"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 231
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Диде, Честит Рожден Ден мила. Да си жива и здрава  newsm51  newsm59

Цвете за рожденничката и подарък. Цветето ще го скрия но подаръка държа да се вижда  ura bigdance2.

Скрит текст:

# 16
# 17
Абе колко градуса е прикомшиите та нашичкия все гол и бос по снимките от месец насам?! Thinking #Crazy
Никога не бих му дала 36 години, изглежда ми мнооооооого по-възрастен, Rolling Eyes за тези си години видимо е много амортизиран. Tired
Дори младото му гадже в никакъв случай не успява да го подмладява, само по акъл. Mr. Green Laughing

# 18
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диди Честит Рожден Ден мила  Hug
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана   bouquet
Агата пак гол  newsm78 явно у комшиите си е време за плаж  Whistling

# 19
  • София
Там където бяха времето е 17-18 градуса средиземноморски климат. Джансу нали беше в Бодрум и каза, че е много топло за сезона. Само за плаж и почивка било времето.

# 20
  • Пловдив

# 21
Здравейте,
Диди, Честит Рожден Ден. Бъди здрава, щастлива и усмихната!

Алакурт ме разсмя с маркуча на село. Много се забавлява. Нищо че е на 36, нищо че е видимо застарял с брадата и многото натрупани косми по тялото.
Джапанки, къси гащи, двор и маркуч пълна идилия. Какво друго му трябва на човек.

# 22
  • София
                              Мила Диди, Честит Рожден Ден и от мен!
                              Бъди много щастлива, здрава и много, много обичана! На здраве!

Привет мили дами!
                              Мехмет много ме радва през последните дни. Много нови  снимки и  клипчета.  Според  мен излъчва спокойствие и радост. Аз го харесвам и в този   му     вид. Има време, когато да се прави на по-млад, сега е мъжествен и както казваше Станка Пенчева / сигурно не я цитирам точно/,  но в общи линии е това: " Обичам момчетата - мъже, а жените - момичета".

# 23

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ДИДИ!

# 24
Здравейте прекрасни! Да се регистрирам и аз от новата къщурка.Диди, бъди здрава и щастлива. Като го гледам агата даже е изгорял.

# 25
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Поздрав и от Агата  Crazy Crazy Crazy

# 26
Хей!
Момичета wavey
Наде, Марго, Коте, Силистра, Сезони, Нина, Хорти,  Диди - virdid,  trsekurler Heart Eyes
Наш Мехмет, чу/прочете възмущението ни от "хауса и безпорядъка" вкъщи, и веднага се хване за.....маркуча #Shocked и започна с малкото хайванче  #Crazy  боже.. Боже! Ние писахме, че къщата е разхвърлена! А той,  newsm78 newsm78 разбрал, че кучето е виновно и трябва да се изкъпе!!!
Сега, къщата още по разхвърлена, килиме- вече е и мокър! А кучето, най вероятно, болно Ill

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 22:06 от DIDI888

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДИ Heart EyesДа си жива, здрава, щастлива и обичана Heart Eyes

И тъй като на празник не може без подарък...ВОАЛА Wink

# 28
Чучииииии Hug Hug
И бонбонки merci, и червено вино любима марка и Алакурт с цигара, само за мен newsm44 newsm68 newsm44
То било много хубаво да имаш рожден ден, тук smile3521
Обаче,  newsm78 newsm78 то много добро.... Май .... Не е на добро!!
Сега се чудя от къде да започна? От "разопакования" подаръ на Силистра ли, от бонбонит ли, или да си дръпна от цигарата на МАА в копанята на глътка червено вино??
Ох, много ми е трудно момичета! Много много!!!! newsm53 smile3503

# 29
  • София
                     Момичета  Каролинка- Минка била в слънчева Калифорния. Сложила е снимки от "най-щастливите моменти от живота й". Ресторант в Малибу и пак суши, плаж и красоти. Кой ли е барнала сега да я развежда по света?

Общи условия

Активация на акаунт