"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 242
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Да бе,щом кучето е с тях,едва ли са с часове в леглото! Joy
То,животинчето си иска неговите неща и изобщо не го интетересува,че тези двамата,използват всеки удобен момент,за да се усамотят. Joy
Ама и те са едни шматки,все едно да си вземеш детето на любовна ваканция... hahaha
Сега куче,после бебе...и кога ще им остане време само за тях? Twisted Evil
Те след сватбата ще си оставят кучетата и децата при бабите, защото тогава ще им дойде акълът! newsm48 newsm48 smile3521 smile3521

# 61
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Да бе,щом кучето е с тях,едва ли са с часове в леглото! Joy
То,животинчето си иска неговите неща и изобщо не го интетересува,че тези двамата,използват всеки удобен момент,за да се усамотят. Joy
Ама и те са едни шматки,все едно да си вземеш детето на любовна ваканция... hahaha
Сега куче,после бебе...и кога ще им остане време само за тях? Twisted Evil
Те след сватбата ще си оставят кучетата и децата при бабите, защото тогава ще им дойде акълът! newsm48 newsm48 smile3521 smile3521
hahaha   hahaha  hahaha

# 62
Добра вечер прекрасни момичета Hug
Честит имен ден на всичк именяци, днес!
Да носят името си с достойнство, да са здрави и силни!
Джансу е хваната с цигара Shocked
Айде да я линчуваме!!!!!!
Не съм съгласна, с нелогочното, крайно негативно отношение към пушенето!!!! Лично мнение!

Хорти, Скарлет!
Имам предчувствие, че МАА и Нулсъли "работят" усилено за бебе luvbed

# 63
  • Пловдив
Добра вечер прекрасни момичета Hug
Честит имен ден на всичк именяци, днес!
Да носят името си с достойнство, да са здрави и силни!
Джансу е хваната с цигара Shocked
Айде да я линчуваме!!!!!!
Не съм съгласна, с нелогочното, крайно негативно отношение към пушенето!!!! Лично мнение!

Хорти, Скарлет!
Имам предчувствие, че МАА и Нулсъли "работят" усилено за бебе luvbed

Така е, Меемет аби бърза, защото иначе ще му откраднат гаджето!  Joy Joy Joy Joy Joy
Не знам обаче с тая брада и мустаци дали няма да плаши бебето! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 64
Никой не се изненада, че аз поднесох кафето събахлян.Точно на тази веранда ви го сервирах и докато го пиех ви щракнах агата.Нали ви казах, че прави физзарядка.Имате доказателство.Хорти, ти чисти в Истанбул, ама не излизай навън, че е опасно.  Аз ще обикалям курортите с тях и ще ви информирам.

# 65
  • Пловдив
Никой не се изненада, че аз поднесох кафето събахлян.Точно на тази веранда ви го сервирах и докато го пиех ви щракнах агата.Нали ви казах, че прави физзарядка.Имате доказателство.Хорти, ти чисти в Истанбул, ама не излизай навън, че е опасно.  Аз ще обикалям курортите с тях и ще ви информирам.
Ама Чики, ти си била много проста бе, за теб най-тежката "работа"! Хайде аз да те заместя, че ще те заболят краката от ходене! И не ми се противи, че ще те масажирам по седалищните части с маркуча на Меемет аби!!!! Wink Wink Wink Wink Wink

# 66
Ама, Хорти те и тук разхвърлят бе мила.По цял ден оправям анцузи и гащи.Да не мислиш, че шетането е По- малко? А и теези кучета... Не ми завиждай, а ме съжали.

# 67
  • Пловдив
Ама, Хорти те и тук разхвърлят бе мила.По цял ден оправям анцузи и гащи.Да не мислиш, че шетането е По- малко? А и теези кучета... Не ми завиждай, а ме съжали.
Я слушай и не се оплаквай, че ще хвана маркучааааааа! Sick Sick Sick

# 68
Ааа мерси съм  Crossing Arms
Аз не искам да му слугувам  Naughty
Той "маркуча" само на Нурса и кучетата показва пък аз гащите ще им събирам да не съм луда  #Crazy
В замяна какво ще ми даде Мехметя, а  newsm78

# 69
За маркуча ще трябва да се бориш с Нурселка.Тя го държи здраво и не го пуска.

# 70
  • Пловдив
За маркуча ще трябва да се бориш с Нурселка.Тя го държи здраво и не го пуска.
Абе вие за кой маркуч се борите, бе?  Sick Sick Sick Я се засрамете!  smile3520 smile3520 smile3520 Сус, бързо по леглата и да не чувам детски гласове!  smile3520 smile3520 341uu 341uu 341uu 341uusmile3520

# 71
Хорти те децата отдавна заспаха  hahaha и Нурселка с тях   Mr. Green
Как за кой маркуч за Мехметовия  Mr. Green
Аз онзи гумения не го искам   Naughty
Такъв си имам в мазето     Grinning за кожения драпам  Rolling Eyes

# 72
Хорти те децата отдавна заспаха  hahaha и Нурселка с тях   Mr. Green
Как за кой маркуч за Мехметовия  Mr. Green
Аз онзи гумения не го искам   Naughty
Такъв си имам в мазето     Grinning за кожения драпам  Rolling Eyes

wavey

Хи, хи, хи. rotfImao rotfImbo

newsm09

https://www.instagram.com/p/BDIojxhNrVR/?taken-by=alakurt79

# 73
  • Пловдив
Хорти те децата отдавна заспаха  hahaha и Нурселка с тях   Mr. Green
Как за кой маркуч за Мехметовия  Mr. Green
Аз онзи гумения не го искам   Naughty
Такъв си имам в мазето     Grinning за кожения драпам  Rolling Eyes
Котееее, ще ти затисна лапичките с вратата и ще мяукяш до сутринта, душко!!!  Joy Joy Joy
С маркуча шега не бива, защото ще се протрие и изтъни от дърпане коя първа да го вземе и после ще останем с едни малки парченца в ръчичка, които за нищо не стават!  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 Дай яваш! Аз ще ръководя парада! Все ще остане нещо и за теб! Чучито ще почака до сряда! Тогава й идва реда по списък! Който не участва в чистенето, ще гледа през прозореца!!!  bowuu bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 22:59 от Hortensia1

# 74
Ще гледаме, ама ще ни е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт