Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Криси, Джоли

newsm10 newsm10

И аз много се дразня от криворазбраните понятия за чест и достойнство....А пък гордостта им е само до там да си вирят носовете....
Интересно какво щеше да направи Султан, ако виждаше дъщеря й да умира, защото нямат пари. Тогава щеше ли да остави момичето, за да запази честта и достойнството си....По нищо не се различава от съпруга си и от затворничката която я наръга в затвора....
Много неприятен образ... Чак да се чудиш как такива майки като Къймет и Султан имат деца като Кахраман и Елиф.....

А Дафа - ще става все по-зла и по-зла....Това до сега е нищо.....

# 616
 wavey
Да им имам измисления морал Sick и фалшивите чест, Sick и достойнство. Sick
Значи срамно е да пият(затова затъмняват чашите) и да пушат(рядко показват цигари), а не е срамно да убиват, doh да лъжат и мажат на всяка крачка без никакъв срам, doh да крадат, doh да унижават, doh да изневеряват, doh да клюкарстват, doh и, и, и...., все в този ред на мисли, да им "имам" морала, и ако това е морал а мерси, Stop предпочитам да не съм моралистка.
Все съм гледала сплетни и интриги в сериалите им, но като в този #Crazy никога никъде не бях виждала досега.
Отвращават ме такива криворазбрани ценности използвани както им е угодно в различни ситуации и се питам това ли са наистина нашите комшии, Shocked или образите в сериалите, които пресъздават са просто хиперболизирани!?

# 617
Току що чух една голяма истина....

"Ревността е страх от чуждо превъзходство"

wavey
Да им имам измисления морал Sick и фалшивите чест, Sick и достойнство. Sick
Значи срамно е да пият(затова затъмняват чашите) и да пушат(рядко показват цигари), а не е срамно да убиват, doh да лъжат и мажат на всяка крачка без никакъв срам, doh да крадат, doh да унижават, doh да изневеряват, doh да клюкарстват, doh и, и, и...., все в този ред на мисли, да им "имам" морала, и ако това е морал а мерси, Stop предпочитам да не съм моралистка.
Все съм гледала сплетни и интриги в сериалите им, но като в този #Crazy никога никъде не бях виждала досега.
Отвращават ме такива криворазбрани ценности използвани както им е угодно в различни ситуации и се питам това ли са наистина нашите комшии, Shocked или образите в сериалите, които пресъздават са просто хиперболизирани!?

Наде - отново мислим абсолютно еднакво  newsm10 newsm10
Писала съм много пъти, че комшиите разменят местата на ценностите...
Не искам да имам техния морал, чест и достойнство....
Заради наранената си чест, Султан е на път да съсипе живота на дъщеря си....Добре, че ще има моменти в които на Елиф ще й проблясва и ще се противопоставя.....

# 618
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hugв последният ден от март!Да го изпратим с един щастлив и усмихнат ден Nature Sunny                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

# 619
Добро утро и от мен  Hug
Боби страхотно кафе си ни сервирала  newsm10 - благодаря ти  Hug

Прекрасен четвъртък на всички  Hug

# 620
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Боби Hug довечера съм на кино
Скрит текст:
Възела
и не знам дали няма да пропусна един от любите си моменти....като гледам гифчето , което е сложила Ани newsm78 разчитам на вас да кажете.... Praynig
хубав ден на всички момичета в темата...

# 621
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugАни HugГости Hug

Гости,
Скрит текст:
Очаква ни интересен епизод от Възела-празненство,пожар!

Скрит текст:
- Я могу подержать?
- Конечно.
(59 серия)
Приятен слънчев ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 622
Гости ще изиграем епизода, който ще гледаме довечера....Не знам дали ще стигнем до там от където е гифчето....Сега Султан и Мумията ще се вихрят....

Злати - и аз ако бях на мястото на лелята, щях да преиграя, за да гушна бебчо....
Както Дилара скри истината от баща на детето, така и Маиде скри коя е в действителност....
Каквото повикало, това се обадило....

Хатидже и Бурак с фенове....

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 13:25 от MAMA-AN

# 623
  • Плевен / София
Злати Hug така е ....ще бъде интересно Party
Ани, Хати изглежда добре....отпочинала... Peace

# 624
Гости   Peace

На Кахраман ще му дойде добре едно кафе....и приятна компания....
На мен също....Заповядайте и вие  Hug

Скрит текст:

Да ви е сладко  Hug

# 625
  • Плевен / София
Гости   Peace

На Кахраман ще му дойде добре едно кафе....и приятна компания....
На мен също....Заповядайте и вие  Hug

Скрит текст:

Да ви е сладко  Hug
Ани  благодаря...но много са му потънали гемиите на Кахраман....
Скрит текст:
четох пак в другата тема и ме удиви , че някой смята, че "Елиф сее раздори в семейство, което чака дете....въпреки, че не знае, че детето е нейно...." Naughty първо: ако знае ...има ли право.... Peace и как сее раздори....това, че се обажда на Кахраман и той ходи с нея на преглед.....на Дафа ли да се обади при условие, че тя не иска бебето..... Stop и много други неща има които ме учудват....някой иска да се направи на по голям католик от папата....здраве да е ....

# 626
Привет мили момичета  Hug

Ани  Hug  Гости  Hug Злати  Hug  Боби  Hug

Щом сте казали кафе ,нека да е в изобилие!
Кахраман специално за вас ще сложи захарта -колкото повече -толкова по-добре !  Joy Joy Joy

Довечера съм с Велиолепните и Кьосем султан  smile3508

Някой знае ли кой ден се излъчва "Кехлибар" ?  Thinking

# 627
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Ани HugГости Hug

Цитат
Някой знае ли кой ден се излъчва "Кехлибар" ? Thinking
Тио Hug,в петък от 20ч.!Аз гледам Карагюл тогава,следя и Ашка,за това не го започнах! Laughing

Скрит текст:
- Я тоже ваша дочь! Вы не можете меня как рабыню держать в этом доме!
- Вон! Я сказал пошла вон! Вон! Скажи Азми или Бахтияру пусть везут тебя куда хочешь! Либо ты будешь жить в этом доме по моим правилам, либо уходи и живи сама, иди работай делай что хочешь! Вон! Либо в комнату, либо на выход!
- Ты меня из дома выгоняешь?
- Да, выгоняю! Выбирай!
- Я твоя родная дочь, ты еще и из дома меня выгоняешь?!
- Выбирай!
- Думаете я не смогу уйти?
- Выбирай! Уходи! Принимай решение! Либо в комнату либо на выход! Живо!
- Хватит! Хватит!

(59 серия)

# 628
Гости да на Кахраман са му потънали гемиите, затова предложих да го развеселим...Ще му разкажем какво пишат момичетата в другата тема - няма начин да не го разсмеем....
Вече не се учудвам на някои постове в другата тема...Те си харесват Дафа - до сега не прочетох и грам съчувствие към Елиф....Себеподобните се привличат.
А вече и не коментирам някои постове на дами, които използват думите на Дафа - тоест - коя съм била аз, кои са те.....Нали и Дафа каза точно това на Елиф - коя е Елиф, кой е Кахраман.....Ами да гледат и ще видят коя е Елиф и коя е Дафа.....
Сега пък сценаристите им били виновни - очерняли любимката им.....То една любимка   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy бозава змия.....

Тио Hug, Злати ти е отговорила - в петък излъчват Кехлибар, но аз не гледам онлайн, защото не знам турски и чакам мамашите да го преведат....Втори епизод все още не е преведен....Може би няма достатъчно желаещи, които да плащат....А може и да не качват преведените епизоди, там където имам линк....

Злати не знам какво трябва да се случи, за да се промени Хазал....Толкова млада, а такава злоба е събрала в душата си...Ще стане бетер от Дафа......

# 629
Ох ,Ани като гледам снимките  и клипчетата на влюбените Кахраман и Елиф вече нямам търпение за първата им целувка и изобщо за любовни епизоди
ама като гледам ситуацията май няма да е скоро

Общи условия

Активация на акаунт