Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 813
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Отчет от мен: Владко е 81 см, 10.200 кг. Май аз съм с дългуна-шампион bowuu.

Кръщенето ни ще е в София, със свекъри, с които не съм говорила от пет месеца. Всичко - църква, ресторант, уреждам сама по телефона оттук Grinning. Вече виждам как за най-приятната част - избор на тоалет за мен - няма да има никакво време и възможност. Ще скандализирам всички със старите си дрипи Laughing.

# 526
Отчет и от нас. 74см +2 и 8,900кг + 100гр.
Днес почнах ремонт в кухнята сега шпакловах една от стените и се чувствам много горда със себе си утре ще довършвам и в други ден ще боядисвам. Малко бавничко ще стане , че Габи все иска да идва и да ми " помага " ха ха. Тя си ходи навсякъде самичка кътерисе по леглото диваните , че и на масата иска да се качва. Бута ми саксиите от перваза и вече ми счупи две орхидеи  Cry Много е лоша. Понеже става първа преди всички и слиза от леглото и отива в детската да буди кака си като я бие
 по лицето и скубе , ако тя не стане да си играе с нея идва при мен и почва мен да бие за да ставам и аз искам не искам ставам какво да я правя. Абе диваненце си е Но пък много си я обичаме  Heart Eyes

# 527
Браво за ремонта Стефии,ти си супер щом можеш и да шпакловаш,че и детето да е около теб!Ние привършихме с кухнята,но ММ шпаклова и боядисва а аз зглабях шкафовете Crazy

# 528
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug bouquet
Сибилче , ми моя мъж каза , че повече нищо няма да пипне вкъщи и аз реших сама да довърша ремонта. Е, таваните няма да мога да направя (окачен таван с фигура) , но ще шпакловам и боядисам. В кухнята ни останаха само полюлейте и кухненските шкафове , но това са си едно 3 хиляди , а аз с мойто пикливо майчинство няма как да ги събера и да ги купя. Холчето когато го довърша ще кача снимки да ви покажа как се е получило.
Абе ще покажа на мм , че мога да се оправям и без него.

# 529
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, отдавна не съм писала, но много пътувахме, че и на моте успяхме да отидем Simple Smile Самуил се държа доста добре, хареса му във водата и по пясъка Simple Smile
Иначе на последната консултация беше 10,500 и 78 см. Има вече 5 зъба, уж пробивал и шести Simple Smile
От няколко дни си ходи по- стабилно, не само по една-две крачки, но аз идея нямам кога се брои , че е проходил. Прощапулника ще го правим след рожденния ден, а за подарък мисля да си направим фотосесия тримата, играчки има предостатъчно и поне да остане някакъв спомен Simple Smile

# 530
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте,
Стефи, браво - така се прави. Ние всичко можем, но дано и мъжа ти да се възхити и да вземе да помогне малко.
Аз да попитам Венци много ходи и то иска сам да ходи. Аз си го пускам, но все ми се струва, че е много малък да го оставям така. Ходи на 10 крачки от мен иначе се сърди. Поне не лапа всичко по пътя си. Вие как процедирате оставяте ли ги или ги държите по-изкъсо? Все ми се струва, че съм безотговорна към него, но пък той си иска самостоятелност. От две вечери го пробваме да заспива съвсем сам, малко мрънка, но после заспива. Май порастна и аз изпадам в паника как хем да го възпитавам, хем да си го поглезвам по-малко. newsm78

# 531
  • Пазарджик
Здравейте и от нас!
Стефи,ти си мъжко момиче!Браво!

И да споделя проблемите си-малката от както се стопли времето отказва всякаква храна.Яде само ам.Вече в чудо се виждам .Преди хапваше по мало супа или манджичка и плодово пюре ,а сега нищо.Опитах какво ли не ,а за пресни плодове да не говорим-изобщо не иска да си отвори и устата.От известно време ни мъчат и горни предни кучешки и е едно мрънкане от сутрин до вечер .Научи се и да реве нощно време.Много е неспокойна и не иска и да спи.По цяла нощ се разнасяме.Надявам се скоро да пробият ,че не се издържа вече.Ние още не ходим,даже не е и фен на лазенето.Не ,че неможе ,но и е "по -добре"да я нося или да се катери по мен.
Е това от мен.Лягам ,че незнам колко дълга ще е тази нощ.

# 532
Стефи, от опит да ти кажа, че най-добре е да правиш каквото и да е, защото на теб така ти се иска, а не за да доказваш/показваш на някого или да натриваш нечий нос. Излишна загуба на нерви и време. Peace
И браво за оправността!

Моята глезанка също иска да ходи самичка, но понеже си е едно клатещо се патенце й взех коланче за прохождане. Не я държа увисена на него, а само омекотявам падането, ако падне. Все пак всяко падане е важен урок по гравитация, но гледам да й спестя ръбовете.  Mr. Green
Не пада много, но й спестих няколко ожулвания дотук. На мекия пъзел у дома я оставям да си шатри и пада на воля. Новото е, че прикляка на едно място, танцува ли, що ли, много е смешна.

Пие АМ поне два пъти на ден сутрин и вечер и понякога си дояжда с него. Ще й давам АМ поне до три годинки. Т.е. няма да давам обикновено прясно, иначе ще го намаля като количество.
Засега не мога да се оплача от вида храна, който харесва, то е на практика всичко. Каквото ние ядем, веднага иска да опита. Домат, диня, череши, задушени броколи, картофи, зале, всичко. Стига да й давам от ръка от моята чиния. Ако й го направя като порция за нея не ще. И се наяжда с малко де. Няколко хапки и е сита. То си й личи- както беше дръпнала бързо в началото на ДК на годинка беше само 76 см и 9000 кг.
Но с второ дете не се панираш толкова, нали е здрава и расте, всичко е ОК.

# 533
Привет и от мен bouquet
София изкара преди ден някакъв вирус с разтройство и Т. През нощта се събуди с 37,5, после я свали, после пак вдигна. Но до следобяда и после повече нищо. Яде картофи и ориз и й дадох една ампула Вит С. Друго не съм правила, защото повърна Панадола.
Иначе направихме прощъпулника и хвана лекарската слушалка Mr. Green Много сме доволни.
Тя ходи сама по площадките, а аз я дебна, защото лапа всичко и взима всичко. Юзди слагаме заради баща й, че е висок и му е трудно да се навежда. Тя пада, става, тупа ръчичките. Вярно че е на 10 месеца, ама какво да направя, като може сама и иска сама. Прави вече и доста бели в къщи. Спря да пипа цветята, но откри коша за боклук. Той е с въртящ се капак и тя го маха, бута го и хвърля всякакви неща вътре. Сутринта видях, че е хвърлила там шишето си с вода. Аз й го оставих да й е под ръка, за да не се обезводни, а тя го хвърлила ooooh! Добре, че го видях.  Слава богу още не се катери, защото като научи  и това става голямо приключение.
От юли сме на държавната кухня. Заради тях дадох прясно мляко и сега ще дам белтък, че искат да е захранена и с тях.  Дано я яде, че имам купони за цял месец. Доста по-евтина е, а и помня, че кака й много я харесваше. Иначе тя много харесва нашите манджи и все иска да хапва. Вероятно като тръгна на работа през есента, а тя на ясла ще почне да си яде от нашето.
Стефи, евала! Браво на теб. Мъжът ти трябва да се черви от срам, че е оставил и мъжката работа на жена си. Поне ще ти е хубаво и ще ти е приятно да си в къщи. А малката къде спи, че може да става сама? /питам, защото ние имаме легло за нея в детската, но спи в кошара в спалнята и се чудя кога да я прехвърля/.

# 534
  • срещу двата комина :)))
Аз да се похваля, че Сами вече истински си ходи Simple Smile обикаля стаята, вчера подгони котката Simple Smile

# 535
Здравейте Simple Smile
Ние все още не ходим сами, само за ръце, но аз и не бързам. Мая се още за биберона, а времето минава-след няколко дни е рд и ми се искаше да я махна дотогава, но май няма да стане. За празника ще сме вкъщи с близките. Не ми се прави голям рд от сега, а и баткото е след него Simple Smile
Стефи, браво на теб, но да ти кажа, че не си правиш услуга. То се знае, че сме по-оправни, но няма нужда да го улесняваш ТМ. Ние така имахме няколко спора още миналата година, когато се очакваше аз да оправям двете децата и къщата, но бързо сложих нещата в ред-сега мм оправя големия, аз малкия Wink Заключвай стаята с ремонта и навън с децата, сега и времето е хубаво Hug Хайде изчезвам да поспя с малкия Simple Smile

# 536
Браво на Сами👏Ние се мъчим още с коланчето,въпреки че вкъщи като е на спалнята или дивана се пуска и прави по 4-5 крачки.Започна да клика сам,но изправянето без помощ е невъзможно още. Сега вземам храна от частна кухня и съм много доволна от качеството и разнообразимето, но преди Крис ядеше плодове без проблем,а сега върти главата и стиска уста.Дононинчетата обаче много му харесват😉

# 537
Хоупчееееее , честит първи рожден ден на малкия Алекс да ти е жив и здрав и много да те радва  bouquet bouquet bouquet
Честито и на проходилите бебета  Hug

Или , о , аз хич не го правя за да му се доказвам той сам ще го види без да имам такова намерение. Правя ремонта , защото това си е моята къща и го правя за себе си. Също така го правя и защото ме разтоварва и ме прави щастлива и независима от мъжка гледна точка. Утре започвам да боядисвам и до 2 дни съм приключила и ще снимам да ви покажа.

Дидиана, малката спи при нас на спалнята.  Не е защото малката има проблем с креватчето по скоро искам да си я гушкам и да я гледам как спи докато аз заспя. Почна да става много горещо обаче и ще трябва да я места в креватчето.

Излезе ни почивка в Турция края на септември и ще се пътува с автобус и няма да мога да взема малката , а тя много е свикнала с мен и сигурно ще подлуди баба си , но ще трябва да свикне за 10 дни тя да я гледа. Само каката ще вземем тъкмо ще й обърнем повече внимание и на нея , че скоро се оплаквала на баба си , че не сме я гушкали. Общо взето това е от мен и след няколко дни чакайте снимки 😝

# 538
  • Варна, кв. Аспарухово
Хоупче, честит ден ден на Алекс Simple Smile
Да е здраво и весело дете, обградено с много обич.
Търнър, честито прохождане на наборчето.
А, на другите, весела и усмихната вечер покрай малките слънчица.

# 539
Хоуп,честит рожден ден на малкоро порастнало момче!Да ти е жив и здрав и много щастлив!
Днес се прибрахме в къщи и Вики и котката умряха от кеф-тичат от стая в стая с боен вик и блясък в очите.И то преди да му извадя кутиите с играчки даже  Joy В къщи си е най-хубаво Crazy

Общи условия

Активация на акаунт