Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
О,  Злати - тук ли си Слънце,

Скрит текст:
знаеш ли, твоята - Бургаската опера  ще ни гостува в Троян с операта  "Риголето".  Купих 4 билета  на първи балкон, първи ред на средата - най-хубавите места. Представлението ще бъде на  12 април. Така, че ще гледам операта и ще си мисля за теб.

Лека нощ.

Тук съм Сиси Hug! Laughing Чета ви,че гледах Карагюл!Благодаря за превода! Peace

smile3524

# 721
  • Плевен / София
Ани,Боби Heart Eyesблагодаря ви за линковете..
Скрит текст:
.аз намерих с руско озвучаване....само такова не бях гледала....ма луд умора няма...
на Кахраман много му ходи ризката в цвят лилав.... Whistling Whistling Whistling

# 722
Сиси пропуснах да ти отговоря
Скрит текст:
Нямаш никакъв проблем - ако искаш ще ти направя всички декларации...Днес минах изпита успешно...А пък ги пускам и онлайн с ПИК код на задълженото лице...Върнаха ми само една декларация по чл.73.ал.1, не защото не е вярна, а защото собственика не е подписал пълномощното...Трябва да им стоиш над главите и като на първолаци да им посочиш с пръст къде да подпишат... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ама иначе са голямата работа...Данъчната ме праща 3 пъти да си вземам бележки, че съм й отнела много време  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Благодаря за превода на Парченцата  Hug

Гости и с риза и без риза Кахраман е супер  newsm10 Толкова се радвам, че голяма част от девойките в другата тема го мразят.... Grinning Grinning Grinning Grinning

Боби нищо не разбрах от фрагмана на Кехлибар...Муса по сестра си ли стреля  newsm78

Злати  Hug

# 723
  • Плевен / София
Ани, както се казва "...вкус и цвет...товарищи нет...." Joy Joy Joy

# 724
Май трябва да поздравя с добро утро, а не с лека нощ  Thinking
До сега правих новата тема...Дали стана кехлибарена не знам, но знам, че не успях да я довърша....Мо повече не мога...Ще заспя пред компа....
Няма да я пускам, за да имам повече време за корекция....

Айча Варлъер в 3-ти епизод е пяла....

видео тук

# 725
# 726
  • Плевен / София
Добро утро момичета Hug
Ани, осъмнала си.... ooooh!
хайде тогава това е за теб....
Скрит текст:

и за настроение...

# 727
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Ани HugГости Hugда си изпием  кафето с Ози Grinning                                                                                                     Ани,и аз не разбрах кой всъщност стреля по Лейля newsm78                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

# 728
Благодаря ти много Гости  Hug Hug Hug Hug
Кафе, цигарка и любимите ми палачинки - божествена си  lovekiss lovekiss lovekiss

Добро утро на всички  Hug
Прекрасен ден и добро настроение  Two Hearts

Скрит текст:

# 729
Боби  Hug

предполагам, че Муса е стрелял, макар, че е много елементарно....Разбра се, че двамата с Орхан не се долюбват от случилото се в миналото.....

# 730
  • Плевен / София
Ани,
Скрит текст:
за теб винаги миличка...де да можех да ти ги направя и в реала....
това в спойлера ми хареса... Joy Joy Joy
Боби Hug
като съм започнала с Бризка...този клип ме оставя през думи....любовта на Кахраман също...

# 731
Ани,
Скрит текст:
за теб винаги миличка...де да можех да ти ги направя и в реала....
това в спойлера ми хареса... Joy Joy Joy
Боби Hug
като съм започнала с Бризка...този клип ме оставя през думи....любовта на Кахраман също...

Клипа е страхотен  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 Песента на Ози също - направо бърка в сърцето...
И текста е като че е писан точно за Съдбата....Да беше я спрял, да не отива....Рано си е отишла и е късно за любов..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 732

Айча Варлъер за промото на Кехлибар....

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт