Детската градина – всичко, което ни вълнува – 15

• 63 267
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
мдааа,това ме притеснява че възрастовата група- 3-3г6м. е твърде крехка за да се усетят нещата навреме.

# 631
  • София
мдааа,това ме притеснява че възрастовата група- 3-3г6м. е твърде крехка за да се усетят нещата навреме.
ама и доста неща си казват в тая възраст.
като го взема и почвам с разпита, питам за всичко и така цяла вечер, всичко се научава.
на другия ден сверявах неговата версия с тази на госпожата, тя беше изненадана какви работи знам  Crazy

# 632
Моята хубавица не говори много/ Tired/,факт е че не желае да ходи на градина,откакто е новата госпожа,с която много трудно се комуникира/за протокола-евангилист е/.

# 633
  • Куциндрел
Моята хубавица не говори много/ Tired/,факт е че не желае да ходи на градина,откакто е новата госпожа,с която много трудно се комуникира/за протокола-евангилист е/.
Говори с другите родители, все някое дете казва повече у дома какво става в градината.
Имаш ли причини да смяташ, че религията на г-жата влияе в/у децата?

# 634
не,не за момента ,с госпожата не може да се разговаря/дори най-елементарното като попитам ,остава без отговор/.

# 635
  • Куциндрел
не,не за момента ,с госпожата не може да се разговаря/дори най-елементарното като попитам ,остава без отговор/.
Виж сега, как се отнася госпожата към родителите няма голямо значение. Зависи как се отнася с децата.
И все пак има неща, на които госпожите трябва да дават отговори.
Другата госпожа в групата как е?

# 636
  • София

За мен това е доста странно. Ти я питаш, пък тя не отговаря. Ами, ако утре тя реши да те пита нещо и ти така като нея се врътнеш без отговор  newsm78.

# 637
Питай по-упорито, дори с риск да станеш досадна. Става въпрос за твоето дете все пак. И ако до 2-3 дни няма промяна, спокойно можеш да говориш с директорката.

А за коя градина и в кой град става въпрос?  newsm78

# 638
  • shumen
Аз ако съм ще говоря и с другите родители.Все някой ще каже нещо.
Миамим,и при нас е точно както е казала Цеца за род.среща.

# 639
  • София
Имам племенница на 3 год. и половина.За първи път тръгна да детска в началото на месеца.Още от първия ден не спря да плаче докато я оставяше баба и,втория ден също.След това беше малко болничка и не ходи.В понеделник трябваше да отиде,но още със ставането сутринта се започна с рев,пазарлъци,тръшкане,пищене и т.н.Баба и реши да я остави вкъщи,с уговорката,че днес вече трябва да отиде.Да,ама драмата се повтори и детето отново постигна своето. Rolling Eyes

Децата са умни. Изпробвали са границата и са видели, че е доста разтеглива. То след дъжд качулка, ама не е трябвало да отсъпвате. За колко време ще го гледате детето?

nimfi4ka, вируси и зарази има навсякъде, вкл. в магазина и по дръжките на асансьорите. Вие какво, ще седите само у дома ли? Моите зайци не съм спирала за повече от седмица след раждането на следващото дете. Да, няколко дни всички у дома и после всеки по задачите си. Със седене в къщи едва ли ще има кой знае какво опазване...

tany3dj, в яслата и у дома често се ползва гърне, ама в градината си е само тоалетна. Че и ред се чака. Напълно нормално да има изпускания в началото  Peace

# 640
В яслата едната сестра ,когато я попитах защо за тържеството бяха преоблякли детето ми с чужди дрехи и чорапи Shocked без да ми кажат, каза че няма да коментира и се фръцна. Добре,че ни беше последен ден,иначе щяхме да се обясняваме пред директорката. Недопустимо е да не ти дава инфо за детето ти. Все пак не я питаш при кой фризьор ходи...

# 641
  • гр.Пловдив
Цитат
без да ми кажат, каза че няма да коментира и се фръцна.

И при нас са такива големи баровки newsm61

Снощи имаше родителска,изчетоха програмата,извадки от правилника,права и задължения,родителски колектив,актив,касиер за събиране на пари за каквото се сетиш включително и 2лв за застраховка -нововъведение от тази година Mr. Green

# 642
  • В една слънчева къща...
tany3dj, в яслата и у дома често се ползва гърне, ама в градината си е само тоалетна. Че и ред се чака. Напълно нормално да има изпускания в началото  Peace

Малката казва, че имало две гърнета Simple Smile Но може би така казва и на тоалетната. Хич пък не съм се сетила да попитам госпожите как стои въпроса Embarassed
Сутрин гледаме веднага да се изнижем, за да не се натъжи за нас, а следобед я взимат баба ѝ или дядо ѝ. Може би ще е по-удачно на родителската среща да попитам /щяло да има скоро/, но тогава отговарят ли на въпроси или само те говорят  Rolling Eyes

# 643
Направо погледни и разгледай тогава. 

# 644
Недопустимо е учителка или лелка да не дава информация за детето!  newsm61
Заради такива пачи си преместих детето в друга градина!
В старата нямахме право родителите да се качваме на 2-рия етаж, където им е групата, сакън да им изцапаме стълбището; нямахме право да звъним на учителките, защото понеже са 30+ деца и ако всеки вземел да звъни...да не говорим за разпитите на които ме подлагаха, защото не им харесвал манджите и ядял само хляб Sick
Моят съвет е-преди да се кандидатства за градина да се проучи какви са учителките и лелките.
Ако пък вече сте се насадили на пачи яйца, така да се каже  Mr. Green-сменяте групата или градината.
Просто има такива тъпоумни същества при които въпреки разговорите или жалби при директорка, ами нищо не помага!
Те едно си знаят и нищо не ги стряска  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт