"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ще гледаме, ама ще ни е интересно.
Чики, ти не спиш ли бе, мойто момиче? Бързо в леглото, че утре ще метеш и миеш двора, а този двор е терасиран и ще ти се ...... майката от работа! newsm28 newsm28 newsm28 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 smile3522 smile3522 smile3522

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 23:25 от Hortensia1

# 76
Не спя.Чакам младите да се приберат, да си легнат, да ги завия и чак тогава ще подвия крак.Ако не ви сервирам кафе, значи доста са закъснели.То с този кекс на плажа....

# 77
# 78
Прекрасна песен, страхотни моменти.Побеснявам като ги гледам как може такъв талант да залезе толкова бързо зор зорна вероятно от мързел и да се занемари със скоростта на светлината.

# 79
Прекрасна песен, страхотни моменти.Побеснявам като ги гледам как може такъв талант да залезе толкова бързо зор зорна вероятно от мързел и да се занемари със скоростта на светлината.

+1...........

# 80
  • Разград
Още един нов клип поздрав пак за същото момиче. / Тя е преводачката на които сериали е изписано името в ъгъла MILA /

https://vk.com/video-86336891_456239048?list=d387e2bbaf8f244c22

# 81
wavey wavey wavey

Ответы от Джансу Дере!

Джансу Дере была замечена в районе Бебек. На вопросы о новом проекте актриса заговорила, но в кратце: "Я вернусь на экран в новом сезоне в сентябре. Партнером не будет Халит Эргенч. На данный момент я работаю с компанией "Ай Япым". На все вопросы о проекте ответят они, когда придет время."

Кафенце... food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

И...сладичко... Grinning Heart Eyes

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 82
Добро утро! bouquet
А батко е станал,да разходи Тони...и респективно ни е пуснал клипче с него. Joy
Тези хора,как се наспиват с това куче..пък за другото... Joy

# 83
Добро утро, прекрасници Heart Eyes
МАА поднася кафето Wink
capture

print screen windows xp
https://web.facebook.com/Wolf-Fans-456984814452847/?fref=ts

# 84
Добро утро.Ами те не спят,защото вземат помощи по европейски проекти/нищо ,че не са в евро съюза/ за отглеждане на щастливи кучета.Поддържат им завиден стандарт-почивки по морето два пъти месечно,къпане на открито,разходка по плажа,дресировка в домашни условия и разбира се достатъчно количество снимков материал ,който да доказва всичко това.Иначе,гледам бати ви добре си е епилирал краката за това пътешествие.Да се надяваме,че за следващото вече ще си махне и брадата.Хубав ден!

# 85
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро неделно утро  Hug
Чики аз мисля че от светлината изглежда че е с епилирани крака  newsm78 ма не ми се вярва да го е сторил  ooooh!
Хорти не така че много ще мяукам и бати като любител на животните ще дойде бързо да ми укаже спешна помощ  hahahaпък вие си карайте по списък  Mr. Green

# 86
Свтлината,светлината,но и аз си мисля,че се е пооскубал. Joy
Е можеше и брадата да пипне,но заради гледката на другото,му прощавам! Joy

# 87
Добро утро, момичета Hug Heart Eyes
Свет!

Скрит текст:
Оказа се, че днес имаш имен ден smile3521
Пожелавам ти, още много дълги години светлина и топлина, да има около теб bouquet
Наздраве

Чучи, това което ни е сервирал "патрона" не ми мяза на кафе Naughty
 newsm78 newsm78 мисля, че е вино (sunset) Wink Само не разбрах, за кой е втората чаша; за Нурсъли, или за Тони 2?
Чеки +1 newsm10
Ако влизането на Турция в ЕС зависеше от отношението на Сем. Алакурт към животните, тя отдаван де е влязла, и в Шенген
!
Момичета, аз много се радвам на снимкитеи клипчетата,  които МАА, така нетипично щедро споделя с нас! Но, не спирам да се питам защо?
До сега, негови снимка, са правени или от папараци, или фенове!
Ваня, която е най отдавна тук, и най информирана, да каже дали съм права, или греша!
Аз имам 2 хипотези;
1. За него Нурсъли е Жената! И той иска да я покаже на целия свят! Да покаже, че е щастлив, влюбен, удоволетворен! Лошите моменти са в миналото
[/bи всичко хубаво, предстои!
2. Не иска да бъде забравен от феновете!!!! Защо ли????
И Джансу, се е активирала във ФБ! То не бяха снимки с племенница, приятели, котки, кучета! Показа "boyfriend", показе добри отношения с "Нарин и Джелил"- не знам имената им!!! Снощи е качила клипче от кола на път с хубава песен!!!!!
Ох! Станах  #Crazy
Може,нищо да няма!
А моят, невен оптимизам, да си прави шеги с мен smile3532

# 88
Не знам обаче с тая брада и мустаци дали няма да плаши бебето! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Хорти, от когати не го харесваш с брада?

# 89
Диди,откога разправям аз,че това е Жената и той го показва ясно всеки ден! Mr. Green
Когато си влюбен,искаш всички да разберат чувствата ти и обектът на същите...и точно това прави той в момента.
Затова е толкова щастлив и благоразположен към всички,иска да покаже радостта си от живота с Нурсели! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт