"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 350
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая.

Опитах да сложа един клип на Нашия Мъж от инстаграма му но не успях.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 11:46 от Silistra_SS

# 91
Добро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая.

Опитах да сложа един клип на Нашия Мъж от инстаграма му но не успях.

Ето го.

https://www.instagram.com/p/BDKcwxktrfp/?taken-by=alakurt79

Здравейте Grinning и честита първа пролет. Party

# 92
  • Пловдив
Не знам обаче с тая брада и мустаци дали няма да плаши бебето! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Хорти, от когати не го харесваш с брада?

Здравейте на всички!  Hug Hug Hug Hug Хубав неделен ден! bouquet bouquet bouquet bouquet
Диди, харесвам го с брадата на Боран ага, а не с брадата на поп Грую! Тая брада въди въшки, а не чар! Joy Joy Joy

# 93
Не знам обаче с тая брада и мустаци дали няма да плаши бебето! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Хорти, от когати не го харесваш с брада?

Здравейте на всички!  Hug Hug Hug Hug Хубав неделен ден! bouquet bouquet bouquet bouquet
Диди, харесвам го с брадата на Боран ага, а не с брадата на поп Грую! Тая брада въди въшки, а не чар! Joy Joy Joy
И аз така.
Между другото сега разбрах, че е и световен ден на щастието, нека бъдем щастливи Party не само днес. Praynig

# 94
Аз продължавам да си анализирам поведението на Джансу. Откога стана толкова активна?Май горе-долу откакто ММА се откри и започна да споделя щастието си.Нейните постове и снимки са в същия дух-почивка в Бодрум, снимка от кола, клипчета и снимки с кучета,вижте гаджето ми и т.н.Т ова поведение не знам защо,но ми намирисва на изоставена и огорчена от агата жена.Изля яда си върху него как я е притеснявал,а после изтри писанията си.Явно трудно преглъща щастието му и иска да покаже,че не е по-долу.

# 95
Аз продължавам да си анализирам поведението на Джансу. Откога стана толкова активна?Май горе-долу откакто ММА се откри и започна да споделя щастието си.Нейните постове и снимки са в същия дух-почивка в Бодрум, снимка от кола, клипчета и снимки с кучета,вижте гаджето ми и т.н.Т ова поведение не знам защо,но ми намирисва на изоставена и огорчена от агата жена.Изля яда си върху него как я е притеснявал,а после изтри писанията си.Явно трудно преглъща щастието му и иска да покаже,че не е по-долу.

Чики, извинявай бе мила, не искам да ми се сърдиш но гледам от известно време, че бъркаш името на Нашия Мъж. Съкращаваш го неправилно, не е ММА  а МАА. Не се заяждам, просто те поправям.

Наде, благодаря ти. Честита първа пролет и на теб  newsm51

# 96
Чики, къде следиш изявите на Джансу, дай линк ако обичаш?!

# 97
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Честита първа пролет момичета  Hug Hug Hug
Бреййй  Thinking Мехметя наистина се е пооскубал бе  Shocked
и доста е гърджав в краката  ooooh! мускули - йок

# 98
Чики, извинявай бе мила, не искам да ми се сърдиш но гледам от известно време, че бъркаш името на Нашия Мъж. Съкращаваш го неправилно, не е ММА  а МАА. Не се заяждам, просто те поправям.
Силистре,благодаря ти за поправката,дори не съм забелязала.Пиша по го по инерция/тъй като са две еднакви букви ,ама не М,а А/.Приемам забележката и изобщо не смятам,че се заяждаш.Благодаря ти.Нека да се чете като абревиатура на Моя Мехмед Акиф. Laughing Laughing Laughing

# 99
Заповядай     https://www.facebook.com/profile.php?id=100011090111254&fref=ts

# 100
Заповядай     https://www.facebook.com/profile.php?id=100011090111254&fref=ts
Мерси, както и на другата дружка на лични. Heart Eyes
Дано е истински, а не поредния фалшименто профил като на Агата #Crazy от близкото минало.

# 101
  • Пловдив

Ето я и Нурсели, широко усмихната в рокля от горнище на анцунг!

# 102
Къде и видя усмивката ..аз пъпчето и виждам. Joy
Липсваше ми,това сладурче! Joy

# 103
  • Пловдив
Къде и видя усмивката ..аз пъпчето и виждам. Joy
Липсваше ми,това сладурче! Joy
Тя да не маха на Бати, който се къпе в морето с Тони Армагедони? newsm78 newsm78 newsm78
Скарлет, кой каквото иска, това вижда!

# 104

Ето я и Нурсели, широко усмихната в рокля от горнище на анцунг!
Еее, показа се най-после.Вече си мислех, че я няма. Успокоих се.

Общи условия

Активация на акаунт