Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 802
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Честит Рожден ден на Ивета! Да е здрава и да расте усмихната и щастлива! А мама Бела да й се радва и да се гордее с нея. bouquet
Мойта гарга става все по-голям началник. Пищи като иска нещо, а не й го давам и по цял ден върви напред назад и нарежда нещо. Баща й вика, че говори на японски, защото е точно такова отсечено и сърдито както говорят японците Laughing  Laughing Иначе вика Ам като иска да яде и няма вариант някой да яде сладолед в нейно присъствие. Щом иска да яде, трябва да дава и на нея. /а аз се чудех защо ми се яде сладолед като бях бременна, при положение, че всъщност не обичам толкова Crazy/ Като види куче и веднага го сочи и вика ба-ба. И естествено иска да ходи до него и да го пипа.
Много обича да четем книжки с животни. Тя ми показва с пръстче и аз й казвам как казва животното. Правим си и чай и го бъркаме с лъжица и храним едни бебета с биберони. И е много смешна как ни имитира да говорим по телефона. Взима го и си го слага на ухото и вика "да" и почва да бърбори. Шоу по цял ден Simple Smile

# 616
  • София
Честити юлчета-лъвчета-годиначета! bouquet Heart Eyes

Дидиана, все едно нашето шефче описваш Laughing.

# 617
  • София
Честит Рожден Ден на моята Божидара! Да бъде жива и здрава, много щастлива, с късмет и всичко най - най! newsm38 newsm59 bigdance2

Честит Рожден ден и на малката Габриела! Пожелавам всичко най - хубаво да се случи в живота й и много да радва родителите си! hbday baloni happy bd

Ха добро утро на всички мами!  CoffeeАз съм на линия, тъй като бебка се събуди с плач и едва я приспах! Венците  са й страшно много подути и скоро май ще се сдобием с нови зъбчета. И на всичкото отгоре отново се е подсякла отдолу, при това доста. Общо взето всичко това я боли и дразни. Confused

# 618
  • Варна, кв. Аспарухово
Честит Рожден Ден на вчерашната рожденичка - Ивета Simple Smile
Честит Рожден Ден и на Божидара и Габриела за днес.
Ей, много моми са се събрали. Да растат весели, щастливи и много красиви госпожици и да слушат мама и тати Simple Smile

# 619
Ей и нашия ред дойде да почерпим виртуално за първия си рожден ден

Честит рожден ден на патерица на малката Ивета на мама Бела  newsm59 nbirthday newsm38

Честит рожден ден и на Божидара с която сме си наборчета и весел празник на мама и тати  newsm59 ura cook party041

Да са ни живи и здрави дечицата , а ние да им се радваме и да ги обичаме все повече с свеки изминал ден  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=sNmp0hpTVsQ
ето и поздрав от нас  Gift party023 cook newsm38 party041 ura Tada newsm59

# 620
  • София
Здравейте на всички!

Честити рожден ден на принцесите на  Стефи и Мария Тереса!  newsm59

Честита 1 годинка и на всички други дечица! Нека бъдат здрави и да имат щастливо детство!

Благордаря на всички,които ни честитиха празника  bouquet

Изкарахме добре рождения ден,само дето нямаме много снимки и ме е яд,  но здраве да е!

Отдаваме се на плаж и заслужена почивка!

Малката е голяма сладурана, спокойно дете е.Нямаме зъби и не ходим ... Други такива дечица има ли  ? Party

Но пък казва като има "АК" и успешно сяда на гърне. Хапваме почти всичко вече,без разни боклуци и снаксове. Продължавам да й готвя и не ми пречи, то скоро ще мине и на обща храна най-вероятно.

Исках да питам разни работи,но ги забравих  Crazy

Желаем ви хубави летни дни!  grinning039

# 621
Честит рожден ден на днешните годиначета! Честит да е и на тези от последните дни!
Ани днес има имен ден! Не е много известен и ние се чудим дали да го отбелязваме. Но пък да ми е жива и здрава.
Дидиана и моята е същата. Бърбори си на нейния език. Ама като протестира ги нарежда едни...като възрастен човек. Само дето още не й разбираме. От два дни като види куче на улицата казва ба-ба (като че ли има и едно У накрая, но се губи малко). На котката при майка казва ау-ау, М-то го изпуска. Понякога, за я яде й позвалявам да държим лъжицата заедно и като хапне казва АМммм. Друго разбираемо още няма.
Боцнаха й крачето и ни дадоха график за консултации за следващата година. Сега през август ще има още една ваксина. Изследванията й са добре. Имахме драма с взимането на урина, но на третия ден успях да взема 5 капки.
През лятото давате ли вит. Д? Аз често забравях, а от един месец напълно го спрях. Фонтанелата не затворена - горе-долу колкото монета от 20 ст.

# 622
Честити рождени дни на малките съкровища и много усмивки!   party041
Нашата лекарка каза лятото без вит.Д, от септември по една капка- не за фонтанелата, а за развитие общо на костите, иначе и на нашата фонтанела и трябва още съвсем малко да се затвори. Нашето дете още нищо не казва освен няколко срички, но иначе ги включва в диалога с нас и сериозно си разговаряме, малко наистина като японския, дето повечето неща се разбират от интонацията. И аз си мисля, че от мамина кухня ще мине скоро на семейна обща, със солта ще е трудното. Не знам при вас как е с хляба, но нашия мъник го слагаме на вечеря на масата в столчето с парче с хляб, препечен обикновено, и си го яде с голяма наслада.

# 623
Честит Рожден Ден на Божидара и Габриела! Да растат здрави, весели, сладки и прекрасни! И да имат весел празник и много подаръци!
Значи не само ние сме почитатели на японския, а? Да ги съберем те да си побъбрят, че поне ще се разберат помежду си Joy Пък ние можем да пием по едно кафе на пресекулки Flutter
Аз мисля Софи да я мина към нашата кухня през есента като тръгне на детска, защото така или иначе няма да мога да взимам кухня. Иначе сега ще правя експеримент да я храним от храната на ол инклузива. Стискайте палци всичко да е наред, че малко се притеснявам. Но нямам избор - тя пюрета вече не яде, а там детска кухня няма.
Аз този витамин Д все го забравям и не го давам от пролетта, ама фонтанелата си се затваря нормално, защото докторката нищо не ми е казвала.
Хубав празник на Мария Тереса и на Стефи, а на останалите весели разходки.

# 624
Честит рожден ден на рожденичетата  bouquet

И Вики си говори постоянно на негов си език.Ама не е японски,нещо друго е Joy
Страх ме е да се похваля,ама почна да спи по един час на обед Praynig,дано продължи.Но затова пък вече не иска да яде  Shocked До мин. седмица си хапваше всичко с апетит.Готвех подходящи за него и за нас храни.Сега нищо не иска,само попара със сухар,сирене и масло.Нищо друго-нито плодове,нито зеленчуци,нито готвено.Пробвах и детска кухня на Хер Бебе,едва го прилъгах днес да изяде супата и то като сложих и сирене,да му напомня попара.Дано е временно,че така никакви витамини не приема.
Иначе още не ходи сам,а вече и за ръце не иска.Сам си се придвижва по-бързо пълзешком и иска да е самостоятелен.Не го виждам скоро да ходи ooooh! Но все по-често си стои прав,без да се държи.

Вит. Д и аз го забравих още пролетта,сега не му давам.Есента евентуално може пак.

# 625
Добро утро, момичета Simple Smile

Ние бяхме малко на планина, а сега сме отново в София, колкото да стегнем багажа за морето. Ама голямо стягане ни предстои.... Като се познавам ще изнеса половината къща май. Мисля и предпазители за контактите да носим, гърнето, бурканчета безброй за принцесата, всичките дрехи, че нямам никакво намерение да пера. Някой ползва ли гащите на Либеро за морето? Удобни ли са? Иначе си мисля по памперс да я държа на плажа, въпреки че имаме подарени джиджани бански. Ама напишкани кърпи не ми се перат Simple Smile
А джапанки някакви взехте ли за малките крачета? Аз гледах на крокс ама не ми се дават толкова пари...

# 626
Здравейте момичета. Благодаря много за пожеланията Hug всички дечица да са живи и здрави това е най важното.

Морето
Бяхме с памперс , но после го свалихме да й диша дупето пък да пишка където иска. Тя ака веднъж или два пъти на ден и не ме е притеснявало , че може да се наака на плажа. ( каката го е правила де ха ха )
Джапанки  newsm78 за какво са им? Аз не съм взимала. Нека ходи босичка , пък и е полезно(за плажа става въпрос, иначе имаме сандали и обувчици). На каката бях взела , но тя беше по голяма и ходеше пеша до плажа и нямаше как да е боса. От еднолевните бях купила квоксове за 4 или 5 лв но да кажа че не са много ок за плажа защото влиза пясък в тях , а крачето се поти и детенцето като ходи си протрива крачето. На каката така й излезе мазолче и ревеше , а аз й се карам защото мисля , че се лигави , но когато се прибрахме видях , че има раничка.

# 627
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте
днес ни сложиха последния Синфлорикс (4тият)
и малко ме стреснаха с тоя хемоглобин (102 g/L) и сега ще пием някакъв сироп за желязото.
Мерки 80 см и 10.480 гр.

# 628
Нашият е 96 и никой не се притесни. Не се засилиха и с хапчетата. Спокойно! Simple Smile

# 629
  • Пазарджик
Здравейте мамчета!
Честито на всички рожденици от изминалите дни!!!
При нас все едно и също.Чакаме с нетърпение рд на малката.Толкова ме е яд -купихме от морето една страхотна рокля за рд-то и се спра и ни е малка 😭😭😭Направо нз какво да правя.Толкова много я харесах ,но явно ще трябва да купя друга.😭😭😭
Както винаги при мен нищо не се случва по лесния начин.
Здраве да е -другито ще се нареди.
Иначе Дк-10.200/78,5см.На 4.08 сме пак и ще пуснем кръв и урина.Може и ваксината ако вс е наред.

Общи условия

Активация на акаунт