Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ох ,Ани като гледам снимките  и клипчетата на влюбените Кахраман и Елиф вече нямам търпение за първата им целувка и изобщо за любовни епизоди
ама като гледам ситуацията май няма да е скоро

Джоли - ще почакаме още....Дори ще става и по-зле....Ние често губехме надежда, но ти не я губи. Наистина доброто ще победи злото, любовта ще победи омразата.....
Представяш ли си ние, които сме гледали онлайн, как сме преживявали тези епизоди....Малко лъч светлина и отново мрак....По-тежък сериал не съм гледала....
Но Йозджан и Хатидже правят страхотна игра и си заслужава търпението.....

# 631

Злати ,Ани благодаря  bouquet

Направих едно гифтче с подскачащата Дафа ,но неуспях да го кача ....слагам само снимка... Joy Joy Joy

# 632
Тио - радвам се, че музата ти се е върнала  Hug

Сладурите   love001 love001

Много се радвам, че момичетата от другата тема не харесват Кахраман.... newsm68 newsm68
Остава си за нас  newsm44 newsm44

# 633
  • Стара Загора
Привет,момичета waveyАни HugТио Hug
Цитат
Втори епизод все още не е преведен....Може би няма достатъчно желаещи, които да плащат....А може и да не качват преведените епизоди, там където имам линк....
Цитат
Дорогие друзья, напоминаем, что 2 серия Янтаря готова и ожидает сбора до 1500 тыс. Осталось 800 руб. Как наберется сумма, мы сразу же выставим в группу.
Ако няма желаещи да гледат и да плащат,може и да спрат да го превеждат Thinking                                                                                                                                        Ани,тази снимка нова ли е?Не ми изглежда Хати да е бременна newsm78
Цитат
                                                                   Злати HugГости HugДжоли Hug                                                                                Гости,този любим момент ще е тази вечер  Wink                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ани,
Цитат
Много се радвам, че момичетата от другата тема не харесват Кахраман.... newsm68 newsm68
Сигурно и той няма да хареса тях,ако ги чуе как оправдават гадните постъпки на Дафа Naughty                                                                                                                                                                                                                                                         

# 634
Цитат
Остава си за нас  newsm44 newsm44

А не.Аз го харесвам.И понеже  тука сте повече тези които го харесвате и трудно ще си го поделите,човека остава за тези дето го харесваме  от другата тема и сме по малко
Вие тука ще го разпънете човека ,силица няма да му остане
В онази тема съм една от малкото дето го защитават така че моля ,моля .

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 17:42 от djoleva

# 635
Боби предполагах, че проблема с превода на Кахраман е за пари....Не съм търсила дали има тема на станата за сериала, но знаете, как в началото бавеха заради събиране на средства преводите на Съдбата.....Наистина, че ако не могат да събират парите ще оставаме без превод, което не е добре.... Thinking

Джоли теб те считам от нашата тема - от тези, които харесват Кахраман....
Сърцето му е голямо и има място за всички нас.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Пожелавам ви приятна вечер момичета и като стигнете 2ри сезон свиркайте ще го следя с вас ! bouquet

На всекиго според заслуженото !  Joy

# 637
  • Плевен / София
Пожелавам ви приятна вечер момичета и като стигнете 2ри сезон свиркайте ще го следя с вас ! bouquet

Скрит текст:

Тио тази вечер във Възела ще сме на рожден ден, но не пречи да си пийна от шампанското с Кахраман... Joy Joy Joy не знам обаче дали БТВ са купили втори сезон на Съдбата....но лятото можем да си го преговорим.... Whistling
Джоли ти къде се слагаш в другата тема.. Naughty

# 638
Ани HugТио HugБоби HugДжоли Hug

Вие си делете Кахраман! Joy Да пусна нещо за Парампарча от мамашите! Peace

Алина Боз с Ефеджан Шенолсун(Efecan Şenolsun)!Той ще играе ролята на музиканта(барабанист),за който говореше Хазал на Шейда в епизода!Аз съм го гледала в Слънцата-Ели Wink

Ех,Хазал!....
Скрит текст:
"Я испорчу её жизнь, Севинч!"
ПП Тио Joy Joy
Гости Hug

# 639
  • Варна
, романтични дами!!!!

СЪДБАТА с КЕХЛИБАРени ПАРЧЕНЦА ви е яко омагьосала, а навън Слънчо ласкаво се смее и гали с лъчите си всичко живо. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Цитат
Боби предполагах, че проблема с превода на Кахраман е за пари....

Ани, пак са те ядосали  в другата тема, щом и "Кехлибар"-а го прекръсти на Кахраман Joy Joy Joy Споко, Слънчо и него ще преведем- песен по песен!!!!! love001

# 640
Цитат
Джоли ти къде се слагаш в другата тема.. Naughty
Ме слагам се-там конкуренцията е по малко да не кажа че почти липсва
А тука я се докопам до Ках я не Joy Joy
Пък и там трябва някой да го защитава - него и Елиф

# 641
  • Плевен / София
, романтични дами!!!!

СЪДБАТА с КЕХЛИБАРени ПАРЧЕНЦА ви е яко омагьосала, а навън Слънчо ласкаво се смее и гали с лъчите си всичко живо. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Цитат
Боби предполагах, че проблема с превода на Кахраман е за пари....

Ани, пак са те ядосали  в другата тема, щом и "Кехлибар"-а го прекръсти на Кахраман Joy Joy Joy Споко, Слънчо и него ще преведем- песен по песен!!!!! love001
Бризче Heart Eyes сериала започна добре и ще ме яд ако не разбирам какво става....
А Ани, пали лесно,  не че аз не се ядосвам.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire но не разбирам как гледат, все едно дявол чете евенгелие....както им е угодно.... Crossing Arms хора различни.... Whistling

# 642

Скрит текст:

Тио тази вечер във Възела ще сме на рожден ден, но не пречи да си пийна от шампанското с Кахраман... Joy Joy Joy не знам обаче дали БТВ са купили втори сезон на Съдбата....но лятото можем да си го преговорим.... Whistling

Гости аз гледам "Възела" преведен... много си харесвам малкото сладурче Каан ,той игра във ВВ принц Джихандир ...страхотно хлапе. Ееее гледам го разбира се и заради Ибрахимката  Wink
Бризка ,Джоли -привет !

# 643

Здравейте мили момичета в четвъртък вечер.  Всичко хубаво.
Дойдох си от командировка.

Сега ще ви напиша  някои  реплики и диалози от 58-ма серия, които ми харесват.

# 644
Тио - радвам се, че музата ти се е върнала  Hug

Скрит текст:

Сладурите   love001 love001

Остава си за нас  newsm44 newsm44
С такава отврат, зла, подла, подмолна и противна жена си е направо мъж мечта, Peace и въобще не го заслужава, Peace нито пък той заслужава no такъв Дявол в човешки образ.
А здраствуйте сега, Hug аз довечера съм при Възела. Party

Общи условия

Активация на акаунт