Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 808
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Я и аз да се разпиша, че се забравихме Simple Smile
Мина ни рд-то преди 2 седмици. Сякаш още не мога да си почина! Чистене, пазаруване, готвене, организиране... Следва кръщене след 1 седмица, но там сме в заведение и пръста не съм си помръднала. Мисля занапред така да празнуваме 😁
Буболечката ми тамън се пусна преди повече от месец, около рождения ден махнах коланчето и сам правеше 3-4 крачки и сядаше на дупе. И изведнъж тотално отказа да ходи- ако го пусна сяда и лази. Бях против бебе да лази навън. Е вече не съм ха ха Simple Smile Други връщащи се към лазенето има ли?
Ииии преди месец се отби момчето само. Спести ми доста размисли и страсти, мислех догодина да я вършим тази работа.
Хайде прохладен ден на всички и здрави и тихи бебоци Wink

# 586
  • срещу двата комина :)))
здравейте и от мен, днес бяхме на ДК - 10,600 кг (+100гр )и 78 см, тук не е мръднал.Докторката ми каза всичко да му давам да яде, освен мед, шоколад и ядки. Също така да си остане вечерята мляко поне още няколко месеца. Даде ми направление и за кръв и урина, както и август ще правим ваксина  Peace

# 587
А на мен пък ми казаха да му давам по лъжичка мед   Rolling Eyes Наистина всеки казва различно.Иначе без шоколад,ядки и сол.

# 588
Сибил, и мойта се тръшка и реве за всичко. Не се и оптвам да й угодя. Започнах да я оставям без да й обръщам внимание и спира бързо, даже започва да се закача и смее. За меда са ми казвали, че ако и двамата родители нямат алергия от мед, то и детето няма да има. Незнам доколко е вярно. Но то май бутулизма е по-вероятен.
Кристин, Ани и тя криви едното оченце. И то това, което отвори по-трудно, заради голмите бузи. В началото кривеше и двете. Надявам се да го израсте и това.
Силве, Мария Тереса, как са децата? Бързо да оздравяват.
Някой писа (акъла ми ник'къв го нема) за лазенето навън. Само трябва да се осигурят наколенки. Аз отдавна се примирих с това и Ани лазеше на детската площадка повече от месец.

# 589
Здрaвейте момичетa, не пишa, но редовно ви четa.Честито нa рожденничетaтa,дa сa здрaви и дa рaдвaт всички нaоколо.Ние рaстем глaвомомно, 3ти чифт от пролеттa сменям обувки, чудо е!Некa зa товa се дaвaт пaри не зa лекaрствa.Моят син нaбързо проходи и се пуснa последнaтa седмицa нa 10тия месец и сегa е опaсен бързaк, много мислех с тоя моя болен кръст по няколко месецa кaк ще го придържaм , a то лесно и бързо стaнa, зa мой късмет.Много се рaдвa дa обикaля стaите и особенно любимaтa кофa зa боклук.Не искa дa седи в количкaтa и в чудо съм се видялa, a зa люлки е кaто рaдaр.Рожденния ден в крaя нa месецa съм го оргaнизирaлa, дaно е послушен и се получи добре.Инaче е здрaв зa сегa, питaнето ми е ще дaвaте ли преди морето пробиотици, зa дa не лепнaт нещо мъниците или ще кaрaте нa късмет?Aз смятaм дa му готвя и тaм, не е зaписaн нa кухня, зaщото си е хaмaлогия зa мен дa я взимaм и мисля кaк зa 1ч дa стигнa и клaсирaм зa кухнятa, a и той яде всичко.Още не съм вкaрaлa цяло яйце и прясно мляко, вие въведохте ли?Хубaвa вечер и приятни рaзходки!

# 590
  • Пазарджик
Здравейте!Честит Рожден Ден на всички празнуващи и празнували вече!
Ние сме по -добре.Изхожданията се пооправят вече.Не е повръщала и няма температура .За съжаление отказва морков и по -бавно ще се възтанови.От вчера хапва малко диетична попара.Опитах да и дам и картофче ,но отказва.Незнам дали съществува по-злоядо дете от моето.Тя е почти на годинка и трябва да яде всичко,а тя си иска само ам и друго не признава.Док каза да не ходим на проверка ,защото е вирус  и ще отмине (ако не се влоши и влезем в болница)но в понеделник мисля да я заведа и да поразпитам за някакви витамини за да я подсилим.
Има ли други злояди и как се справяте?

# 591
Силве ние също сме злояди.Изцяло на кърма е и неиска друго да яде.В чудо се виждам.Какво ли не съм пробвала,но повече от 4-5 лъжички не изяхда.

# 592
  • до едно тепе
Злояда ми е. Трябва да е мнооого гладна,за да яде нещо. И то хапва 2-3лъжици и почва да плюе. Занимавам я, пея, давам и някоя играчка на батко и та да я понахраня със 170-180 гр. Повече не успявам. Иначе не отказва да суче всякога Laughing. И вода не пие. Дай и печена ябълка- действа запичащо,а може и да и хареса Peace При този тип вирус си отказват по принцип да ядат и не трябва да се насилват. Когато се почувстват добре сами си търсят храна. Ден два на течности нищо няма да им стане. Rolling Eyes

# 593
  • София
ganbg, бебка е по - добре, но на моменти ми вдига Т от 37,2.  Cry Утре ще я водим при педиатърката.

Вече си имаме християнче! Да ми е жива и здрава! Heart Eyes

# 594
Мария Тереса,радвам се че сте по-добре,дано скоро съвсем се оправи  Hug И честито християнче bouquet
Днес към 18ч. реших да изведа малко Вики да си поиграе на близката площадка.Ей,само камъчета и пясък го интересуват.Нито иска да го водя да ходи,нито пързалки,нито топката.Като го извадя от количката и сяда и почва да си търси камъчета  Joy Да,ама беше пълно с фасове и все тях хващаше Sick
Натовари хи го пак на количката и отидохме на площадката пред блока.Там изобщо не спрях  Sick Sick Sick Толкова боклуци имаше че направо не може да го пусна и за една крачка.И фасове,фасове,фасове,все едно пепелници са изсипани хиляди.Такова чудо не бях виждала.
Прибрахме се и го пуснах в пясъчника му,който е в къщи,да се наиграе на воля,без боклуци!
Много е тъпо така,защото само се вози в количката.Не може да си поиграе навън.Освен когато го водя в парка,на 25мин. в едната посока...

# 595
  • Пазарджик
Опитах и с печена ябълка и не иска.Тя си е злояда попринцип.Никога не е яла повече от 150гр пюре/супа и то с хиляди уговорки,песни,реклами и какво ли още не.Даже май само веднъж изяде толкова.Ужас е.
Иначе хубавата новина е,че изяде 5лъжички попара......реве ми се от безсилие.....

# 596
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте,
много весело изкарване на рожденните дни на Крисиян и Самуил, че утре едва ли ще ми е до писане. Да са жизнени и енергични младежи и много да слушкат Simple Smile
От мен толкова ,че днес с Венци чистим из нас. Голям кеф копчето за събиране на кабела на прахосмукачката Simple Smile Дано утре да не се избият приятелчетата, че 8 парчета едва проходили бръмбазъци ще са ни гостите.

# 597
NadkaGD, благодаря за пожеланията.Весело и безаварийно 😀изкарване и на вас и на Самуил!Страхотен и незабравим празник ви желаем с Крис!Нас ни тресе предрождена треска😁

# 598
  • София
Мария Тереса,радвам се че сте по-добре,дано скоро съвсем се оправи  Hug И честито християнче bouquet
Днес към 18ч. реших да изведа малко Вики да си поиграе на близката площадка.Ей,само камъчета и пясък го интересуват.Нито иска да го водя да ходи,нито пързалки,нито топката.Като го извадя от количката и сяда и почва да си търси камъчета  Joy Да,ама беше пълно с фасове и все тях хващаше Sick
Натовари хи го пак на количката и отидохме на площадката пред блока.Там изобщо не спрях  Sick Sick Sick Толкова боклуци имаше че направо не може да го пусна и за една крачка.И фасове,фасове,фасове,все едно пепелници са изсипани хиляди.Такова чудо не бях виждала.
Прибрахме се и го пуснах в пясъчника му,който е в къщи,да се наиграе на воля,без боклуци!
Много е тъпо така,защото само се вози в количката.Не може да си поиграе навън.Освен когато го водя в парка,на 25мин. в едната посока...

Благодаря ти от сърце Сибил! bouquet Дари е вече по - добре!

Ние се събираме с другите майки от квартала в близост на един площад с детска площадка, където също е ужас от фасове, бирени шишета и всевъзможни други боклуци. Sick

Детето днес направи опити за първите си самостоятелни крачки, но нещо не й се получиха както трябва. Rolling Eyes

Честито на днешните рожденници - Венци, Сами и Криси! Да са живи и здрави и много да радват родителите си! newsm59 newsm38 bigdance2

# 599
Честит Рожден Ден на всички малки рожденици, от днес и от последните дни! Да са живи и здрави, много щастливи и да имат весело детство.
И на нашата площадка има много боклуци. Давам й да ги взима и разглежда, но не и да ги лапа. Тя, разбира се, опитва и то многократно. Mr. Green Иначе много си играе с топки и с тези търкала, които държат в ръчичка и бутат.
Не знам дали ви похвалих държавната кухня. Много съм доволна. Яде без проблем, даже вече не иска частната. И си изяжда и трите яденета. Само че като не работят през август пак ще трябва да се върнем към частната.
Весели дни на всички!

Общи условия

Активация на акаунт