"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 382
  • 743
  •   1
Отговори
# 120

Силистра на тази  снимка, която си постнала забеляза ли, че бати няма косми а гърдите  newsm78 поне частта от тях която се вижда от блузата  Crazy

Коте, видях, затова я сложих bouquet
На предните снимки които пусна се виждаха, може да се е епилирал  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 121

Сами си се фоткат, единия, другия.

Е как е станала, тази работа newsm78 newsm78
След, като всички са в кадър #Crazy
Даже и хайванчето!!
С тях е имало някой!
Кой ли??

# 122
Този наш Мехмет, така се епилирал, че шортите му се  хлъзгат по тялото му!
Май ''всичко'' е махнал!!!

# 123

Сами си се фоткат, единия, другия.

Е как е станала, тази работа newsm78 newsm78
След, като всички са в кадър #Crazy
Даже и хайванчето!!
С тях е имало някой!
Кой ли??

Оффффф голямо разследване му удряте значи, ooooh! мен не ме интересува, пък Вие продължавайте щом Ви вълнува и наслука Laughing както се казва.

# 124
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
На предните снимки които пусна се виждаха, може да се е епилирал  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Именно  newsm10 нямаше и аз забелязах  smile3521
ама ща така се е ощавил тоз човек  smile3502
за мъж ми е чак грозно толкова епилиран - като гол  Animal Snail
пък на всичко отгоре и турчин  Whaasup

# 125

Именно  newsm10 нямаше и аз забелязах  smile3521
ама ща така се е ощавил тоз човек  smile3502
за мъж ми е чак грозно толкова епилиран - като гол  Animal Snail
пък на всичко отгоре и турчин  Whaasup
Ох беееее, Joy като те прочетох и прихнах, rotfImao rotfImbo навремето баба ми Бог да я прости щавеше кокошките на село Mr. Green и неприятната миризма ми се е запечатала до ден днешен, бърррр.
Аз също не харесвам епилирани мъже повече от жени, no но много държа на обезкостените мишници независимо от пола, а за жените цялостна поддръжка.

# 126
Добро утро, прекрасници Heart Eyes
Кафе...
Скрит текст:

ШЕКЕР...с любимото тридневно оперение Sunglasses

За Надето Sunglasses

Мацки, нямате угодия, ей Laughing Ако е брадат и космат, що е брадат Rolling Eyes Сега пък, като щавено пиле бил hahaha Joy На мен ми е ТАМАН bowuu
Успешна нова седмица Hug

# 127
Добро утро момичета кокичета, прекрасен ден ви желая.

Кафето е от мен, а цветето от един капитан.

Скрит текст:

# 128
Привет дружки-веселушки  [/url][/img]

Ох беееее, Joy като те прочетох и прихнах, rotfImao rotfImbo навремето баба ми Бог да я прости щавеше кокошките на село Mr. Green
Аз също не харесвам епилирани мъже повече от жени, no но много държа на обезкостените мишници независимо от пола, а за жените цялостна поддръжка.

Хи хи хи Наде баба мзи честичко използва тази дума и ми се е запечатила в главата  hahaha hahaha hahaha
За обезкосмяването за жените е препоръчително цялостното обезкосмяване ... ама за мъжете - мишниците - задължително и аз редпочитам и гърдите /корема/ ама .... краката  #Silly - вече ми идва много педалско  smile3505

Хайде хубав ви ден

# 129
  • Разград
Добро утро!

# 130
Момичета, като ви чета за обезкосмяването на Нашия мъж, държа да си помислите много добре. Ако и на корема няма косми ние какво ще броим  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Моля ви, поне на корема му ги оставете  Joy Joy Joy

# 131
  • near Sofia, Bulgaria
Привет  bouquet

Успешна нова седмица!  Hug Heart Eyes
Пак сте размишлявали по картинка, харесва ми  как се оживява темата от една снимка!  Laughing Като гледам последната черно-бяла, и там има две точки, явно са някакви скали, а не глави  Thinking и очевидно двойката е само в кучешка компания на това място, пък и обичат да се снимат един друг в гръб и отдалеч  Whistling

# 132
Диди  Hug
сега разбра ли кой е снимал Нурселка на същото това място

Мехметя вчера по гащи  newsm78 newsm78 newsm78 днес се навлякъл като за Сибирски студ   smile3502

Силистра аз космалаци не  ща  Naughty
ти като искаш за теб си ги дръж и си ги брой до безброй  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 133
Хубава ни е момата!!!

Джансу в Мардин,на посещение във всички училища там.

Мардин от обектива на Джансу:

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 14:11 от Cheeky 89

# 134

Т`ва да не са на агата очилата  newsm78 newsm78 newsm78
много се застояха тук  ooooh! това сигурна е любимото място за къпане, пиене  на сутрешното кафе smile3506  и може би за правене на .... кекс разбира се  luvbed за закуска  smile3534 smile3534 smile3534
Чики я моля ти се събирай им багажа и ги подканяй да потеглят към друга дестинация че ми омръзна да глезаме едни и съще пейзажи  Crossing Arms
то мястото на камъните в морето запомних вече   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Сутринта агата облечен до ушите  newsm09
по обед Нурселка съблечена - по бански  Crazy
страшен тандем са  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт