благодаря ти за подробното обяснение

Кахраман изпива Елиф с поглед

навиха ме да зяпам "Мerhamet", заради Ибрахим Челиккол и то защо?- ами с моите камъни по моята глава- докато зяпах "Иффет" бях споделила, че това съчетание на атлетично тяло и мъркащ глас не може да остави нито една жена равнодушна. И понеже разказвах за "Възела" и познайте ..... Стана тя каквато стана- изгледах го- ама хем гледам с бг аудио, хем тичам и на турски да прегледам серията- че то на аудиото как да чуя тоя мъркащ глас?
-ей на- затова ги мразя като вземат да ги дублират пък изтриват всичко преведено!!!

Вярно, че звученето на двете думички в турския е почти еднакво, ама те са професионалисти уж я- да гледат какви преводи правят!
Нашите момичета-преводачки що не се объркват- защото внимават и им е интересен самия сериал! 

Знаеш ли какво ми направи впечатление- имаш изключително ярко изразено шесто чувство- преди да се случат събитията ти казваш: "Сега да не вземе да направи ... еди какво си?!" И след няколко поста започвате да се ядосвате, че точно това се е случило
Афферим, къз, страшно ми хареса! 
С едно изречение- ето ти една положителна страна от гледането на 1 серия седмично.
но колко е далеч от истината за Дефе.....тя въобще не се притеснява, че бебето го няма....беше готова да празнува, че после няма да има възможност....все едно да отгледаш дете е заточение.... и сега когато бебе "няма" пак е готова да празнува....този път защото са пак "само двамата"....
но на Кахраман това не му е достатъчно вече....
Султан е голям дебил ....на онлайн гледането и бях набрала много....как посрещна Елиф....с прокурорски глас"Елиф"....готова да обвинява....не я прегърна...не я целуна.....за Назлъ лицето и светна...все едно Елиф е храненица......казали са хората "храни куче, да те лае....." заслужават ли жертвата , която Елиф направи за майка си и сестра си... 

Колко ли ще струва един голям подарък? 
Препоръчани теми