Zara - пазаруване онлайн

• 160 146
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Имам да взимам нещо от магазин, минаха 10 дни обаче, все не успявам. В писмото са ми писали, че срокът е 15 работни дни. Събота и неделя включват ли ги, как ги броят? Дали ще има някакъв проблем?

# 496
Имам да взимам нещо от магазин, минаха 10 дни обаче, все не успявам. В писмото са ми писали, че срокът е 15 работни дни. Събота и неделя включват ли ги, как ги броят? Дали ще има някакъв проблем?
6 работни са от магазин, доколкото знам.

# 497
Преди 2 дни получих мейл, че ми изпращат поръчата. Преди 1 час получих мейл за възстановяване на парите за нея Shocked На някой случвало ли се е? Ще я получа ли тази поръчка или не?
Единственото, което имам като обяснение е, че им писах да питам в какъв срок възстановяват парите за стока от поръчката, която не са изпратили. Да не са ме разбрали? За първи път ми се случва подобно нещо  Shocked
Да не би да няма наличност вече от съответния артикул? Не пише ли някаква причина в мейла, който си получила възстановяване на сумата? С доставката ли ще ти ги върнат или без? (Ако е до адрес)

Аз от една седмица се занимавам с тях...сумати писма писах, а те не отговорят нищо конкретно, та не можех да ги разбера какво искат...

Писах им че съм получила 2 различни номера от чифт обувки, снимка прикачих, за да видят. Казвам им че искам да ми пратят два еднакви номера... Те ми развиват теории и ми се обясняват, че имали строг контрол на пратките, извиняват се (общо взето неща, които не ме интересуват, при положение че не само обувките бяха различни номера, ами и блуза с дупчица под мишницата - видях им щателните проверки) и нищо конкретно от това, което ме интересува, а именно кога, как да върна грешния чифт и кога ще ми пратят точния...
Отначало не можех да върна пратката през телефона и това им писах, как да стане, кога ще пратят куриер...пак отговор с нищо конкретно...имало 2 начина, да върна на място в магазина или да дойде куриер ( е хубаво де, аз мога да чета, това го пише в сайта) аз искам конкретно кога ще дойде този куриер до адрес (а и в писмото бях питала за куриер, кога ще дойде).
Та тези неща ги дъвчем вече една седмица...аз им обяснявам, че искам да получа това, което съм поръчала, как ще стане, да направя ли нова поръчка през сайта или те ще ми пратят, като отказвам да плащам доставка отново, тъй като грешката е тяхна...
Успях през лаптопа да попълня връщане на пратката. На втория ден дойде куриер, взе обувките, на другия ден получавам мейл за възстановяване на сумата.  ooooh!
Хайде пак писма, че не искам да ми връщат парите, а искам да ми пратят обувките.
Ииии разгеле най - накрая конкретен мейл, тъй като транзакцията вече е започната, не можели да ми пратят друг чифт, да съм поръчала от сайта, те щели да ми поемат доставката.
Поръчах, като избрах стандартна доставка, че не бях сигурна дали ще ми възстановят сумата по доставката, макар че са писали в писмото, ама все пак реших ако ще е за моя сметка да дам 10лв вместо 24лв за експресна.
И сега чакам, да видя кога и какво ще получа този път...
Една седмица, сумати писма.... Толкова ли беше трудно да кажат конкретно още с първото, най - много второто писмо...върнете ги, поръчайте нови, ще поемем доставката или да пратят куриер с точния размер и на него да върна грешния...
Аз лично съм много разочарована...една седмица писма и нерви за едни обувки...

И малко офф, ама явно не ми върви с обувките (макар и тези от Зара да са за детето), а от Pull&Bear за ММ
Та онзи ден ходихме с ММ в мола и влезнахме в Pull&Bear загледах аз едни мъжки спортни обувки, гледам цената, намалени на 30лв...показвам ги на ММ, той започна, не ми трябват обувки, имам си, викам за 30лв, за пролетта да ги носиш за супер. Загледа ги той, какво пък - евтини, готини. Те бяха 3 цвята близки модели и се започна едно ровене и търсене на цветове, номера.
Най- накрая хареса едните, премери- стават, ама само едната обувка. Пак се започна едно ровене по шкафчетата там, по стелажите - няма я другата обувка от същия номер и цвят. Решихме да питаме консултантката. Започна и тя да рови в шкафовете, отиде до пробната да види дали пък някой не я е мерил там и оставил, върна се - ами съжалявам, нама я и продължи да си сгъва едни дънки.
ММ веднага тръгна да излиза от магазина, той си беше съвсем спокоен, еми няма я, добре довиждане. Ама аз се подразних...зачудих се дали да не настоявам да я търсят, щом има една, трябва да има и друга.

# 498
Зара и мен ме разочароваха по повод липса на продукт от поръчката, който така или иначе съм си платила. Няколко дни си разменяхме мейли и все пишеха едно и също. Както при теб нищо конкретно. Така и нищо не направиха, но сега нещо пак подпалих и ще им пиша.

# 499
  • софия
Аз имам мейл за изпратена поръчка, от която липсва нещо. По повод на това питам след колко време връщат парите за липсващото нещо и като отговор получавам мейл за възстановяване на цялата сума за поръчката  Shocked Доставката ми е до магазин. В профила статусът е "изпратена". Освен да звъня по тел.
Междувременно (преди мейла от Зара) говорих с банката и те ме увериха, че при генериране на поръчката сумата е блокирана. Когато се осчетоводи, т.е. Зара си дръпнат пари, разликата щяла да се възстанови. В он-лайн банкирането цялата сума е само блокирана, но от предишната поръчка виждам, че осчетоводяването се бави. Днес ще се занимавам с това.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 08:19 от zvanche

# 500
  • Златна Добруджа

15 дни са. Звъннете в магазина и ги помолете да я задържат при тях. Аз така направих и нямаше проблем  Peace

# 501
  • Варна
KaPaMeJl, по повод обувките - скоро си поръчах онлайн едни обувки, но не от Зара. Дойдоха две обувки с различни номера. В случая извадих късмет, защото успях да премеря и двата номера и да разбера, че това не са моите обувки. А връщането беше за тяхна сметка. Нямах тези драми, които ти си имала. Да не се чудиш къде може да е другата обувка.

# 502
Мисля, че Customer service и онлайн доставките на Zara им "куцат" доста.

# 503
  • Berlin
И аз имам една поръчка до магазин и не мога да я взема, ще звъня на колега да я вземе. Не искам да я връщат. Simple Smile Добре, че стана дума тук, да проверя срока.

Ами сигурно нямат добре изграден процес при подобни неща и затова се мотаят, нямат практика може би. newsm78

# 504
Момичета, имате ли представа за колко дни връщат парите по сметка, от деня, в който стоката е върната в магазина?

# 505
Момичета, имате ли представа за колко дни връщат парите по сметка, от деня, в който стоката е върната в магазина?
10 до 14 работни дни пише на бележката, но за поръчка върната в петък, вчера парите бяха върнати по сметката  Peace

# 506
по повод поръчката до магазин им писах защото ме интересуваше до колко дни може да остане поръчката при тях(в магазина) понеже не мога да ида да я взема и ми отговориха след няколко дена а аз вече ходих до магазина докато ги чакам да ми отговорят хаха А отговора беше,че искали да пише на английски в писмото.И ся кво трябва им пиша наново и пак да чакам с дни.... ooooh! Crossing Arms Thinking та по по повод с това се убедих ,че някой неща трябва да се пробват един път ми става един номер друг път нестава същия..... Tired Sad  newsm78

# 507
А моят куриер не дойде нито вчера, нито днес. Ако се замотае повече, какво правите?

# 508
10 до 14 работни дни пише на бележката, но за поръчка върната в петък, вчера парите бяха върнати по сметката  Peace
Благодаря! Аз върнах артикула в магазина на 06.01, получих потвърждение по мейл, че съм заявила връщане, но парите ги няма в електронното банкиране и до днес 16.01. Като виждам колко са оправни от отдела за обслужване на клиенти, нито ми се пише, нито ми се звъни..... Rolling Eyes само стискам палци всичко да е наред и да има положителен изход Peace за всички, които се терзаят с онлайн поръчките.

# 509
  • софия
по повод поръчката до магазин им писах защото ме интересуваше до колко дни може да остане поръчката при тях(в магазина) понеже не мога да ида да я взема и ми отговориха след няколко дена а аз вече ходих до магазина докато ги чакам да ми отговорят хаха А отговора беше,че искали да пише на английски в писмото.И ся кво трябва им пиша наново и пак да чакам с дни.... ooooh! Crossing Arms Thinking та по по повод с това се убедих ,че някой неща трябва да се пробват един път ми става един номер друг път нестава същия..... Tired Sad  newsm78
Уффф, къде го пише това с английския? Като им писах на английски и ми отговориха, че ми връщат всички пари. Не, че ми пречи да си взема "подарък", но ми е някак си нередно.

Общи условия

Активация на акаунт