"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте, не злобейте!  bouquet bouquet bouquet 
Красиви и щастливи! За любовта и камъните са цветя! Браво на тях, това е любовта!

newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

# 136
Коте,агата беше на камъните в ранни зори.Още преди 7 часа.Утрините са студени.Сега напече и Нурселка се разсъблече.Не се тревожи,както са я подкарали ще обиколят всички курорти на юг.Не са ходили в Бодрум ,Чешме,КушадасъСамо незнам прибират ли се до Истанбул да се изперат или си пътуват от вила на вила... newsm78 newsm78 newsm78

# 137
Добро утро, прекрасници Heart Eyes
Кафе...
Скрит текст:

ШЕКЕР...с любимото тридневно оперение Sunglasses
Скрит текст:

За Надето Sunglasses
Скрит текст:

Мацки, нямате угодия, ей Laughing Ако е брадат и космат, що е брадат Rolling Eyes Сега пък, като щавено пиле бил hahaha Joy На мен ми е ТАМАН bowuu
Успешна нова седмица Hug
wavey
Нямах намерение да се разписвам, но ти ме провокира, благодаря ти love001 за готините цаки, добре че не сложи сегашни, Stop защото хич не са ми по вкуса. no

# 138
Щях да напиша че са за всички които го искат ама ще отнеса критики. Така че са само за Надето, и да няма пип, че ще има пляс Joy Joy

Макар че Надето сутринта не ми отчете капитана, явно не ги харесваш бе мила с униформа  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 139
Щях да напиша че са за всички които го искат ама ще отнеса критики. Така че са само за Надето, и да няма пип, че ще има пляс Joy Joy

Макар че Надето сутринта не ми отчете капитана, явно не ги харесваш бе мила с униформа newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Напротив, имам сантимент към тях по обясними лични причини, но Мехмет с цаки го харесвам единствено и само като Мараз Али, а като излъчване, и като Боран(отчасти и в Хачи) и до там, за настоящето по-добре да замълча, Confused излишно е.
Всички други копия на оригинала пред мен не важат, а и сега конкретизира за цаките и аз знам, че са за меня, тенкс. love001

# 140
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Така че са само за Надето, и да няма пип, че ще има пляс Joy Joy

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
много съм нещастна  cry cry cry cry
точно пък на тези снимки на Мараз Али е убийствено готин и неудържимо сексапилен  newsm09 newsm09 newsm09
и на всичкото отгоре е и с цаки  #Silly
и цялата тази прелест е само и единствено за Надето
не е чееееестнооооо  smile3514 smile3514 smile3514
искам само с едно пръстче да го пипна  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 141
  • Пловдив
Като гледам колко сте заети със себе си, на дали ще ви се гледа това хубаво момиче на клип, но все пак го пускам!
https://www.instagram.com/p/BDN351LnS2M/

# 142
Като гледам колко сте заети със себе си, на дали ще ви се гледа това хубаво момиче на клип, но все пак го пускам!

Хорти нищо не разбрах  smile3506 smile3506 smile3506
това сутрешната физ зарядка на Нерселка ли е   newsm78 newsm78 newsm78

# 143
Коте, недей да  плачеш бе мила, този е само за теб, избърши си очите и се усмихни  bouquet

# 144
  • Пловдив

Хорти нищо не разбрах  smile3506 smile3506 smile3506
това сутрешната физ зарядка на Нерселка ли е   newsm78 newsm78 newsm78
Не, мила, това е закана, да не й пипаме и одумваме гаджето, защото той е любимият й мъж!

# 145
Като гледам колко сте заети със себе си, на дали ще ви се гледа това хубаво момиче на клип, но все пак го пускам![/size]
Е и, нещо лошо ли виждаш в шегите ни?
Силистра, сърдитата съм ти, раздаваш с лека ръка цаките на Мараз Али. smile3516 smile3515

# 146
Скрит текст:
Като гледам колко сте заети със себе си, на дали ще ви се гледа това хубаво момиче на клип, но все пак го пускам![/size]
Е и, нещо лошо ли виждаш в шегите ни?
Силистра, сърдитата съм ти, раздаваш с лека ръка цаките на Мараз Али. smile3516 smile3515

Наде, недей така бе мила, късаш ми сърцето, ето, тези готините са само и единствено за теб и никой друг  smile3525

# 147
Коте, недей да  плачеш бе мила, този е само за теб, избърши си очите и се усмихни  bouquet

Силистра истинска дружка си ти
ей ме на с усмивка  newsm47 - 24 карата  Laughing Laughing Laughing

Еххх Наде стига се скръндза де  tooth пусни ми малко аванта

Не, мила, това е закана, да не й пипаме и одумваме гаджето, защото той е любимият й мъж!

Е хубаво де  Innocent
като го пипнем от тук - от там - няма да й го изядем я  ooooh!

# 148
Скрит текст:

Скрит текст:
Силистра истинска дружка си ти
ей ме на с усмивка  newsm47 - 24 карата  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Еххх Наде стига се скръндза де  tooth пусни ми малко аванта

Скрит текст:

Е хубаво де  Innocent
като го пипнем от тук - от там - няма да й го изядем я  ooooh!
Аз даже няма и да и го барам, tooth но с цаки от онзи период не го давам. Crossing Arms Joy

# 149

Аз даже няма и да и го барам, tooth но с цаки от онзи период не го давам. Crossing Arms Joy

Аз да го докопам  Mr. Green- пък ще чакаш да те питам  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт