Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 811
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, сърдечно ви благодаря! За мен сте много специални и винаги ще си бъдете такива. Пиша ви тези редове и очите ми се напълниха със сълзи от радост. Защото знам колко преживяхме, а сега си гушкаме дечицата и те ни даряват с много радост и любов!
Желая от все сърце всички деца да са живи, здрави и щастливи! Не само нашите. Всички!

# 541
  • Пазарджик
Hope, да ти е жив и здрав рожденика!!!😘😘😘

# 542
  • до едно тепе
Хоуп, жив и здрав да ти е. Много да те радва и да е мъъъничко палав. bouquet
Ние РД засега ще си го празнуваме в тесен семеен кръг. На гости сме при родителите ми и тук няма да събирам никой. Надявам се мъжо да дойде,че си е на работа в П-в. Днес обикалях в издирване на торта. Потресена съм от избора,но няма как да си я докараме от другаде. 4 часа в колата и няма да става за ядене предполагам ooooh!

# 543

Привет! Превъзбудена от днешния ден се въртях в леглото, гледах детето и му се радвах и не можах да заспя, та реших да ви изчета.

Силве, Поспаланчо, благодаря и на вас!
Сибилче, да! Вкъщи си е най-най-хубаво!
Стефи, голяма сладка калпазанка е Габи! Имате си първокласно събуждане. Евала за ремонта! Винаги е много хубаво след ремонт.
Търнър, честито прохождане на Самуил! Едва не събудих ММ като прочетох, че е подгонил котката. Голяма веселба ахаха
 Хубава идея за подарък. Ние подарихме на Александър куфар, т.к. си нямаше негов собствен, а и ние пътуваме доста. Пък има и символика - да обиколи целия свят!
Дидиана, браво на София. Ха дано стане един хуманен лекар.

Ние сме добре. Алекс е едно щуро и енергично детенце. Вече съм 2 кг под теглото ми при забременяване. Разбира все повече и вече определено не го приемам за бебе.
Все повече се привързва към мен. Дори да е дошла някоя баба на гости не след дълго идва да ме проверява, ако съм в друга стая и има радостен възглас "А а ааааааа ...", придружен с най-сладката усмивка. Това, обаче, си има и своите сериозни минуси, т.к. не иска да го оставям и за миг сам в стаята. Веднага щом усети, че съм излязла от стаята отива на вратата на банята и започва да тропа по нея и да плаче. Голям трън в очите му е тази врата ахаха. Явно заради сутрешния ми тоалет все там ме търси. И да му говоря отвътре, и да мълча - ефект никакъв. Но съм оптимист, та продължавам да си му говоря хихи Приемам съвети как да го направя по-самостоятелен. При вас как е?

Рождения му ден беше много весел. По принцип по незнайни за мен причини не се радвам особено на моите рождени дни. Тези на баща му ги обожавам. Сега и тези на Александър се присъединиха в графата "Любими". Цял ден ми беше едно приповдигнато, весело, хубаво ... И детето сякаш усещаше , че има празник. Много се забавлявахме, играхме, прегръщахме, смяхме. Вечерта се събрахме с най-близките и почерпихме. Алекс, обаче, беше кривичък. Явно заради емоциите от целия ден се беше уморил. Сега си спинка сладко в леглото, аз го гледам и се радвам, че го имаме ...
Лека, момичета.

# 544
  • София
Хоупче, Честит Рожден Ден и от нас на патерица! newsm59 bigdance2 newsm38 Живи и здрави бъдете! Алекс много да Ви радва! bouquet

И аз като вляза в банята се започва един пев и едно тропане! Не се отделя от мен! Simple Smile

# 545
  • София
И да Ви се оплача: милата ми дъщеричка е болна - зачервено гърло и варираща температура достигаща до 38 градуса. Cry Докторката каза, че е някаква бебешка инфекция, която върлувала в момента - имало деца и с 40 градуса температура. Засега пие Имунокинд, Калциев глюконат, Витамин Ц и Панадол. Слагам и Куул Пач.Ще ги пие до неделя и ако няма подобрение в понеделник ще й се вземат кръв и урина. Сигурно ще се предпише антибиотик. Дано да се оправи час по скоро! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 21:03 от Мария Тереса

# 546
  • София
Хоуп, да ти е жив и здрав Алекс!!  Grinning Heart Eyes bouquet
Мария Тереса, при вас пък бързо безантибиотично оправяне! Hug

# 547
  • София
Мария Тереса, при вас пък бързо безантибиотично оправяне! Hug

Благодаря ти от сърце! Hug

# 548
Хоуп, честит рожден ден и от мен! Hug Както на всички, ти желая да ти е здрав и много здрав. Да е весел, прекрасен и щастлив и да прави и вас такива. Много ми въздейства, това което написа за вълненията и чувствата ти в този празничен ден! При нас нали РД-то е 2 в 1 и вероятно ще се радвам за детето, а не за мен Laughing
Стефи, благодаря за отговора. При мен заспиването на нашето легло е проблем, защото ако не я пренеса тя се бута в нас, топли ни, спи перпендикулярно и ни рита. А започва да не иска да си спи в леглото и като я пренеса се буди и иска пак да дойде. Ще мисля как да се справя, а на теб да пожелая да ти стане много хубаво в къщи и да си изкарате прекрасно на екскурзията. Да се разнообразиш, да си починеш и да се отърсиш от неприятностите.
Мария Тереса, дано бързо оздравеете и да не се стига до АБ.

# 549
Момичета,сега качвах снимки от РД на Вики във фейса,ама и тук ще сложа една.В албумчето ме мързи да качвам сега.

# 550
Ей, страхотен бонбон! Много е сладък! 1000 лайка Laughing Да е жив и здрав и все така чаровен!

# 551
  • София
Юхууу, ех, че сладурче! Grinning  Heart Eyes Да ти е жив и здрав, Сибил bouquet!

# 552
  • Варна, кв. Аспарухово
Честити годиначета на Гангбг и Кристин за вчера Simple Smile
Честито и на днешните 3ма рожденници.
Да са много усмихнати и весели дечица  Hug
Ние имаме гости и от вчера сме на плаж маратон. Вече съм на ръба на изтощението, но пък на Венци му харесва.
Сибилче, много е готин мъжагата Wink

# 553
Благодаря момичета  Hug
Вики пак влезе във фазата "ако мама излезе от стаята,ще рева и ще се тръшкам,докато се върне",дано скоро премине Praynig
Незнам дали споменавах,но за РД му взехме пясъчник...в апартамента Crazy Голям кеф е.Ще пада чистене  Joy Сложихме го,заедно с люлка,която също му е подарък,в детската стая и стана като площадка  hahaha
Стаята му не е ремонтирана още,до преди дни я ползвахме за склад.Сега разчистихме и го пускам да се наиграе,през останалото време е затворена.Стените са на шпакловка само,а и няма подова настилка а сме сложили един мокет на бетона,колкото да има нещо временно.Дано скоро и там да оправим,за сега няма пари за всичко  Tired

# 554
Благодарим, NadkaGD, качих снимки в албумчето на рожденика и тортата, правена от мама.
Сладурчо Вики!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт