. И не съм сигурна,че изобщо ще ми позволят да забременея пак. И годинките ме притискат. Ако ми дадат да забременяване и се престрашим ще трябва да ги посгъстим. Не ми се ражда след 40

даже вече нямам претенции за пола
. Да са ви живи и здрави бебоците 

Пускам го пак на земята,той се влачи по мен и в момента в който спра на едно място,почва да се катери по краката ми,спи му се,залита и пада,удря се,пак реве,пак се изправя и почва да се катери,щипе ме....
) 76 см.(+2 см.). Добре си хапва момчето и се отразява в кг., а за височината вече взе да стига с ръчички от пода до по-навътре отгоре на масата и дърпа и бута всичко. Последен Синфлорикс, дадохме кръв и урина, този път беше обратно- с урината се справихме бързо, но голям рев удари на вземането на кръв, може би, защото му наближаваше времето за сън.
за няколко дена, супер на вкус се получи, украсата- не толкова професионално, но ефектно, в албума са снимките.
Абе направо да ти изкарат акъла.
Бебка има стомашно - чревен вирус, но го кара много тежко.
Доки каза, че в неделя спокойно ще можем да си направим кръщенето.
Не мога да го затворя някъде, така че да не го пипа, защото е голям. Като се добере до банята пък или отива да бърка в канала или вади дрехите от коша за пране. Двата долни рафта на нашия гардероб са кочина, защото тя редовно изважда всички дрехи и ги хвърля на земята. Пак добре, че не ги хвърля тях в кофата, де 

Знаеш за лечебната хумана,чая от шпки,оризова вода и диетата. Повече течности и дано бързо да преодолее вируса
. Днес видях изпълнение като това, за което пише Сибил. Накрая не издържах и за да не си изпускам нервите пред детето, излязох в коридора и ритнах вратата на спалнята. Не ви препоръчвам да си изливате безсилието така. Болезнено е.
)Препоръчани теми