Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 361
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Поспаланчо , честито второ зъбче  bouquet
Силве ,и ние като бебата на Поспаланчо не ядем попара , но количеството пюре или каша което ядем е около 200,220. с млякото е около 180,200 има храненя дето яде и на половината от порцията и се отказва. Аз не я насилвам колкото иска толкова.

# 151
  • Пазарджик
А после даваш ли АМ?Защото моята хапва около 70-80до 100мл и после давам още толкова АМ.

# 152
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте,
и ние сме по цели дни навън. Вече и аз и Венци сме като циганчета по ръцете и лицето, хем той е все на сянка  Party Мислех да не купувам още слънцезащитен крем, но ако продължавам с разходките от 11 до 17 ще се наложи. Във Варна си подухва за това Венци е с боди (дълъг ръкав), блузка (тип анцунг не много дебела) и тънко яке.
Моят малък мъж пък вече му писна да спи на ченгел, на корем и как ли не и си възвърна бебешкото спане по гръб с вдигнати ръце. От два дни спи по цял ден в количката и като се събуди е крив, но това е временно докато изникнат горните зъби (по този повод малко повръща и акото му е по рядко).
Като сме вкъщи отваря шкафове, пълзи като стрела, стои си прав без подпора, но поне не иска да го държа за ръце, не иска паяци, иска си сам човека Simple Smile. Навън го люлея на люлки и го пързалям, но още се мотая с обувките и за това не ходи.
за хранителния режим: 6:30 - суче около 100 мл кърма; 9-9:30 - 120-150 мл каша или попара; 12 - основното от кухнята + малко десерт; 16:30-17 - супата с 1 сухар и остатъка от десерта и 20:00 - АМ (210 мл)

# 153
Привет и от мен!Чудех се кога ли ще се разболее за пръв път Крис и ето че вече е факт.Предната вечер през 1 час рев и хълцане-все едно не може да преглътне пълна уста с лиги и почва да се дави и да реве.Бяхме на лекар -зачервено гърло и една торба хомеопатични. Тази нощ имаше половин час зверски рев,милия не може да диша през нослето.Слава Богу няма темп.Дано бързо се махат тия сополивя. ..Е,наоплаквах се,сори.Иначе страхотно временце.Приятни разходки на всички и да не изгорите😉

# 154
Като не може да диша през нослето може да ползваш аспиратор за нос.Всичко изсмуква и доста помага  Peace
Бързо оздравяване!

# 155
Силве , не давам мляко ако е яла малко. Тя го прави защото не е гладна , а когато не й харесва стиска уста на втората лъжица и аз просто предлагам друго пюре което знам , че харесва.

Сега ще метна няколко снимки в албумчето , че одавна май не съм качвала.

# 156
   И ние бяхме със сополи, течни, придружени с кихане, същите като на мама Simple Smile  , минаха бързо, без аспиратори, но   моля, пуснете лиинк за аспиратор, от който сте доволни, че и ние нямаме.
   ДК тоя месец мина вчера, в съкратен вариант, тегло 9,300 кг. (+0,400) и ръст 72 см. (+1), и това е.
   Ние нямаме на близо парк за разходки, мотаем се вс ден по различни дестинации Simple Smile . Обличането според климата по градове  Simple Smile , и квартали. И при нас си духа сериозно, винаги е с боди дълъг ръкав.
   От кухнята за сега се отказвам, че имаме и много замразени кубчета месо, зеленчуци.
   Купихме буйки Беко, номер 19, ходи с придържане и той Simple Smile .
   ММ измисли да ползва паяка като уокър. Не мога пак да се добера до лаптопа и се мъча Simple Smile .
   В събота бяхме на бебешки р.д. на момиченце, първото ни парти. Вие мислите ли вече за предстоящия първи рожден ден? Хайде, приятни разходки!

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 09:54 от Кристин_

# 157
Използвам аспиратор за нос,но е голяма борба и рев.Преди като му почиствах нослето профилактично нямаше проблем,но сега е голяма мъка.И ние сме с буйки за прохождане на К и Колев. Наистина са удобни,въпреки че аз изобщо нямах желание да му вземам,че нещо не ме кефят, но не устоях на атаките.
Ох,за рождения ден аз от сега го мисля.Мястото го избрахме,но торта,украса,дрехи и т.н. голямо умуване ще е.

# 158
  • Пазарджик
Аспиратор на Маример.Евтин и много ефикасен.
http://static.framar.bg/product/20131114110137marimer-aspirator.jpg

# 159
  • срещу двата комина :)))
И Самуил е със ополи и прокашля  Tired смуча с Маример сополките и аз  Peace

# 160
Като ви чета и май всички бебоци се борят със зъбите. На моичкото горкото отгоре се виждат4-5: зъба  #Crazy нощем лази из леглото.вечер четкам венците с напръстника с малко паста за зъби, а после мажа гелче уж.
Мажа с крем защитен от слънцето и стик за лицето.
Утре се прибирам вкъщи и много се радвам, че ще вали уикенда, за да си почина малко  Naughty

# 161
Крейзи, лек път и дано те слушат бебето и кучето.
Вчера София повърна и гриса, който й бях направила и се отказвам. Ще мъча плодови и точка. Колкото стане толкова и после на кухня.
Моята помпа е Бейби вак. Става и за прахосмукачка и с уста. Аз правя второто, че ми е по-лесно.
Честити нови зъбчета на всички, а болните да оздравяват по-бързо Hug

# 162
  • София
И моята беба е с ново зъбче и през нощта се мъчи страшно много горкото - буди се през около час, обикаля леглото, плаче, не може да заспи ....  Sad Мисля да пробвам с Дентокинд . Към момента мажа с гелче на Бочко, но не виждам почти никаква разлика ... Даже започна да ака по малко на всяка смяна на памперса и тъкмо й минаха сополите и кашлицата и хайде отново кашлица / явно е от лигите / . Венците са й изключително много подути. ... Вече излизаме само привечер, защото не издържаме на слънцето. ... Опитва се да лази, но го прави назад. Rolling Eyes ... И аз използвам аспиратора на Маример и съм много доволна. Peace ... А онзи ден ми извадиха един мъдрец. Tired

# 163
Ние май сме с първо зъбче  Thinking, има бяло връхче, грапаво е на пипане, но венеца не е подут и малкия беше кисел след като го видях. Жега голяма днес.  ooooh!

# 164
Моята беболинка вече е с 5 зъбчета- едно отгоре и четири отдолу.
Голяма киселица става покрай тях. И отказва всякакви пюрета, независимо зеленчукови или плодови, хапва само малко каша и повечко млекце, но не колкото преди. Проявява интерес обаче към всичко, което ние ядем. Давам й да опитва от всичко, което е подходящо за бебе. Сиренце, извара, хлебче, натопено в супа, парченца печена рибка, задушени зеленчуци. Не отказва, щом е от ръка.
И най-после започна да пие и вода, явно жегите си казаха думата.

Днес мисля да я пробвам за по-дълга разходка с ядене навън, да видим как ще е. Досега винаги се прибирахме за яденето.

Общи условия

Активация на акаунт