Всяко свободно време сме на разходки или на плаж. На Венци вече навън му е като у дома 

Всяко свободно време сме на разходки или на плаж. На Венци вече навън му е като у дома 

Изби 7-ми зъб, чакаме осми. Другият месец ще правим ваксините /тази от 11-ти и после май тази от 1,1 м./ Сега ще се боря да взема урина и да ходим да й вземат кръв.

Микробиологията е ОК - няма бактерии и гъбички, но според изследването има дисбиоза. Ще ми се да го повторя, защото не го вярвам, но нямам представа как се казва изследването за откриването на тази дисбиоза.
Дари е добре - вече няма Т Слава Богу и дано да няма повече!
Междувременно й избиват зъбки включително и кучешки и съм почти сигурна , че е от тях. От микробиологията излезе, че има дисбиоза, но аз се съмнявам. Доки каза, че това е липса на добри бактерии в организма и с пробиотик положението щяло да се оправи. Ние пуснахме платено в същия ден в друга лаборатория микробиология и резултата е, че не се изолира нищо. Сега се пробвам да разбера как се казва изследването което доказва тази дисбиоза ида го повторим отново, но платено.
Второ мнение никога не е излишно. 
Те са му братовчеди,рядко се виждаме и много обичат да си играят заедно 

Препоръчани теми