гледането...След като бяха излъчени повече от 10 епизода, се оказа, че някой от тях не знаят кой е Зия бей и не искат да знаят....Но пък много ревностно защитават Дафа и одобряват постъпките й...Та зависи от човека.....
Нали Кютюка в едно интервю в края на първи сезон беше казала, че нейната Дафа е невинна...Тя само искала да стане майка....Ако и Кютюка не е разбрала каква е нейната Дафа, за какво говорим.....
Но наминавай по-често, защото всяко момиче ни липсва  ooooh!

Гости скоро бях гледала този момент за който пишеш с Кахраман и Зия. Страшно много ме впечатли и тогава и сега...Невероятна игра на Зия бей....Наистина сякаш беше вдетинен...Колко тъжно каза - Кахраман да не му разказва нищо, защото сигурно пак ще се натъжи....А Кахраман...Сякаш си бяха разменили местата - Кахраман е бащата, а Зия бей детето....
Няма как момичетата които гледат само тоалетите на Дафа, а не гледат тези моменти са разбрали за какво иде реч.....

# 564

Yavaş, yavaş  я караме! До следващия път - УТРЕ!!!!! newsm44

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 23:00 от Лукреция

# 565
Еееее пак ни отрязаха на никъде....Утре вечер ще имаме много емоции... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Бризче - още не съм се връщала да чета старите теми, но преди съм го правила и е много забавно....Когато не знаем, какво ще се случи и си пишем сценарии или гадаем...
За шестото чувство, ако е така - много се радвам....
Наистина при онлай гледането всички момичета сякаш бяхме повече в час, отколкото някои момичета, които сега гледат сериала....Не е проблема само в дублажа. Причината не е и в това, че се гледат около з епизода седмично. Има момичета, които са като нас - разсъжденията им ми доставят удоволствие. Но има и такива, които са много повърхностни в гледането...След като бяха излъчени повече от 10 епизода, се оказа, че някой от тях не знаят кой е Зия бей и не искат да знаят....Но пък много ревностно защитават Дафа и одобряват постъпките й...Та зависи от човека.....
Нали Кютюка в едно интервю в края на първи сезон беше казала, че нейната Дафа е невинна...Тя само искала да стане майка....Ако и Кютюка не е разбрала каква е нейната Дафа, за какво говорим.....
Но наминавай по-често, защото всяко момиче ни липсва  ooooh!

Гости скоро бях гледала този момент за който пишеш с Кахраман и Зия. Страшно много ме впечатли и тогава и сега...Невероятна игра на Зия бей....Наистина сякаш беше вдетинен...Колко тъжно каза - Кахраман да не му разказва нищо, защото сигурно пак ще се натъжи....А Кахраман...Сякаш си бяха разменили местата - Кахраман е бащата, а Зия бей детето....
Няма как момичетата които гледат само тоалетите на Дафа, а не гледат тези моменти са разбрали за какво иде реч.....

Ще дочакаме и тоалетите на Елиф! newsm10

# 566
И тази вечер изпуснах серията #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Не ми пасват тези епизоди от 20 часа и това е! Късно се прибираме, късно вечеряме и докато прибера всичко , станало 21.30...
Толкова ми се гледаше този рожден ден и Кахраман като един голям котарак около Елиф Joy Joy Joy Joy
А за малкия подарък - още преди като го гледах, му се изкефих, като каза- "малък подарък", а го избира толкова  внимателно и с такова желание, и се разсейваше, като на два пъти златаря му каза, че е явно за много специален човек колието...
Гости, сцената за която говориш / за Ках и Дафа/, ми е също една от любимите.

Ани, не можете да бъдете скучни! Чета ви всяка вечер, но гледам другите сериали и времето отлита...
Хубава вечер на всички, момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Само 45000 т.лири  приблизително = 27000 лева - малък подарък!!!! newsm12 Колко ли ще струва един голям подарък?

# 567

Вторият танц на любовната им страст.

# 568
Деси - ами и ние които пишем се забавляваме и затова отново гледаме сериала....Особено като знаем кой какъв е....е още по-интересно....

Сиси права си....Кадир изяде времето...ама скоро ще се маха, така, че ще го изтраем още малко....

Лу - много дълги реклами мила...Направо изяждат времето.....
Но пък утре ще видим бясната Дафа и щастливия татко Кахраман, който веднага ще изпълни заръките на докторката....

Сега като гледам епизодите имам усещането, че любовта,хкоято Елиф потиска се превръща лека полека като приятелство между нея и Кахраман....
Вие как мислите  Thinking

# 569

Дай Боже всекиму такава любов !!!!

Общи условия

Активация на акаунт