Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 809
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Мария Тереса,ако се наложи влизайте в болница. Мойта там се оправи бързо. И аз имах страх от болницата, но след като видях колко бързосе подобри съм на мнение, че ако трябва пак ще вляза. Ако помните преди коледа бяхме за ентеро вирус. Влязохме в петък вечерта, през нощта беше последното изхождане и следващото вече нормално в неделя около обяд. Иначе лечебната хумана може течна за пиене през шише, но може и на каша да я правиш. В болницата я лекуваха с амикацин и хидрасек. А също и храната беше само моркови. Сестрите казваха, че няма да я изпишат докато не започне да изхожда моркови. Те обирали токсините.

П.п. може и да няма братче. Имам два отрицателни домашни теста и записан час за четвъртък. 50:50 съм дали искам или не. Малко ми е рано след секциото, но и ме е страх, че няма да знам как да разделя обичта си към две дечица. А пък от друга страна много обичам децата и принципно съм за голямо семейство с 3-4 дечица. Е при мен няма как да стане, защото много късно започнах.

# 571
  • до едно тепе
Любовта към двете деца не се дели. Аз всяко си го обичам безгранично. Те са страшно различни като характери и развитие. Моите са с 3г и 6м разлика. Идеална е според мен. Това обаче всеки си го чувства различно. Аз искам още едно. Обаче ме тресат едни съмнения дали няма да изперкам съвсем hahaha. И не съм сигурна,че изобщо ще ми позволят да забременея пак. И годинките ме притискат. Ако ми дадат да забременяване и се престрашим ще трябва да ги посгъстим. Не ми се ражда след 40 Crazy

# 572
Мина и нашия рожден ден. Благодаря на всички за пожеланията. Уж в тесен семеен кръг и пак народ ooooh! Grinning
Моите са с 4г. разлика. От моя гледна точка е ок, но за децата е по-добре да е по-малка, д са си по-близки. Но аз мислех на мен да ми е удобно, затова изчаках толкова. За трето не мисля, но знае ли се....ще си поживея пък може по-натам един изтърсак след 35 Simple Smile даже вече нямам претенции за пола Joy

# 573
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте,
попропуснах два дни рожденници  Whistling. Да са ви живи и здрави бебоците  bouquet
Нали съм от морето и се почна с гостите. Много е хубаво, но и доста уморително.
Да се похваля, че успях да приключа всички приготовления за РД и кръщене.
То при нас, не че ще е претенциозно, но все пак рокля за мен, риза за ММ (който наддаде 10 кг откакто съм родила), торти, пити и т.н.
Много се вълнувам и вече нямам търпение. Много обичам рожденни дни, а сега е и на любимото ми същество.
Много благодаря, че споделихте за разликите при децата. Още се чудя, но май ще е мечка страх, мен не и от есента ще почнем да правим братче/сестриче на Венцито Simple Smile

# 574
И аз винаги съм мислила за поне две дечица.И за разликата се чудех,благодаря за мненията Hug
Но май още ми е рано за второто Crazy
Има дни в които съм почти навита,но има и дни като днешният,в които си мисля-Още едно бебе!?!За нищо на света!Никога повече! Crossing Arms
Вики не е спрял да мрънкя и реве от сутринта,изобщо не е спал-пак.Сутринта се започна още като отворих хладилника за мляко за кафето.Завря се вътре,аз го извадих и настана драма,рев,тръшкане,сълзи и сополи.Един час рева за проклетият хладилник.После му взех от ръцете джапанката ми,която някак беше докопал и се канеше да гризе-пак драма.Вече му се спи,та едва държи очите си отворени,но като го сложа да легне започва истерични крясаци,как още никой не се е обадил в полицията направо WhistlingПускам го пак на земята,той се влачи по мен и в момента в който спра на едно място,почва да се катери по краката ми,спи му се,залита и пада,удря се,пак реве,пак се изправя и почва да се катери,щипе ме....
Взимам го на ръце да го гушна-не!Избутва се с ръце и крака и пак реве,ще го изпусна.
В крайна сметка се евакуирах на терасата с кафе ицигара,да прави каквото ще диването.Не мога да му угодя по никакъв начин Crossing Arms
Има ли и други такива?Как издържате да не изперкате и да не се метнете през терасата след цял ден слушане на истеричен рев?

# 575
Здравейте, мами, днес затишие при рождениците!
Днес бяхме на консултация, на кг.сме 10.400 (+0.400), и на височина ( а не на дължина, както до сега  Simple Smile) 76 см.(+2 см.). Добре си хапва момчето и се отразява в кг., а за височината вече взе да стига с ръчички от пода до по-навътре отгоре на масата и дърпа и бута всичко. Последен Синфлорикс, дадохме кръв и урина, този път беше обратно- с урината се справихме бързо, но голям рев удари на вземането на кръв, може би, защото му наближаваше времето за сън.
Забравих да кажа, че 2 в 1, РД + кръщене се оказа добра комбинация. Имаше обаче рев в църквата, събрахме се после в механа  на голяма маса на открито, имаше подаръци, играчки, балони. Тортата прави мама  Peace за няколко дена, супер на вкус се получи, украсата- не толкова професионално, но ефектно, в албума са снимките.
Един от подаръците е този:     http://lorelli.eu/produkti/p-trikolka-b302a-1005009.html.    чудим се от кога ще може да я използваме, защото на него не му се стои седнал.
От няколко месеца при малкия забелязваме, че едното око се криви много леко на вътре, не постоянно, но все пак се забелязва, лекарката каза,че до 3 г.е нормално и не ни даде направление за очен, има ли други дечица така?

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 16:10 от Кристин_

# 576
  • София
Детето няма анемия - просто на някоя лаборатория апаратите са стари и няма кой да ги смени. Направихме нова ПКК в длуга лаборатория и резултатите са просто прекрасни. Hug Абе направо да ти изкарат акъла. #Cussing out Бебка има стомашно - чревен вирус, но го кара много тежко. Sad Доки каза, че в неделя спокойно ще можем да си направим кръщенето. Rolling Eyes

# 577
  • до едно тепе
Кристин на моите и на двамата са им леко събрани очите към носа. Предполагам си е физиологично. При баткото имаше леко кривене и го чакахме до 1,6 да се коригира. След това за наше успокоение го водихме на очен. Та очната ни обясни как да го гледаме, за да видим дали наистина има кривене. Става се на едно ниво с детето срещу него и се опитва да му се привлече погледа нагоре,надолу и в двете посоки в страни. Така се проследява дали двете очи се движат успоредно или не. Така ни накара и да му правим упражнения и след 20 дена на вторичния преглед дори това съвсем леко кривене,което се ,забелязваше само понякога изчезна напълно. Опитай сега с този тип упражнения. За детето си е един вид игра, а е полезно за очичките им. Играчка или нов интересен предмет вършат идеална работа.  Peace

# 578
  • Варна, кв. Аспарухово
Днес цели четири рожденника Simple Smile
Весел и усмихнат празник. Здрави и послушни малки мъже  Hug
А аз чакам Венци да се събуди. Чак се чудя какво става, че той става между 6:30 и 7:30.

# 579
Сибил, спокойно това се случва на всички предполагам. Аз вече се опитвам да не се нервирам /не че се получава винаги/. Има си дни, в които се събуждат с дупето нагоре. А София съм я забелязала, че ако не легне навреме или се събуди по-рано и става такава. Следобедният сън понакога е кошмар. Ни иска да заспи, ни да я оставиш да си играе още, защото мрънка и се влачи след мен да я гушна. Имало е случаи да заспи чак към 7,30 и да спи 40 мин.
Да не ви разправям какви ми ги върши в къщи - значи всичко, което добара се хвърля в коша за боклук/той е с въртящ капак/. Какво ли не вадя от там - шишета, дрехи, играчки ooooh! Не мога да го затворя някъде, така че да не го пипа, защото е голям. Като се добере до банята пък или отива да бърка в канала или вади дрехите от коша за пране. Двата долни рафта на нашия гардероб са кочина, защото тя редовно изважда всички дрехи и ги хвърля на земята. Пак добре, че не ги хвърля тях в кофата, де Laughing Лошото е, че проявява интерес и към тоалетните и скоро очаквам и там хвърлени неща. Crazy
За очичките - и Габи кривеше едното, но го израсна.
Честит Рожден Ден на малките бонбони, които празнуват днес! Живи и здрави, весело детство и щастлив живот!

# 580
Честит рожден ден на рожденниците днес  bouquet

То при нас проблема е,че почти всеки ден е така-с дупето нагоре.Около месец се беше укротил,даже се случваше и да спи денем.Тъкмо се почувствах добре и сега пак се почна с ревовете.Ама имам надежда че ще мине.

Мария Тереса,бързо оздравяване на малката душичка  Hug

# 581
  • Пазарджик
Здравейте и от нас!
Тези дни щях да пиша да се похваля,че започнах организацията на РД,ресторант,гости всичко е уредено и пак ни връхлетя вирус.от снощи е с р-во и температура.Сутринта даже и повърна.Бяхме при док и тя направо ни каза за болница.Аз отказах,но с уговорката,че ако повърне пак отиваме направо с багажа .Док настояваше да останем ,защото във вторник ще излиза в отпуск и ако сме на домашно лечение ще се възтанови по -бавно и трябва да ни остави на нейн колега.Надявам се да се оправи и да не се налага болница.
Толкова ми е болно и криво,защото предния път когато влязохме в болница беше точно след като си поканих гостите на погача(за 40дни)така и след това и не направихме.Сега точно подготвих рд и пак за болница.Направо нямам сили нито физически нито психически.
Притеснявам се дали направих правилния избор....

# 582
  • до едно тепе
ЧРД на днешните рожденници bouquet
Силве правилния избор за кое. За болницата ли. Синковец беше на 4,5м 20 денас разстройство. Незахранен. Можех да давам само лекарства,нищо друго,дори хуманата,защото беше на кърма само. Не сме влизали в болница. Там ще се стресира повече и специално за разстройство ако не е продължило няколко дни не бих си вкарала детето в болница. Да не говорим пък там какво може да пипне допълнително ooooh! Знаеш за лечебната хумана,чая от шпки,оризова вода и диетата. Повече течности и дано бързо да преодолее вируса Hug

# 583
  • София
Честити нови рожденденничета! И ние минахме на шести, закръглихме годинката и умножихме ината Grinning. Днес видях изпълнение като това, за което пише Сибил. Накрая не издържах и за да не си изпускам нервите пред детето, излязох в коридора и ритнах вратата на спалнята. Не ви препоръчвам да си изливате безсилието така. Болезнено е.

Силве, Мария, да ви оздравяват дребчовците! bouquet

# 584
  • Варна, кв. Аспарухово
Ч.Р.Д. на Даниел и Боряна Simple Smile
Гледам в юнската тема доста непроходили деца. А ние вече сме с обелени колена и на площадката му казаха, че се катери и промушва като маймунака (добре, че не съм докачлива  Joy)
С какво третирате рани. Аз взех риванол да не му щипе. Дано да позаздравее малко, че на кръщенето ще е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт