"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 229
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Привет...момичетааа... wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз работя ooooh! #Crazy...а вие празнувате... Party Party Party

Диде...Честит Рожден Ден!!!

Много здраве,късмет и любов !

Hug Hug

А...Агата ни #Shocked...много космясал ,бре...скоро ще замяза на другарчето си...цъ цъ цъ...направо му се чудя на акъла #Crazy...няма ли си друга работа...няма ли си приятели ,а седнал с кучета да се фотка и другарува... newsm78 newsm78 newsm78

# 31
  • Пловдив
Диди, не се притеснявай, моля те, разопаковай си подаръците, а за чистотата аз ще се погрижа. Наредих на Алакурт да измие двора, защото мръсотията от вън на вътре да не ми вкарва. Аз нали съм на смяна утре за чистене и реших да го помоля да ми помогне, а той се заиграл с братчето си!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Какво да го правиш - дете си е Алакурт, колкото и голям да му е маркуча в ръцете! Joy Joy Joy Joy Joy
Детска му работа!!!!! Вместо да си играе с наборката си Нурсели, той си играе с маркуча си!
Ха наздраве!!!!!! newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

# 32
Кой ли, кой ли? Тя няма да се стърпи и ще се похвали, доколкото ни е известна. Не че много ме вълнува тая работа, ама добре - абе Малибу си е Малибу.

Диди,  Честит Рожден Ден, скъпа!  – все още в рамките на деня - пожелавам много щастие!   

Приятен купон  txtloves

Как сте, скъпи девойки!  Гледам Агата и Хорти спретнали хигиенен полуден!  Друго нещо да се похвалите, освен че ометохте всичко по пътя си?

Момичета  Каролинка- Минка била в слънчева Калифорния. Сложила е снимки от "най-щастливите моменти от живота й". Ресторант в Малибу и пак суши, плаж и красоти. Кой ли е барнала сега да я развежда по света?

# 33
Гледам си Възела, Heart Eyes но и Вас надниквам по време на рекламите, еееее hahaha утрепахте ме с този маркуч. tooth

# 34
  • Разград
Алакурт ме разсмя с маркуча на село.

# 35
Добро утро, прекрасници Heart Eyes
Кафе...
Скрит текст:

И сутрешната доза ШЕКЕР Wink

# 36
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте,
Ванче това някаква хижа ли е ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Той сигурна натам е пътувал онзи ден  Thinking

# 37
  • Разград
Здравейте,
Той сигурна натам е пътувал онзи ден  Thinking
Това е във вилата където бяха.
http://www.yazlikvilla.com.tr/villa-gizli-cennet/

# 38
Здравейте,
Той сигурна натам е пътувал онзи ден  Thinking
Това е във вилата където бяха.
http://www.yazlikvilla.com.tr/villa-gizli-cennet/

Ваййй  Shocked то все едно не е едно и също място  ooooh!

# 39
Хай. Simple Smile
И на мен ми изглежда обстановката като две различни места.

# 40
Здравейте момичета кокичета, хубав ден ви желая. Поне при нас е много топло и хубаво.

Тази вила си е направо мечта, да му се прииска на човек да е там.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 13:49 от Silistra_SS

# 41
Здравейте,
Цъкнах да видя Каролина и тя плажни снимки публикува да не остане по назад от бившия си.

# 42
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/12406731_151242063 … 6_507342930_n.mp4
Здравейте!Хайде сега да поразсъждавате малко.Стига сте пили кафе с шекер.Това видео е качено от бати ви във фейса и като щракнеш отгоре върху Instagram те хвърля директно в профила на Нурселка,където е качила съобщение за някакво събитие свързано с БМВ и мода.Какво ли иска да каже това облизващо се животинче?

# 43
Това бебешорче публикувано от бати го мярнах още вчера, но какво, защо, не знам.
Мен не ме праща директно в инста на Нурсели, трябва да влезна в него както в случая.

# 44
Вайййй бе  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes няма никой, къде сте момичета  newsm78 newsm78
Да не тръгнахте след бати и кюпеците  smile3506 smile3506 smile3506

Общи условия

Активация на акаунт