Zara - пазаруване онлайн

• 160 156
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Но връщането от магазин е безплатно, а с куриер е за твоя сметка Wink

# 121
  • Sofia
Мисля, че може и с куриер. Когато поръчвах до магазин вътре на бланката за връщане имаше и вариант за връщане с куриер.

Dа, и аз това видях, но се чудех дали методът на връщане трябва да съвпада с метода на получаване и също кой е по-бързия вариант. Аз мисля в магазина да върна, но просто да го обсъдим и да се знае Simple Smile

# 122
  • Berlin
Не е ли безплатно  връщането с куриер? Нали затова се коментираше по-назад, че и доставката е 10лв. newsm78

# 123
И аз разбрах, че връщането е безплатно. Само ако се избере някакъв различен начин за връщане, освен указания, тогава май се поема куриера от нас newsm78 newsm78

Ако някой вече е връщал, ще е полезно да сподели как на практика става това? А доставката възстановява ли се или само цената на артикула?

# 124
  • Sofia
Така: върнах в магазин, не съм опаковала, залепяла - момичето на касата пожела да види артикула, маркира го, сложи му от техните аларми и аз веднага получих мейл, че връщането ми е прието и до 10-14 раб. дни ще си получа парите обратно. Това ме кара да мисля, че връщането в магазин е по-бързия вариант от чакането на куриер (за тези, които имат магазин в близост).

# 125
Бебешките дрехи отговарят ли си или са уголемени?
По принцип 18-24 =86см  а ри тях е 12-18 =86см. и се чудя кой размер да взема ,
 в момета дъщеря ми носи 12-18м-80см и умаляха.
Благодаря предварително

# 126
  • Варна
Всички 12-18 са 86. Може би имате изключения или марки, които не са по тази номерация като Бенетон например.
Масово са .... 6-9м -74см, 9-12м - 80см, 12-18м - 86см, 18-24м- 92см, 24-36м -98см.....

За мен някои неща си отговарят, а други са умалени.

# 127
И аз разбрах, че връщането е безплатно. Само ако се избере някакъв различен начин за връщане, освен указания, тогава май се поема куриера от нас newsm78 newsm78

Ако някой вече е връщал, ще е полезно да сподели как на практика става това? А доставката възстановява ли се или само цената на артикула?
Връщането е безплатно, куриер идва на посочения от вас адрес да вземе пратката. На кутията трябва да се залепи червения етикет. Възстановяват ти само цената на артикула.

# 128
  • Sofia

Моята поръчка от 20 април си стои със статус платена и нищо. Никакво развитие, седмица мина. Има някакъв номер за проследяване, като се натисне дава грешка. За приблизителна дата на доставка пише 27 април, който мина, поръчката я няма.

# 129

Връщането е безплатно, куриер идва на посочения от вас адрес да вземе пратката. На кутията трябва да се залепи червения етикет. Възстановяват ти само цената на артикула.

Ясно. Благодарско bouquet

# 130
  • Sofia
Аз да добавя за връщането в магазина - на третия ден парите бяха в сметката ми  Peace

# 131
Здравейте,
Никога до сега не съм си взимала дънки от ЗАРА, от Н§М съм между 40 и 42. Някой има ли представа кой номер от Зара да си поръчам ? newsm78

# 132
Момичета, харесах си едни дънки в сайта на Пул едн Беър. Там цената им е много изгодна и пише, че са налични в магазините. Дали и в магазина ще са на същите пари? newsm78

# 133
Би трябвало, но дали наистина са налични в магазина не се знае, на Масимо Дюти например не са верни наличностите по магазини Peace

# 134
  • Sofia
На сайта им пише, че има 50% намаление ексклузивно само онлайн, т.е може и да не са намалени в магазина, но за най-сигурно дай линк да видим за кои става дума.

Общи условия

Активация на акаунт