Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
                          58-ма серия.     време - 32 минути и 49 секунди.   Дилара е родила. При нея са тя, бебето и Джихан.

Дилара  -  Джихан, аз те разбирам.  Тази ситуация и на теб не ти харесва,  но нищо не мога да направя.  Това  бебе е моят  син.

Дджихан  -  Аз разбирам, Дилара, но и аз се старая да правя всичко,  което е по  силите ми.

Дилара  -  Ти и така направи  много повече, отколкото трябваше.
Джихан  -   Аз ти бях  обещал, че ще бъда до теб когато съм нужен и ето - до теб съм.  И  така ще бъде винаги.
Дилара  -   Много ти благодаря...  Аз не очаквам, че ти ще го заобичаш като твой  роден син.
                    Аз даже нямам право да искам   нищо  от теб....
                   Единственото, за което те моля:  - Аз не искам той да расте като безроден  сирак.

Джихан  -   Какво значи "безроден  сирак" ???
                   Не говори така.
                   Ние ще   се отнасяме  към него като наше  родно  дете.
                   Дилара,  за мен  това е изключително  много   трудно !!!
                   Заклевам ти се - много ми е трудно
                   Моите нерви са на края на предела.
                   Аз не мога да си събера  мислите !!!
                   На мен ми трябва време,  но  аз  ще  свикна !!!!
                   Освен това - погледни - то е толкова невинно !!!
                   То не е виновно за нищо !!!
                   Добричкото ми !!!
                   Аз ще свикна, не се притеснявай.
                   Ти измисли ли му име ???

Дилара  -   Да,  кръстих го на  баща ми - Асъм  Демир.
Джихан  -   Нека да е щастлив !!!
Дилара  -   Амин !!!.....   Милото ми синче !!!

това бяха репликите  в родилната стая. След това пристига Рахми.

# 646
Цитат
Много се радвам, че момичетата от другата тема не харесват Кахраман.... newsm68 newsm68
Остава си за нас  newsm44 newsm44

А не.Аз го харесвам.И понеже  тука сте повече тези които го харесвате и трудно ще си го поделите,човека остава за тези дето го харесваме  от другата тема и сме по малко
Вие тука ще го разпънете човека ,силица няма да му остане
В онази тема съм една от малкото дето го защитават така че моля ,моля .
Сега Йозджан е на набор 1992г. Така че мислете!

# 647
, романтични дами!!!!

СЪДБАТА с КЕХЛИБАРени ПАРЧЕНЦА ви е яко омагьосала, а навън Слънчо ласкаво се смее и гали с лъчите си всичко живо. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Цитат
Боби предполагах, че проблема с превода на Кахраман е за пари....

Ани, пак са те ядосали  в другата тема, щом и "Кехлибар"-а го прекръсти на Кахраман Joy Joy Joy Споко, Слънчо и него ще преведем- песен по песен!!!!! love001

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами ядосват ме....Толкова Дафи има в твоята тема  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не искам да прозвучи, че ги съветвам, но им гарантирам, че ако постъпват като Дафа ще загубят своите Кахрамановци.....Колкото и да се пънат.....
Ако става въпрос дори дафа когато беше бременна, поръча убийството на Елиф и уби Назлъ....
Така че няма нужда......

Привет момичета  Hug Не изписвам имена, защото гледам ...Мумията....

# 648
, романтични дами!!!!

СЪДБАТА с КЕХЛИБАРени ПАРЧЕНЦА ви е яко омагьосала, а навън Слънчо ласкаво се смее и гали с лъчите си всичко живо. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Цитат
Боби предполагах, че проблема с превода на Кахраман е за пари....

Ани, пак са те ядосали  в другата тема, щом и "Кехлибар"-а го прекръсти на Кахраман Joy Joy Joy Споко, Слънчо и него ще преведем- песен по песен!!!!! love001

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами ядосват ме....Толкова Дафи има в твоята тема  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не искам да прозвучи, че ги съветвам, но им гарантирам, че ако постъпват като Дафа ще загубят своите Кахрамановци.....Колкото и да се пънат.....
Ако става въпрос дори дафа когато беше бременна, поръча убийството на Елиф и уби Назлъ....
Така че няма нужда......

Привет момичета  Hug Не изписвам имена, защото гледам ...Мумията....

Ани, темата на бризчето е много интересна. Водят се дебати. Всеки от негова си гледна точка е прав. Различни хора, различни идеали, различно мислене! Ще видим края на дебатите. Да не забравяме, че това е един сериал, а действителността е друга.

# 649
 Продължавам. време - 42 минути и 35 секунди.
   В родилния дом - Джихан и Рахми седнали в коридора на столове.  Разговарят.

Джихан  -   И така, татко, обясни ми защо  Дениз  хвърли в лицето ти  тези  пари ???
Рахми  -  По-добре не питай,  Джихан. Ситуацията е много      сложна.
Джихан  -  Добре, реазказвай, татко.
Рахми - Ще ти разкажа, но ще ми обещаеш, че няма да ми  четеш  конско.
              Защо не ти разказах по-рано ?
              Аз мислех  за  Джансу.

Джихан  -   Добре, татко, разказвай.

Рахми - Сине, аз познавам майката на Дениз.
Джихан  -  Как така???
Рахми - Аз я познавам  много отдавна.
Джихан   -   От  къде ???
Рахми   -   От Измирските свърталища-вертепи.
                  Аз я познавам от  преди  20  години.
Джихан  -   Какво, от  свърталищата - вертепи ???

Рахми   -   Да!  Тя  работеше в тези  свърталища  като  певица, но обслужваше и клиентите.
                  Развождаше ги за пари.
Джихат  -   Татко, ти разбираш ли какво  говориш ???
Рахми   -   Разбирам, сине,  разбирам.
                  Аз  някога с нея много контактувах, бях с нея !!!

Джихан   -   Татко,какво говориш ???
Рахми  -  Не ме разбирай неправилно.
                Ей, Богу, нея и с паеца си не съм я докосвал.

Джихан   -   ТАТКО, НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ КАЖЕШ, ЧЕ ДЕНИЗ Е МОЙ БРАТ !!!???....

рахми  -  За какво е това, което говориш?  Сине, позволи ми да ти обясня  всичко.
                За Бога, аз не съм имал никакви отношения с нея. По едно време тя си имаше един  мъж. Той я вардеше от нас.
                Но...аз я познавам!!!
                Дори... много  добре  я познавам!!!
                Аз исках да разделя  Дениз  и  Джансу. За това и казвах да държи синът си далеко от  Джансу.
                На края,  тя  разбра,че е в безизходна ситуация, защото всичко е крила от него и го е лъгала през всичките тези години.
                Тя е казал на Дениз, че аз съм й предложил  тези 100 000 лири, за да раздели  Дениз от  Джансу.

Джихан   -   Какво ???
Рахми  -  Да !!!....  Така му е казала, измислила е и тази  лъжа !!!

/през това време  Хазал  слиза от едно такси пред входа на болницата и отива при майка си.
                   Рахмито  продължава: /
              -  И Дениз дойде при нас и започна да ме обижда.
                 Аз не издържах и му казах, че неговата майка е взела парите и с удоволствие ги е похарчила.

Джихан  -  Какво ???

Рахми   -   Какво мажех да направя, сине ???
                  Аз пак станах  лошия.
                  Аз и до този момент не мога да спя нощем.
                  Искаше ми се  така всичко да разкажа.
Джихен  -   Добре...добре...  От къде  Дениз е намерил  толкова много пари ???    100 000 лири са много пари.
Рахми  -  Не знам, сине,от някъде ги е намерил.
                Не !!!....  Дениз  нищо  не  знае.
                Той за миналото на майка си нито е знаел, нито е чувал, нито е разбрал.
                Майка му непрекъснато  го лъжеше и ме  молеше  нищо да не му  казвам.
                Но... има огромни  афиши с нейна  снимка.

/ето вече Хазал пристига при тях, чува, че нещо говорят и се скрива зад  ъгъла на коридора, за да разбере за какво става въпрос.
Рахмито продължава - Хазал слуша.
Рахми  -   Афиша е на Бамбо Мюзикъл.
                 Нея всички  я наричаха  Беязгюл - Бялата  роза.
                     /Хазал слуша /.  Още не знае за какво говорят, от се появява и пита - "Коя е Бялата роза??? Нали щеше да е момче.
Джихан се обръща, вижда я , отговаря  -  Здравей, дъще.  Роди се момче.
                Ние с дядо ти за друго говорихме. Джихан става -
Джихав към Хазал - Ела, хайде да  отидем при майка ти.

Рахмито - на себе си:  
                ТРЪНЧЕТО ВЕДНАГА НАОСТРИ УШИТЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕ ВСИЧКО !!!

Тука Хазал е при майка си.  Идва и  Джансу. Радват се на бебето.

следва продължение

# 650
  • Стара Загора
Лу Hug
Цитат
Ани, темата на бризчето е много интересна. Водят се дебати. Всеки от негова си гледна точка е прав. Различни хора, различни идеали, различно мислене! Ще видим края на дебатите. Да не забравяме, че това е един сериал, а действителността е друга.
Имам чувството,че не гледаме един и същ сериал  newsm12 А за действителността си права Naughty Едва ли в реала има такива мъже като Кахраман newsm78                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 21:40 от bojana maneva

# 651
  • Плевен / София
Лу Hug
Цитат
Имам чувството,че не гледаме един и същ сериал  newsm12 А за действителността си права Naughty Едва ли в реала има такива мъже като Кахраман newsm78                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
идвам на рекламите...до къде стигнахме...

# 652
Лу Hug
Цитат
Харесвам артиста Ozcan Deniz! Първо е певец, после играе в сериали, пише песни, продуцент и режисьор е на филми, има своя филмова къща  DNZ, играе във филми. Всестранно развита  личност. И ако прочетете биографията му откъде е почнал и докъде е стигнал, как всичко е постигнал с много труд и лишения - за мен той е един преуспял човек.

# 653
Сладури, утре вечер ще продължа с  преводите, защото вие сега сте на друга вълна- при Султан, при Дефне, при Невал, при  Максуд.

Разчепкайте ги сега, когато е прясно.

И аз отидох да гледам серията, ама Султан ме изгони.

Приятна вечер.  всичко добро.  Целувки.

# 654
Сладури, утре вечер ще продължа с  преводите, защото вие сега сте на друга вълна- при Султан, при Дефне, при Невал, при  Максуд.

Приятна вечер.  всичко добро.  Целувки.
Ами правилно, не я гледай тая Султан. В джоба си има само 80 лири. Както се казва " на гол г... чифте пищови и гърмим"!

# 655
  • Плевен / София
Лу Hug
Цитат
Лу, всичко сме прочели и повечето гледали.... Joy Joy Joy
Харесвам артиста Ozcan Deniz! Първо е певец, после играе в сериали, пише песни, продуцент и режисьор е на филми, има своя филмова къща  DNZ, играе във филми. Всестранно развита  личност. И ако прочетете биографията му откъде е почнал и докъде е стигнал, как всичко е постигнал с много труд и лишения - за мен той е един преуспял човек.

# 656
Лу Hug
Цитат

Слънце, всичко сме изчели  мот а мо.  Имаме висше образование  по биографията на   момчето ни.  
Детайлно сме  прочели, разговаряли, коментирали, споделяли и изучили  всички тънкости за това гениално момче.

Защо си мислиш, че сме си го сложили в заглавието на темата ни???

Всичкият му живот ни е  като на длан.  За това си го обичаме и му се радваме.

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 22:07 от sisi55

# 657
Сладури, утре вечер ще продължа с  преводите, защото вие сега сте на друга вълна- при Султан, при Дефне, при Невал, при  Максуд.

Приятна вечер.  всичко добро.  Целувки.

Тая Султан пък, колкото не я любя, тя все ми се набива  в очите.  Как може  такава неграмотна селянка /сигурно сте коментирали, че не познава буквите и    колежката й  по  затвор й пишеше писмата./ да се държи така с дъщеря си????  Направо е брутална неграмотница.
Ами правилно, не я гледай тая Султан. В джоба си има само 80 лири. Както се казва " на гол г... чифте пищови и гърмим"!

# 658
Гости - до никъде....Султан чу, че не са добре дошли в къщата на роднините им.....И утре ще се обади Айше и ще отидат там....Преди това при Елиф дойде Зия бей. Дафа направи първата среща с максут, но предстои втората.....когато ще каже на Максут къде е Елиф....
Лу
Цитат

Да това е само един сериал, но и ние като актьорите сме като на сцена....Всяка една от нас с мислите си е някой от героите в сериала....Ако една жена се страхува, че ще загуби мъжа си...ами да си помисли къде тя самата греши, а не да търси под вола теле.....Ако любовта между мъж и жена е истинска, мъжа никога няма да погледне друга жена....И вместо да казват "ако моя мъж постъпи така", да си помислят, дали те не постъпват  като Дафа......Да виждаш прашинката в чуждото око, а да не виждаш гредата в своето не е здравословно.....
Края на дебатите си личи от сега - виновни ще бъдат сценаристите за това, че ще очернят много Дафа...., не както ние си мислехме, че започнаха излишни повторения и глупави сцени, което накара Ози да каже достатъчно.....
Лу и аз мисля като теб за Ози  newsm10

Сиси добре си се завърнала от командировката  Hug Благодаря за преводите... Hug

Боби в другата тема направо витае духа на Дафа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 659
Лу Hug
Цитат
Лу, всичко сме прочели и повечето гледали.... Joy Joy Joy

Не се и съмнявам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт