Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Гости - до никъде....Султан чу, че не са добре дошли в къщата на роднините им.....И утре ще се обади Айше и ще отидат там....Преди това при Елиф дойде Зия бей. Дафа направи първата среща с максут, но предстои втората.....когато ще каже на Максут къде е Елиф....
Лу
Цитат
Ани, темата на бризчето е много интересна. Водят се дебати. Всеки от негова си гледна точка е прав. Различни хора, различни идеали, различно мислене! Ще видим края на дебатите. Да не забравяме, че това е един сериал, а действителността е друга.

Да това е само един сериал, но и ние като актьорите сме като на сцена....Всяка една от нас с мислите си е някой от героите в сериала....Ако една жена се страхува, че ще загуби мъжа си...ами да си помисли къде тя самата греши, а не да търси под вола теле.....Ако любовта между мъж и жена е истинска, мъжа никога няма да погледне друга жена....И вместо да казват "ако моя мъж постъпи така", да си помислят, дали те не постъпват  като Дафа......Да виждаш прашинката в чуждото око, а да не виждаш гредата в своето не е здравословно.....
Края на дебатите си личи от сега - виновни ще бъдат сценаристите за това, че ще очернят много Дафа...., не както ние си мислехме, че започнаха излишни повторения и глупави сцени, което накара Ози да каже достатъчно.....
Лу и аз мисля като теб за Ози  newsm10

Сиси добре си се завърнала от командировката  Hug Благодаря за преводите... Hug

Боби в другата тема направо витае духа на Дафа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Йозджан Дениз и той се умори от сътворенията на сценаристите и сериалът бързо свърши! newsm78

# 661
  • Плевен / София
Лу   смесила съм твоя пост с моя отговор.... Embarassedно така е ...като тъка на два стана...гледам онлайн....и поглеждам до къде е стигнала серията... ooooh!
Лу, честно казано нямаше смисъл от повече разтягане... Naughty

# 662
  • Стара Загора
Лу,
Цитат
Харесвам артиста Ozcan Deniz! Първо е певец, после играе в сериали, пише песни, продуцент и режисьор е на филми, има своя филмова къща  DNZ, играе във филми. Всестранно развита  личност. И ако прочетете биографията му откъде е почнал и докъде е стигнал, как всичко е постигнал с много труд и лишения - за мен той е един преуспял човек.
И аз го харесвам и то много и съм запозната с биографията на Ozcan!Но в реала няма мъже като героя му-Кахраман!А за това,че не гледаме един и същ сериал имах предвид момичетата от другата тема,които защитават Дафа и нападат Кахраман!                                                                                            Сиси Hug                                                                                                                                                            Гости waveyАни,ти е отговорила до къде стигнахме.....Утре вечер продължаваме Grinning                                                                                                                  Ани waveyДафа има много адвокати в другата тема,защитават я от всякъде Shocked                                                                                                                                                                                                                        

# 663
Мислех да не пиша, ама Лу ме насърчи.

Отивам по-накрая на   58-ма серия, защото е много, ама много важно - разговора между Джихан, Озан и Дилара в болницата, когато Джихан обяснява на Озан защо е дал  250 000 лири на  Зейнеп.  Уверявам ви - много е интересно.  Моля, прочетете го.

Дилара е с бебето на леглото. До нея са Джансу, Джихан - срещу е Рахми и до него  Севинч.
                 Влиза Озан след като остави на бензиностанцията  колата си, защото няма пари  и  след като отиде в офиса на баща си и чу гл. счетоводител - да говори, че дал на Зейнеп 250 000 лири от  ЛИЧНАТА  БАНКОВА СМЕТКА НА ДЖИХАН.          
                  Дилара вижда  Озан, който влиза при тях и тя го повика, за да го целуне.

Джансу  -  Озан, погледни го бебето.  Не ти ли е интересно как се казва ?
Озан  -  Как се казва ???
Джансу  -   Демир.

Озан  -  Демир. Ти си го  Кръстила на дядо?
Джансу  -  Да,  Озан,  на дядо.

Озан - /към бебето/ - здравей  Демир, Демир   Гюрпънар.  Извинете ме, че съм глупав.
             Аз нарекох  бебето  Гюрпънар.

Севинч  слуша всичко с локаторите си, Дилара й каза да отиде да се нахрани и тя излезе, ама се залепи на вратата отвън - както във всяка серия има такива кадри.

Джихан към  Озан  -   Сине, имаш ли някакви проблеми ???
Озан -  Не, но струва ми се, вече си приял своя по-млад син.
Джихан  -  Ти дойде, защото нямаш  пари ли ???
Озан  -  Парите за нас са най-главното в живота ни???
Джихан  -  Да, за нас най-главното в живота са парите.
Озан  -  Защо си платил на Зейнеп ???
              Защо направи това ???
              За да ме остави и да си замине,.....тебе съвсем не те е срам,.....не те е срам!!!!
Джихан  -  Не искаш ли да знаеш  истината ???
Озан   -   Говори !

Джихан  -  Знаеш ли, аз дадох на  Зейнеп  250  000 лири.
                  Тя те  продаде за 250 000 лири.
                  ТЯ ДАЖЕ ДОЙДЕ ПРИ МЕН ЗАЕДНО С БАЩА СИ И МЕ ПОМОЛИ ДА Й ДАМ  500 000  лири.
                  Аз й дадох  250 000 лири и й казах, да се  маха навън   от  офиса ми.
                  ТЕ С БАЩА СИ  ВЗЕХА ПАРИТЕ И С РАДОСТ СИ ЗАМИНАХА !!!

Озан   -   Ти лъжеш,...лъжеш....
Джихан   -   Мислиш ли, че аз ще те лъжа  за такова  нещо ???
                    Аз тогава не ти казах  истината, за да не те разстройвам.
                    Но... истината е  такава.....ДЕВОЙКАТА, КОЯТО ТИ БЕЗУМНО ОБИЧАШ И ЗА КОЯТО ЕДВА НЕ УМРЯ ТЕ ПРОДАДЕ ЗА  250 000 лири.

Озан   -   Ти с какво я заплаши ???

Дилара   -   Озан, достатъчно !!!  Това аз го казах  на  баща ти  да го  направи.

Джихан  -  Дилара, не се меси.

Дилара  -  Защо ???  Аз казах на баща ти  да й предложи  пари.
                  Какъв ти е проблема,  Озан ????
                  Какво става с теб ???
                  Мъжът на тази девойка едва не те уби 2  пъти - първият път беше  в  кома, а  вторият път  застреля  Гюлсерен.
                  Какво постигна ???
                  Ела най-после на себе си.
Озан   -   Татко,  това ли е истината ???

Джихан   -   Сине, ако тя не  беше  взела  тези пари, ЗАКЛЕВАМ ТИ СЕ,  аз бих  поставил около теб  100 човека, за да те пазят  от  него и бих  те  посъветвал  да се  бориш   за  своята  любов.
                     Но... всичко излезе  по  друг  начин !!!
                     Примири се с истината !!!.....  И не се обричай  на нещастие !!!

Озан излиза навън,  след него излиза  дядо му  Рахми./

Джансу  -  Татко, Зейнеп в  края на краищата  взе ли парите ???
Джихан   -  Да, дъще,  взе  парите  и заедно с баща й отидоха да се радват на тях !!!
Джансу   -  какви безчестни  и  отвратителни  хора !!!???.....

/ край за тази  вечер.  Утре вечер ще продължа/.

Приятна вечер и всичко най-хубаво.

# 664
Боби и аз нападах Кахраман, но не в този смисъл в който те го правят....
Та те пишат, че Елиф само занимавала Кахраман с нейните проблеми, от които той не се интересувал....Напротив...Думите на Елиф бяха от съществено значение за Кахраман - и той ги повтаряше...и за птиците и за змията и за слънцето....Неща за които Кахраман до сега не се беше замислял.....Мислех, че ще свържат колието със слънцето, което носи надежда и всички нощни кошмари умират...Ама не...Те се хванали колко струвало колието....Сори....Кахраман и колие за милиони да подари на Дафа, няма да изтрие злобата в душата й....Пак ще си бъде същата кобра......
Адвокатите понякога ме ядосват, ама повече ме разсмиват.... Grinning

# 665
  • Плевен / София
Та те пишат, че Елиф само занимавала Кахраман с нейните проблеми, от които той не се интересувал....Напротив...Думите на Елиф бяха от съществено значение за Кахраман - и той ги повтаряше...и за птиците и за змията и за слънцето....Неща за които Кахраман до сега не се беше замислял.....Мислех, че ще свържат колието със слънцето, което носи надежда и всички нощни кошмари умират...Ама не...Те се хванали колко струвало колието....Сори....Кахраман и колие за милиони да подари на Дафа, няма да изтрие злобата в душата й....Пак ще си бъде същата кобра......
аз пак в рекламите ...да....къде толкова подробности да помнят кой какво казал.... някои още не са запомнили Зия бей...ти искаш да помнят какво е казала една селянка.....в този сериал наред с всички недомислици имаше и простички разкази на Елиф, които разказваха  истински неща от живота.... Naughty
При майка с каменно сърце, не е чудно, че Дефне е студенокръвна змия....

# 666
  Ани, благодаря ти.

На тая бозавата циците дали са пораснали поне малко.

И тоя скелет - не може да стъпи и на малкото пръстче на красотата на нашето  момиче.

Никой не казва  ще  гледаме ли бебенце ?   Мълчание в залата.

Папараците  спят.   Не  могат да  разберат  нищо.

Много искам едно бебенце - красиво като баща си и като майка си.

Ох, че щастие ще бъде.

Изморена съм. Лека нощ. Приятни сънища.

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 19:24 от sisi55

# 667
аз пак в рекламите ...да....къде толкова подробности да помнят кой какво казал.... някои още не са запомнили Зия бей...ти искаш да помнят какво е казала една селянка.....в този сериал наред с всички недомислици имаше и простички разкази на Елиф, които казваха простички ,но истински неща от живота.... Naughty

Гости пишеш, че не са запомнили кой е Зия бей....Не скъпа, той изобщо не ги интересува...Дори и не искат да знаят кой е....А пък ние сме били толкова глупави, че анализирахме и неговите думи.....
За тях е важно Дафа да победи и да сложи Кахраман в пазвата си...а селянката да си чупи главата...Ама йок....
Нали Дафа ще раздели за 2 години Елиф и Кахраман...и какво...да не би да си върна щастливите дни....Да не би Кахраман да й беше съпруг.....

# 668
Лу,
Цитат
Харесвам артиста Ozcan Deniz! Първо е певец, после играе в сериали, пише песни, продуцент и режисьор е на филми, има своя филмова къща  DNZ, играе във филми. Всестранно развита  личност. И ако прочетете биографията му откъде е почнал и докъде е стигнал, как всичко е постигнал с много труд и лишения - за мен той е един преуспял човек.
И аз го харесвам и то много и съм запозната с биографията на Ozcan!Но в реала няма мъже като героя му-Кахраман!А за това,че не гледаме един и същ сериал имах предвид момичетата от другата тема,които защитават Дафа и нападат Кахраман!                                                                                            Сиси Hug                                                                                                                                                            Гости waveyАни,ти е отговорила до къде стигнахме.....Утре вечер продължаваме Grinning                                                                                                                  Ани waveyДафа има много адвокати в другата тема,защитават я от всякъде Shocked                                                                                                                                                                                                                        

Ами и да я защитават /адвокатите/, любовта ще надделее! Ках и Елиф ще бъдат щастливи! newsm51
Бих препоръчала  сериалът да бъде гледан поне два пъти и всяка реплика да бъде запомнена!  Така няма да се върви само по основната линия - КАХ, Дафне и Елиф. Всеки, който участва в този сериал с репликите си допълва тази линия. Май стига съм философствала! newsm44 ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ!
АЗ СЪМ ЗА ЛЮБОВТА МЕЖДУ КАХРАМАН И ЕЛИФ.

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 23:12 от Лукреция

# 669
  • Стара Загора
Ани, newsm10  smile3501Адвокатите хич не ме разсмиват Crossing ArmsЧудя се какъв човек ще оправдава злодеянията на Дафа  #Crazy"Горката"Дафа и "Ужасния"и мъж Кахраман doh                

# 670
  • Стара Загора
                                                                                                                                                                                                                              СТАТИЯ ЗА БУРЧИН БИРБЕН (ДЖЕЛЯЛ)                                     Бурчин Бирбен - Приятелство извън екрана.                                                                                                                                                  Образа на верния другар и душеприказчик на Кахраман се изпълнява от известният турски естраден изпълнител,композитор, продуцент и телевизионен водещ Бурчин Бирбен. Актьорската му кариера стартира през 2013г. с "Огън и вода"- филм на неговия близък приятел Йозджан Дениз. Двамата имат много сходни творчески биографии - започват като изпълнители в провинциални музикални състави, след което се преместват в Истанбул, за да превземат музикалните класации и да се превърнат в идоли за почитателите си. Когато Йозджан приема ролята на Кахраман в хитовата поредица "Част от мен", неговият очевиден избор за образа на Джелял е най-близкият му приятел - Бурчин. Йозджан го кани и за следващият си режисьорски проект " Сладки и опасни" , чиято премиера се състоя преди година. " За сега актьорската ми кариера е още в бебешка възраст - все още не може да ходи, да говори, но се надявам да порасне и укрепне. За мен всяко начало е много важно. Досега всичките ми дебюти в различни изкуства са били успешни. Първият ми клип, първият ми хит, първият ми филм - всички те ми донесоха късмет. След " Огън и вода" започнах да получавам предложения и за други продукции - желая да се развивам в тази посока, но няма да изоставя музиката", споделя Бурчин. Бурчин е роден и израснал в анадолския град Кония в централна Турция - мястото, където е погребан прочутият персийски поет и суфитски мистик Мевляна Руми. " До осемнайстата си година живях в близост до неговата гробница, която е свещено място за поклонение на неговите последователи. Философията на Руми стана и мой житейски възглед. Той поставя на първо място философията между хората. Аз мисля по същия начин" , споделя актьорът. Бирбен произхожда от заможно семейство. Родителите имат големи планове за неговото бъдеще - мечтаят да учи икономика или право, а след това да поеме семейната им търговска фирма. Бурчин от ранна възраст е пленен от музиката - свири на различни традиционни инструменти и пее непрофесионално. Докато отбива военната си служба, негови приятели го канят да замести болен колега, който свири на тамбура в техния състав. Заедно с групата Бурчин започва да изнася концерти в заведения и казина, а приятелката му от гимназията съчинява текстовете на песните. След престоя в казармата,Бурчин съобщава на близките си, че възнамерява да се посвети изцяло на музикалната кариера. "Това бе огромно разочарование за тях и особено за баща ми. Той отне кредитните ми карти и автомобила, който бях получил като подарък. Трябваше да започна от нулата, без никакви средства и подкрепа, но това не ме обезсърчи. В продължение на 7 години с баща ми не разменихме нито дума, после бизнесът му рухна и той фалира. Обадих му се по телефона и оттогава пак сме истинско семейство", разказва Бирбен. Бурчин дължи популярността си на две известни личности, на които е безкрайно благодарен - турската поп звезда Седа Саян и Йозджан Дениз. Докато свири с групата си в Кония, леля му го свързва с примата на турската естрада, за която изработва тоалети. "Тя й изпрати мои записи и при следващото си посещение в Кония, Седа пожела да се срещнем. Поиска текстовете на всичките ми песни и аз й ги предоставих. След това започнах да композирам за нея и скоро се преместих в Истанбул". Освен като композитор и текстописец, Бирбен се опитва да пробие и като изпълнител на авторската си музика. Първият му хит е "Дълги дни". Йозджан Дениз харесва песента и използва влиянието си, тя да намери място в радиостанциите, а клипът към нея да бъде излъчван. "Йозджан е много скъп на сърцето ми приятел. На него дължа известността си. Когато се срещнахме, бях отчаян. Една вечер докато се прибирах към дома ме ухапа куче. Инцидентът ме наведе на горчиви размисли за обречеността на всяко живо същество. Тези мисли станаха част от текстта на песента " Дълги дни". Легнах си и си казах, че ако не съм се заразил с бяс от ухапването, ще напусна незабавно Истанбул. Не се разболях, но не си и тръгнах - на следващата сутрин написах новата песен."Хитът превръща Бурчин Бирбен в звезда. През 1997 г. той основава собствена музикална компания. Пише над 200 песни, много от които стават шлагери. Музикантът издава и две биографични книги със заглавия "Простичко' и "Смелост", в които описва премеждията си по пътя към славата. През годините, снимките на Бурчин с известни карасавици пълнят светските рубрики в жълтата преса. Никоя връзка обаче не остава дълготрайна. "Първата статия за личния ми живот излезе още преди да пристигна в Истанбул. Бяха ме снимали в компанията на известна дама в Анталия. Мога да споделя, че всичките ми приятелки от миналото са щастливо омъжени, някои имат и деца. С тях поддържам приятелски отношения и до днес. Чувствам, че е време и аз да свия гнездо", доверява преди няколко години актьорът. Много скоро мечтата му се осъществява - на 29 Октомври 2014 г. в консулството на Турция в Хюстън,САЩ той сключва брак с красивата актриса Бурчак Арат. Сватбата се състои на националния празник на Република Турция и на тържеството присъстват много официални представители на турската общност в Тексас. На 10 Март 2016г. , Бурчак ражда синът им Берат. Сред близките, които посещават щастливото семейство в родилния дом е и Йозджан Дениз, който става кръстник на бебето.                                                                                                                                                                                                                                  

# 671
Мислех да не пиша, ама Лу ме насърчи.

Аз ти благодаря за превода! И ще започна да го гледам. Искам да се съберат повече серии, за да ги изгледам наведнъж.

# 672
Боби много интересна статия си намерила....Значи наш Джелял е бил вече женен, когато го видяхме в сериала. Може би затова се появи по-късно - сватбата е била през океана....
Много хубаво приятелство имат двамата с Йозджан....Макар, че в сериала Джелял изпорти Кахраман...предаде го, макар, че казваше, че винаги ще го подкрепя...но след това се поправи.....

# 673
                                                                                                                                                                                                                              СТАТИЯ ЗА БУРЧИН БИРБЕН (ДЖЕЛЯЛ)                                     Бурчин Бирбен - Приятелство извън екрана.                                                                                                                                                 
Много благодаря за биографията на Бурчин. Харесвам го като певец, а сега и като актьор.

# 674

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 00:13 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт