Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 807
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Честит Рожден Ден на всички малки рожденици!  Да са живи и здрави, много щастливи!
Нашия РД мина що-годе добре, в тесен семеен кръг, а снимки ще кача тези дни в албума, че тук ми е мн трудно.
Сибил, моя младеж е същия- голямо мрънкане ако не съм на 15 см от него, ама и да го оставя не спира да реве, в чудо съм се видяла.
Stefyyyy ти още ли си в Бургас?
Pepilota 123 вчера водих малкия на детски гастроентеролог, че ни е проблем ходенето по гол.нужда и каза белтък и пр. мляко след 1,5 г.,сега само по 1 жълтък през ден.Мед, ягоди,шоколад и т.н. след 3 г.
За второ дете и аз искам, ама като знам колко трудно стана Вики и ако тр. пак да чакам 3-4 год.....ехеее аз на 40 ще раждам. Трудно ще ми е с 2 деца, че го гледам сама, къщата и тя мен чака, нямам 30 мин дори да опъна крачетата 😕
Офффф Вики пак се събуди рано, до довечера ще е ужас пак, навън е мн горещо, ама може и да го заведа на плаж сега и там да го нахраня.😤

# 601
  • Пазарджик
Здравейте,мамчета!!!
Да се включа и аз-добре сме,иначе нищо ново.Кучешките зъби я мъчат повече от месец и не пробиват.По цяла нощ се мята като риба на сухо.
За два дни сме на морето.Малката е като жаба.Реве и мрънка ако я изкараме.Даже иска лазейки по цялата ивица сама да влиза във водата.
Ако има някоя мама по морето да се обади☺

# 602
Здравейте момичета  Hug как сте надявам се добре.
Ние се прибрахме вторника от Бургас. Нямаше с кой да ходя на плаж и ме беше страх с 2 малки деца да не ми откраднат парите и тел от плажа когато влезем във водата. ММ когато дойде да ни вземе отидохме на плажа и познайте какво стана. Бях падарин на кърпите и чадъра  #Cussing out ММ влезе с децата в морето и викам са тъкмо ще се по пека и след 3мин ми води Габи да я пазя. Тя реве и тича по плажа да отиде във водата аз я гоня , тя пак реве.... Ужас!!! Криех я на сянка че не бях взела нищо за мазане и след около 30,40 мин се сетиха да излязат от водата , а аз вече бълвах пепел и жупел. Само казах тръгваме си, а той с цялата си наглост ме пита защо?! Това беше първия и последния ми плаж по семейно втори път няма да повторя!
Като цяло си починах обаче. Беше ми много тихо и спокойно. Децата ме слушаха. Правехме си разходки. Децата играеха с братовчедите си и им беше забавно.
Когато се прибрах ме чакаше не съвършения ремонт и куб багаж за оправяне. Мивката пълна, хладилника празен. Вчера успях да приключа с ремонта и с почистването. Има тук там да до бърсвам прах , но утре или др ден има време не бързам за никъде.
С ММ се скарахме онзи ден много лошо. Падна ми пердето и бях откачила.
Скрит текст:
една негова колежка си позволява да ме обижда и аз нищо не мога да направя , защото съм щяла да го изложа  #Cussing out той също нищо не прави по въпроса да ме защити  и аз просто трябва да търпя. Направо откачам като се сетя. Никога не съм позволявала някой да се държи толкова надменно с мен и да ме обижда по най грозня начин.
На ММ му казах да я уволни защото търпението ми не е без гранично и ще отида и ще я смачкам просто и хич няма да ми пука че ще го изложа. Уж ми е обещал та ще видя да ли ще си спази обещанието или пак ще ми падне пердето и ще я правя ваденка. За сега съм се кротнала и чакам пък ще видим.

Иначе сме добре. Габи има 2 нови зъбчета и май са тръгнали още ,защото по цял ден реве. Не иска да яде ,ядосва ме и се тръшка. Спи не спокойно. Нещо я тормози и мисля , че са зъби пък ще видим.
Рожден ден , хич не ми се прави. Убиха ми желанието тези проблеми. Искам да изляза с приятели и да се напия Ха Ха. Ще измисля да почерпя вкъщи нашите и ако съм в настроение може с мойте приятели да изляза и да пием по нещо.
Днес исках да ходя да играя волейбол , но няма кой да пази малката и си останах вкъщи. Нищо де и утре е ден
Ох май много дълго стана. Извинявам се ако имам много правописни грешки пиша ви от тел.
Честито на рожденниците да са живи и здрави и много да ви радват  Hug bouquet
Това е от мен , че се олях в писането. Целувки и прегръдки на всички  Hug

# 603
Стефи  Hug
Тия мъже са за бой понякога Crossing Arms Как така не те защитава!Лесно му е да не влиза в конфликт,но не е правилно.Но ти пък си силна и ще се оправиш с всичко!
Вики днес стана на година и месец.Имам чувството че изпускам всичко,толкова неща искам да правя с него,а ежедневието ме повлича и все си казвам-утре.Например исках на годинка да му направя пак отпечатък от краче в глина,ама то мина   Embarassed
Иначе научи нови неща и много му се радвам-маха за чао,реди си кубчетата и др.То някои бебета отдавна ги правят тези неща,но той сега почна.Много ми е сладък!И ревлив.Ама пък сладък hahaha
Пак имаме среднощни драми със зъби,вече две нощи.Дано скоро мине.Снощи рева без прекъсване,истерично,час и 40мин.Дадох малко нурофен накрая и се успокои.Иначе пие дентокинд и мажа и с гел,ама...

# 604
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте,
Честит Рожден Ден на дечицата от последните няколко дни  newsm59
Аз се загубих тези дни, но рожден ден, после кръщене и днес годишнина от сватбата.
Изобщо празници да има. Венци е страшно послушен и поспалив тези дни. Явно го уморихме от гости и празненства.
Днес му изби 6тото зъбче и ходихме да го набодат за годинката Simple Smile
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13726817_102065469 … a&oe=5820B2B0
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13681021_102065197 … 7&oe=57F33827

# 605
  • срещу двата комина :)))
Здравейте и от мен, и ние от празници нямахме да време да се включим Simple Smile честит рожден ден на всички дечица  Hug

нашият рожден ден мина много спокойно, бяхме само най-близките, правихме го при моите родители в Самоков, че тук ни е много малък апартамента, а и беше адска жега. Сами беше много щастлив, а и получи много нови играчки Simple Smile И той е с 6 зъба и вече си ходи много уверено. Тези дни ще ходя да му правя кръвните изследвания, дано всичко е наред.

Скрит текст:

# 606
Ауу,много сладки порастнали момчета Венци и Сами  Heart Eyes
И ние днес бяхме на преглед и ваксина.Следващият път след три месеца.Вики е качил 100-тина грама и 1см. 9 600 гр и 76см.
Преди малко заспа,да не повярва човек Mr. Green

# 607
Много са ви сладки дечицата, да са ви живи и здрави! Ма те са си големи мъже вече. Много хубави торти, предполагам, че и те са опитали по малко от тях. София е много смешна, защото като иска да опита и тя от нещо, което ядем, идва и вика "Ам". И дори и да не е като за нея трябва да хапне поне малко.
Нашите шест зъба не са се променили, а и то е рано още. Но ги мия всяка вечер и внимавам да не ми гризне пръста, че все опитва да захапе. И като свърши сладкото от пастата и вече не отваря устата. hahaha
От няколко дни иска тя да бърка с лъжицата в чинията. Ама като й я дам и прави мазало. Кака й на около годинка и два-три месеца за първи път яде сама и се омаза на невъзможни места. Дано й мине тоя интерес засега пък есента в яслата да се упражнява.
Хубави дни на всички и весели празници на рождениците!

# 608
Мамчета и пораснали бебчовци, днес нашето слънчево момче стана на 1 година. Отпразнувахме си го само петимата, като съчетахме и прощъпулник. Стельо си върви доста стабилно и ще става лекар/хвана термометъра/ . Ех, че бързо отлетя времето! Честито на всички рожденици до днес и весели празници на предстоящите!

# 609
  • Варна, кв. Аспарухово
Ni4onka, Честит Рожден Ден на Стелко Simple Smile
Много щастлив и успешен да стане (особено пък щом и лекар ще става :p)

# 610
Здравейте момичета,не пиша често,но ви чета редовно.
Направихме иследванията за 1 г и се оказа ,че хемоглобина ни е нисък.
Някоя мама да сподели какво ви исписаха?
На нас днес ни исписаха Малфофер соф,ако може мнения

# 611
http://apteka.framar.bg/13002127/малтофер-капки-30-мл
Това сме пили за хемоглобин. Аз съм го пила за мен на хапчета. Не е много силно не вдига хемоглобина много бързо и предизвиква запек. То май всички лекарства за хемоглобин предизвикват запек.
Повече месце и зеленолисни и ще се вдигне.
Честито на рождениците да са живи и здрави и много да ви радват  bouquet

# 612
  • София
Честито на рождениците и от мен! Нека да бъдат живи и здрави и много да радват родителите си! bouquet Hug

# 613
Ние от хемоглобин 102 на 6м сега е 96. Педи каза 2-3м да пробвам с храна и ако не се повиши ще изпише нещо. Общо взето наблягама на телешко, спанак, чушки, елда, сок от цвекло и морков. Пък дано помогнат.

# 614
  • София
Честит Рожден Ден  newsm59 newsm38 bdbaloni на Ивета на Бела Белисима - пожелавам Ви много здраве и благодат! newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт